- 18 Şubat 2019
- 180
- 74
- 28
- 31
Var mı sende evlilik durumuİnşallah bir seferde tutsun
Yok orda olmaz gidemem ordasen izmirde mi olacaksın peki?
1,5-2,5 sene sonrası Allah nasip ederseVar mı sende evlilik durumu
İnş son zamanlara kalmadan halledersin1,5-2,5 sene sonrası Allah nasip ederse
kesinlikle. şimdi çalışmıyoruz pandemi süreci evdeyiz diye iyi ki şimdi yapmışım dedim yoksa çok zorSöz bişey olmadan halletmek istiyorum bende rabbim güç cesaret verir de
İnşallah canım, hepimiz sağ salimen atlatırız bu süreci inşallahİnş son zamanlara kalmadan halledersin
Kan yoksa birşey olmamıştır diye düşünüyorum kaç gün oldu canım seninKizlar bugun bagdasa benzer bi sekilde oturdum dikislerim agrimaya basladi ama hani kan yok bisey olmamistir demi
10 gun daha artik cok daha fazla dikkat edicem oturmamaKan yoksa birşey olmamıştır diye düşünüyorum kaç gün oldu canım senin
Doktor kesinlikle bağdaş kurma demişti bana neden öyle oturdun ki daha çok erken ama kanama olmadıysa bir şey olmamıştırKizlar bugun bagdasa benzer bi sekilde oturdum dikislerim agrimaya basladi ama hani kan yok bisey olmamistir demi
Sadece merakımdan soruyorum. Madem pratikle alakalı ben Ankara’da Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım üç sene önce deli gibi bu işlemden para kazanıyor o doktor. Ama hiçbir hastası son kontrole gitmeden kanama görmedi son kontrolde de dikiş atıp yolladı. Burda tanıdığım herkes. O zaman niye öyle oluyorMerhaba kızlar. Ben Bursa'da bu işlemi yapan bir doktorla konuştum. Çoğunluk İstanbul da yaptırıyor, her doktor yapamaz mı neden böyle bir algı var diye sordum. İstanbul'da yapan çok , bunun pratikle alakası var aslında sebep bu dedi. Ama muhakkak İzmir'de de yapabilen vardır dedi.
Zaten son kontrole çağırıyorsa orada sıkıntı var demektir benim doktorum 20 güne iyileşir 20 güne buraya geldiğini bile unut dedi ha için illa rahat Etsin istiyorsan gel kontrole bir ay sonra dedi. Zaten düğünden birkaç gün önce çağıran geçici yapıyordur bu doktorun her gün operasyon yapması bir şey değiştirmez flep yöntemi kullanmadan demekki direkt dikil atıyor bu gittiğiniz doktorla alakalı bilemiyorum yani iyi araştırmak lazım. Sanırım doktor size tuttu demişti ama siz orası kapalı değil falan demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam hatta erken arkadaşınıza durumu söylemiştiniz.Sadece merakımdan soruyorum. Madem pratikle alakalı ben Ankara’da Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım üç sene önce deli gibi bu işlemden para kazanıyor o doktor. Ama hiçbir hastası son kontrole gitmeden kanama görmedi son kontrolde de dikiş atıp yolladı. Burda tanıdığım herkes. O zaman niye öyle oluyorCidden anlamış değilim. Benim de kafam karışıyor bazen.
Doktorun nasıl dediyse öyle yap bence herkesin doktoru farklı bir şey söylüyor benim doktor hiç su değdirme dedi mesela. Siz hangi doktor da işlem oldunuz ?Kızlar ben dün hymenoplasti +vajinoplasti ameliyatı oldum, temizlik konusuna aklım takıldı, bugün sebamedin temizleme jeli ile ve bol suyla yıkadım kuruladım, sonra da furacin merhem sürdüm, ikisini de doktor verdi zaten ama doğru mu? Bol su ile yıkamak doğru mu?
Benim deSadece merakımdan soruyorum. Madem pratikle alakalı ben Ankara’da Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım üç sene önce deli gibi bu işlemden para kazanıyor o doktor. Ama hiçbir hastası son kontrole gitmeden kanama görmedi son kontrolde de dikiş atıp yolladı. Burda tanıdığım herkes. O zaman niye öyle oluyorCidden anlamış değilim. Benim de kafam karışıyor bazen.
Evet o doktor bana tuttu dedi başka bir yer aynı duruyor demişti zaten bakınca kendim de anlayabiliyordumZaten son kontrole çağırıyorsa orada sıkıntı var demektir benim doktorum 20 güne iyileşir 20 güne buraya geldiğini bile unut dedi ha için illa rahat Etsin istiyorsan gel kontrole bir ay sonra dedi. Zaten düğünden birkaç gün önce çağıran geçici yapıyordur bu doktorun her gün operasyon yapması bir şey değiştirmez flep yöntemi kullanmadan demekki direkt dikil atıyor bu gittiğiniz doktorla alakalı bilemiyorum yani iyi araştırmak lazım. Sanırım doktor size tuttu demişti ama siz orası kapalı değil falan demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam hatta erken arkadaşınıza durumu söylemiştiniz.
Canım sen karar verdin mi ne yapacağına?Evet o doktor bana tuttu dedi başka bir yer aynı duruyor demişti zaten bakınca kendim de anlayabiliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?