Ben de bi doktorla konuşmuştum bana önemli değil dedi bi şekilde halledilir diyince içim rahatladı yoksa takıntı olmuştu bende
Çok iyi canım. İçimi rahatlatmak için kalıcı olsam , tutmazsa geçici olsam diye olan yapiyorum ama o zaman da geçici zar tahribi olmuşsa zor olur diye korkuyorum

Geçici yapayım dedi sadece ayrıntılı konusmadik canım. Sonrasında islem sonrası bir haftayi tamamlayana kadar ilişki yok değil mi
Hayır canım işlemi olduktan sonra ertesi gün bile ilişki yaşayabilirsin dikişin geçerlilik süresi var doktordan doktora değişiyor kimi 5 gün kimi bi hafta veriyor bu süreleri geçirmeden ilişki yaşaman lazım ama en ideali 72 saat deniliyor

Kanama olduktan sonrasini diyorum aslında , eklemeyi unutmuşum

Çok iyi canım. İçimi rahatlatmak için kalıcı olsam , tutmazsa geçici olsam diye olan yapiyorum ama o zaman da geçici zar tahribi olmuşsa zor olur diye korkuyorum
Canım ben bu tahrip olayını mağdur diye bi arkadaş vardı onda duydum ve ondan sonra endişelendim ben hiç işlem olmadım çok aktif bi ilişkim de yoktu yinde korktum tahrip olma ihtimali var olduğunu bende yeni öğrendim birde canım doktor zar doğum vs durumlarda tahrip olup yok olabiliyor benim 10 yıllık evli bi hastam doğum yapmış olmasına rağmen hala zar kalıntısı vardı eşine sürpriz yapmak için gelip dikiş attırdı onun bile kanadı demişti çok şaşırmıştım

İlişki sonrası 3 günde ip kalmiyor öyle mi?
gecici olduktan sonra 3 gun icinde ilk iliskini yasaman gerek kanadiktan sonra bir iki gun tekrar beraber olma bence ipler dussun iyice sende elinle temizlersin ben olanlardan oyle okudum kuzum bi de gecicide ince zar falan onemli degil her turlu kanar dedi doktor dun muaynede sordum

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Kizlik zariniz esnek ve iki yerde zedelenme olsa ne yapardınız? Bu arada hiç tam bir birleşme yaşamadiniz.

O doktora sakın ha sakın güvenme. Vajina genişliği ilişkiden önce sonra değişmiyor ki. Esnek bir şey o doğum yapmadıysan anlaşılacak bir genişleme olmaz. Seninki normalde de geniştir belki orası ayrı ama seni kandırmış gel şunu da yapalım bunu da yapalım ne bu insan vücuduyla zaaflarıyla oynuyorlar. Kızlık zarı diktirmek zaten etik değil bence doktor da işine göre kullanıyor işte. Güvenme derim

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bende kalıcı işlem yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bulunduğum şehir istanbula çok uzak resmen 12 saat. Ve sadece otobüsle gidip gelebilirim. Ayrıca şimdilik çok fazla birikmişim de yok. Ama net oldugum tek konu kalıcı olmak,çünkü geçici yaptırabileceğim bi yer var mı şehrimde onu bile bilmiyorum olsa bile düğün zamanı asla tek basıma bi yere gidip gelemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aklıma hersey geliyo Kalıcı yaptırıp özellikle de turgay beye yaptıranlar varsa bana özelden fotoğraf yollayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden

peki kalici dikim yaparken dar dikim yapan doktorlar var o mumkun mu sence

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Kizlik zariniz esnek ve iki yerde zedelenme olsa ne yapardınız? Bu arada hiç tam bir birleşme yaşamadiniz.
kanar ya da kanamaz belli olmuyor o muayene ol bence farkli iki doktora kanamaz derlerse diktir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…