- 18 Şubat 2019
- 180
- 74
- 28
- 31
Ağrı sızı tabi ki olur yani herkesin acı eşiği bir değil mesela ben tahlil için kan verirken ağlayasım geliyor iğnedenKesinlikle. Mahrem konu olduğu için kimse de anlatamıyor gerçekten tavsiye doktor duyalım... Banu ..?.. diye bı doktor vardı kızlık zarı hakkında video çekmiş. Kızlık zarı bekaret hakkında bilgi vermez, insan hakları mah. basvurucam bekaret kontrolünun kalkması için, meslektaşlarımız üstünden para kazaniyor diyordu videoda. Offf doktora karar verdin, Cesaret toplaması var, topladin gitmesi var, gittin olunca ayrı bir dert. Ertesi gün ise devam edebilirsiniz diyorlar ama olanlar hiç de öyle anlatmıyor. Bence mecbur böyle diyorlar çünkü işe gitme derse rapor vermek zorunda. Kayıtlara geçen bir işlem olmadığı için rapor da düzenleyemezler. Evrakta sahtecilik olur. Riske girmemek için ertesi gün ise git diyorlar.
Dediğin doktoru bende dinledim baya kadın çok bilgili pişman olunası şeyler yapmamayı çok isterdim bu dertleri sıkıntıları açmasaydım diyorum başımaKesinlikle. Mahrem konu olduğu için kimse de anlatamıyor gerçekten tavsiye doktor duyalım... Banu ..?.. diye bı doktor vardı kızlık zarı hakkında video çekmiş. Kızlık zarı bekaret hakkında bilgi vermez, insan hakları mah. basvurucam bekaret kontrolünun kalkması için, meslektaşlarımız üstünden para kazaniyor diyordu videoda. Offf doktora karar verdin, Cesaret toplaması var, topladin gitmesi var, gittin olunca ayrı bir dert. Ertesi gün ise devam edebilirsiniz diyorlar ama olanlar hiç de öyle anlatmıyor. Bence mecbur böyle diyorlar çünkü işe gitme derse rapor vermek zorunda. Kayıtlara geçen bir işlem olmadığı için rapor da düzenleyemezler. Evrakta sahtecilik olur. Riske girmemek için ertesi gün ise git diyorlar.
yani. ya da atıyorum gerçekten işlem yaptırıp sonuç aldı ama bu siteden haberi yok. sanki herkesin bilmesi kullanması gereken bir platformmuş da kimse bilgi vermiyormuş gibi bahsedilmesini doğru bulmuyorum. şayet sadece turgay beyin bu iş için doğru biri olduğu saptansa diğer doktorların bu işlemi yapma gibi bir durumu olamaz herkes parmakla turgay beyi gösterir, bahsedilen şehirlerdeki doktorları da bulundukları yerde barındırmazlar. biraz mantıklı ve sakin düşünmenin herkese faydası var bana kalırsaAslında haklısın herkes yazmıyor sonuç aldım diyorlar evlendim diyo gecenin bi yarısı burda çevrimiçi eşi aniden uyanıp sorsa ne yapıyorsun ne diyecekler o yüzden inanasım gelmiyor bazılarına bazı kızlar onlar başka çok yardımcı oldular bilgilerini paylaştılar bi kesimi ayrı tabi
Zor bi süreç destek için değilde demoralize etmek için var bazıları
amin inşallah yaptık bir hata rabbim bu mübarek günde bizi hayırlı kullarından eylesin affetsin. kızlar bu akşam çok sevap herkes dualarında birbirine yer versin ben birazdan başlayacağımAllah şu mübarek gecede hakkımızda hayırlı olan kararı vermeyi, verdiğimiz kararın da güzel sonuçlanmasını nasip etsin inşallah.
