- 22 Ocak 2021
- 152
- 36
- 13
- 29
Çok iyi canım. İçimi rahatlatmak için kalıcı olsam , tutmazsa geçici olsam diye olan yapiyorum ama o zaman da geçici zar tahribi olmuşsa zor olur diye korkuyorumBen de bi doktorla konuşmuştum bana önemli değil dedi bi şekilde halledilir diyince içim rahatladı yoksa takıntı olmuştu bende
Hayır canım işlemi olduktan sonra ertesi gün bile ilişki yaşayabilirsin dikişin geçerlilik süresi var doktordan doktora değişiyor kimi 5 gün kimi bi hafta veriyor bu süreleri geçirmeden ilişki yaşaman lazım ama en ideali 72 saat deniliyorGeçici yapayım dedi sadece ayrıntılı konusmadik canım. Sonrasında islem sonrası bir haftayi tamamlayana kadar ilişki yok değil mi
Kanama olduktan sonrasini diyorum aslında , eklemeyi unutmuşumHayır canım işlemi olduktan sonra ertesi gün bile ilişki yaşayabilirsin dikişin geçerlilik süresi var doktordan doktora değişiyor kimi 5 gün kimi bi hafta veriyor bu süreleri geçirmeden ilişki yaşaman lazım ama en ideali 72 saat deniliyor
Canım ben bu tahrip olayını mağdur diye bi arkadaş vardı onda duydum ve ondan sonra endişelendim ben hiç işlem olmadım çok aktif bi ilişkim de yoktu yinde korktum tahrip olma ihtimali var olduğunu bende yeni öğrendim birde canım doktor zar doğum vs durumlarda tahrip olup yok olabiliyor benim 10 yıllık evli bi hastam doğum yapmış olmasına rağmen hala zar kalıntısı vardı eşine sürpriz yapmak için gelip dikiş attırdı onun bile kanadı demişti çok şaşırmıştımÇok iyi canım. İçimi rahatlatmak için kalıcı olsam , tutmazsa geçici olsam diye olan yapiyorum ama o zaman da geçici zar tahribi olmuşsa zor olur diye korkuyorum
1 hafta değil canım 3 gün diye biliyorumKanama olduktan sonrasini diyorum aslında , eklemeyi unutmuşum
1 hafta değil canım 3 gün diye biliyorum
Canım ipler ilişkiden sonra sen elinle kontrol ediyorsun temizliyorsun 3 4 gün içinde kayboluyor merak etmeİlişki sonrası 3 günde ip kalmiyor öyle mi?
gecici olduktan sonra 3 gun icinde ilk iliskini yasaman gerek kanadiktan sonra bir iki gun tekrar beraber olma bence ipler dussun iyice sende elinle temizlersin ben olanlardan oyle okudum kuzum bi de gecicide ince zar falan onemli degil her turlu kanar dedi doktor dun muaynede sordumİlişki sonrası 3 günde ip kalmiyor öyle mi?
Xxo olumlu sonuç aldıCanım @xxoxxoxx ya sormuştun , cevap verdi mi
İp kalma riski de var şimdi kotrol ederiz elimizle ama kendi kendine erise Cok daha iyi. KacirabilirizCanım ipler ilişkiden sonra sen elinle kontrol ediyorsun temizliyorsun 3 4 gün içinde kayboluyor merak etme
Tabi canım erimesi daha iyi kullanılan malzeme ipliğe göre değişiyor işlemi yapan doktora sormak lazım onu canımİp kalma riski de var şimdi kotrol ederiz elimizle ama kendi kendine erise Cok daha iyi. Kacirabiliriz
Canım sorun olacağını sanmıyorum boşuna aklını karıştırma kimse sorun yaşamadıKeşke sorsaydim yaa muaye de pahali
O doktora sakın ha sakın güvenme. Vajina genişliği ilişkiden önce sonra değişmiyor ki. Esnek bir şey o doğum yapmadıysan anlaşılacak bir genişleme olmaz. Seninki normalde de geniştir belki orası ayrı ama seni kandırmış gel şunu da yapalım bunu da yapalım ne bu insan vücuduyla zaaflarıyla oynuyorlar. Kızlık zarı diktirmek zaten etik değil bence doktor da işine göre kullanıyor işte. Güvenme derimbence de yaa cidden arastirmak lazim herkes bisey soyluyo surekli dugun oncesi gelmek zor olur dedi nesi zor olacak ki bi ton hazirlik yapiyor insan kaynar arada bide ben uc kat flep yapiyorum dedi imkansiz yani tek kat olanlar bile cok zorlanmis yaparken ama genislemesi ciddi sorun gecici olacaksan ona da baktir anlasiliyor genis olursa cunku
peki kalici dikim yaparken dar dikim yapan doktorlar var o mumkun mu senceO doktora sakın ha sakın güvenme. Vajina genişliği ilişkiden önce sonra değişmiyor ki. Esnek bir şey o doğum yapmadıysan anlaşılacak bir genişleme olmaz. Seninki normalde de geniştir belki orası ayrı ama seni kandırmış gel şunu da yapalım bunu da yapalım ne bu insan vücuduyla zaaflarıyla oynuyorlar. Kızlık zarı diktirmek zaten etik değil bence doktor da işine göre kullanıyor işte. Güvenme derim
kanar ya da kanamaz belli olmuyor o muayene ol bence farkli iki doktora kanamaz derlerse diktir canimKızlar size bir şey sormak istiyorum. Kizlik zariniz esnek ve iki yerde zedelenme olsa ne yapardınız? Bu arada hiç tam bir birleşme yaşamadiniz.
Kanamayabilir diyorlarkanar ya da kanamaz belli olmuyor o muayene ol bence farkli iki doktora kanamaz derlerse diktir canim
ihtimaller deniziKanamayabilir diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?