- 3 Ocak 2018
- 795
- 627
- 103
- 35
Merak sönmezerdi sanırım öyle hatırlıyorumKalıcı olmuştu ama kime olduğunu hatırlamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak sönmezerdi sanırım öyle hatırlıyorumKalıcı olmuştu ama kime olduğunu hatırlamıyorum
Evet şimdi hatırlardım doğruMerak sönmezerdi sanırım öyle hatırlıyorum
İşte onu bende merak ediyorum tam olarak nasıl oluyor hiç emin değilim bilen kimse yok mu acabaİyi akşamlar kızlar. Geçicide sadece yırtıklar mi birleştiriliyor? Yani yırtık sayısı kadar dikiş mi? Ayrıca gecicide daraltma nasıl oluyor?
Bana muayenedeki doktorun çizimle gösterdiği bu yönde ama çok basit bı anlatım. Kesinlik kazanması lazimİşte onu bende merak ediyorum tam olarak nasıl oluyor hiç emin değilim bilen kimse yok mu acaba
Ben aslında bu zamana kadar hangi sitede okuduysam parçaların birleştirildiği yazıyor kesinlik kazanması için bi doktor gerek sanırımBana muayenedeki doktorun çizimle gösterdiği bu yönde ama çok basit bı anlatım. Kesinlik kazanması lazim
oradaki kalıntıları birleştiriyorlarmış evetBana muayenedeki doktorun çizimle gösterdiği bu yönde ama çok basit bı anlatım. Kesinlik kazanması lazim
O zaman ilişki sonrası dikisleri elinizle çekin dedikleri çok zor bir şey değil . Gelir mi ki hemen ele?? Ama işte darlığı nasıl yapıyorlar gecicide acabaEvet
oradaki kalıntıları birleştiriyorlarmış evet
canım ilişkisinde aktif olan bi kullanıcı vardı oda geçici oldu kanadı ve çok zor oldu ilişkim demişti orası dikildiği için dar oluyor zaten hemen kolay açılmıyor canım darlık sağlanıyordur diye düşünüyorum bunca insan nasıl kurtuldu yoksaO zaman ilişki sonrası dikisleri elinizle çekin dedikleri çok zor bir şey değil . Gelir mi ki hemen ele?? Ama işte darlığı nasıl yapıyorlar gecicide acaba
Benim esnek canımcanım ilişkisinde aktif olan bi kullanıcı vardı oda geçici oldu kanadı ve çok zor oldu ilişkim demişti orası dikildiği için dar oluyor zaten hemen kolay açılmıyor canım darlık sağlanıyordur diye düşünüyorum bunca insan nasıl kurtuldu yoksa
Esnek olması bişey değiştirmiyor canımBenim esnek canım
Benim korkum birleştirme olsa eski halini alacak eski hali esnek zaten. Bence bana o yunden bir de daraltma yaparım dedi. Ama nasıl oluyor bilmiyorum.Esnek olması bişey değiştirmiyor canım
Canım adı üstünde kanama dikişi bu eski zarında öyle bi durum yoktu bunda dikicek ipler koptuğunda kanayacak ama benim anlamadığım daraltma ne alaka sordun mu ?Benim korkum birleştirme olsa eski halini alacak eski hali esnek zaten. Bence bana o yunden bir de daraltma yaparım dedi. Ama nasıl oluyor bilmiyorum.
Yok sormadim, kulaklarımda eko yapiyodu doktorun sesi salak gibiydimCanım adı üstünde kanama dikişi bu eski zarında öyle bi durum yoktu bunda dikicek ipler koptuğunda kanayacak ama benim anlamadığım daraltma ne alaka sordun mu ?
Hmm anladım canım esnek olup geçici ile sonuç alan oldu onda daraltma falan yapmamıştı ama bilmiyorum kuzum senin doktor neye dayanarak öyle dedi imkanın varsa bi sorYok sormadim, kulaklarımda eko yapiyodu doktorun sesi salak gibiydim
Keşke... İnşallah o günler de gelecek.Ne biçim saçma sapan bir döngüdeyiz böyle inanamıyorum. Git gel git gel artık evden çıkacak bahane bulamıyorum. Hepimiz bi kurtulsaydık şu işten.
Özel hastanede giriş alıyorlardır bence klinikte isim vs almıyorlar o yüzden bence klinik daha mantıklıKızlar bu geçici de doktor ne kadar önemli bi türlü karar vermedim biri bayan diğeri erkek bayanın kılinigi var erkek olan doktor özel bi hastanede hangisini seçsem bilemedim![]()