Başka forumlarda okudum keza kendi sitesini de inceledim doktorun hep aynı basma kalıp cümleler kafa karıştırıcı.yani. ya da atıyorum gerçekten işlem yaptırıp sonuç aldı ama bu siteden haberi yok. sanki herkesin bilmesi kullanması gereken bir platformmuş da kimse bilgi vermiyormuş gibi bahsedilmesini doğru bulmuyorum. şayet sadece turgay beyin bu iş için doğru biri olduğu saptansa diğer doktorların bu işlemi yapma gibi bir durumu olamaz herkes parmakla turgay beyi gösterir, bahsedilen şehirlerdeki doktorları da bulundukları yerde barındırmazlar. biraz mantıklı ve sakin düşünmenin herkese faydası var bana kalırsa
Ben ettim hepimize rabbim yardım eder kalpten dua edenlereamin inşallah yaptık bir hata rabbim bu mübarek günde bizi hayırlı kullarından eylesin affetsin. kızlar bu akşam çok sevap herkes dualarında birbirine yer versin ben birazdan başlayacağım
Amin. Allah'ım hepimizi bu yükten kurtarsın. Sınavdan sağ salimen cikabilelim.amin inşallah yaptık bir hata rabbim bu mübarek günde bizi hayırlı kullarından eylesin affetsin. kızlar bu akşam çok sevap herkes dualarında birbirine yer versin ben birazdan başlayacağım
Ebesko zaten onun forumu gibi duruyorBaşka forumlarda okudum keza kendi sitesini de inceledim doktorun hep aynı basma kalıp cümleler kafa karıştırıcı.
Aynen dediğin yer zaten fiyat listesinin linkini atıyor asistanı o sitedenEbesko zaten onun forumu gibi duruyor
İllaki doktordan olumlu sonuçlar vardır sadece bu kadar çok abartılması itici gelmeye başladıEbesko zaten onun forumu gibi duruyor
Ondan başkası yapamıyor gibi dusunuyorum okudukça maalesef. Çünkü Ankara'da olup tutmayan ona gidiyor yorumları vardı. Tutmazsa tekrar yapıyor vsİllaki doktordan olumlu sonuçlar vardır sadece bu kadar çok abartılması itici gelmeye başladı
Yöneticiden de ricam geçmiş mesajlardan da sahte hesaplar bulunsun çünkü geçmiş mesajlar kararlarımızı etkiliyor. Nasıl buluyorlar ondan da haberim yok ama. Yönetici bu konuda bizi aydınlatırsa seviniri
Bende öyle düşünüyordum eski mesajlarım duruyor okuyabilirsin ama artık bu düşünce kırıldı bende çünkü basit bi işlem diyorlar ama bi doktor yapabiliyor bu biraz mantıksız gelmeye başladı tabii ki isteyen istediği doktora gitmekte özgür fikrim bu yönde değişmeye başladıOndan başkası yapamıyor gibi dusunuyorum okudukça maalesef. Çünkü Ankara'da olup tutmayan ona gidiyor yorumları vardı. Tutmazsa tekrar yapıyor vs
Evet eski mesajlarında o doktoru demişsin şimdi kararın ne yönde, ne zaman olmak istiyorsun?Bende öyle düşünüyordum eski mesajlarım duruyor okuyabilirsin ama artık bu düşünce kırıldı bende çünkü basit bi işlem diyorlar ama bi doktor yapabiliyor bu biraz mantıksız gelmeye başladı tabii ki isteyen istediği doktora gitmekte özgür fikrim bu yönde değişmeye başladı
İnşallah canım benimdilerim umut olabilirim ve bu ameliyatın sadece belirli doktorlar tarafından yapılmadığını sadece halk arasında dillendirilmekten çekinildiği için gizlenip saklandığını farkeder herkes ve bütün önyargılar kırılırA Arayisicinde
Napicaz biz yaBenim kafam şu anlık net değil ki ama saplantılı olarak illa o doktora gitmeliyim fikrim yumuşadı psikolojim o kadar bozuldu ki bi ara doktor ölse falan ne yaparım diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?