• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah canım geçici işlemde yol yüzünden seçenek olmaktan çıkıyor benim için dua edin çok bana kalıcı bi seferde tutsun❤️🙏
Buradan bir arkadaş baya uzun yol yapmıstı gecici olup bende gecici oldum kurtuldum suan evet buradayım cünkü henüz düğünüm olmadı o yüzden yardımcı olabilmek adınada en azından düğünüm olana kadar giriyorum😊

Merhaba kızlar. Ben Bursa'da bu işlemi yapan bir doktorla konuştum. Çoğunluk İstanbul da yaptırıyor, her doktor yapamaz mı neden böyle bir algı var diye sordum. İstanbul'da yapan çok , bunun pratikle alakası var aslında sebep bu dedi. Ama muhakkak İzmir'de de yapabilen vardır dedi.
Özlem gültekine yaptırmıştı birisi buradan ama sonra ilişki zamanı tekrar gitmişti dikiş için

Her sey iyi hos ama islem yaptıktan sonra asistanin ilgisi azaliyor resmen ne sorsan sorun olmaz diyor sinirim bozuldu

Kızlar ben Pazartesi işlem olmustum bugun Cuma iki tane küçük ip parçası düştü. Doktora mesaj attım çok erken muayeneye gel bakalım dedi. Ama kanamam falan yok ve düşen iplerin kördüğümü duruyor. Eğer zorlanma sonucu ipler düşmüş olsa kanama olurdu. İslakliktan çözülüp açıldı düştü desem? Kördüğümler ipin üstünde bağlı duruyordu. Doktor hızlı iyileşen bünyen olabilir dedi
Düğümlerin durduğunu nerden biliyorsun canım açıp mı baktın ve evet dikiş düşmesi için çok erken daha inşallah bir sıkıntı yoktur 🙏🏻

Her sey iyi hos ama islem yaptıktan sonra asistanin ilgisi azaliyor resmen ne sorsan sorun olmaz diyor sinirim bozuldu
bu nasil bir sacmalik ya bi kac kiside daha okudum ayni seyi hersey para mi is bitince umursamamak vicdansizlar ya zaten oraya giden herkes cok korkuyor yalniz

Düğümlerin durduğunu nerden biliyorsun canım açıp mı baktın ve evet dikiş düşmesi için çok erken daha inşallah bir sıkıntı yoktur 🙏🏻
Çünkü elime alıp inceledim 😅😅 düğümler duruyordu ve üst üste çok düğüm vardı, açılmasın diye öyle yapılmış sanırım. Doktora resim attım bi sorun yok hızla iyileşiyor dedi

Kızlar tuvalete rahat çıkamayan varsa günde en az 3 litre su içip tuvalete çıkmadan önce bağırsak masajı yapınca rahat çıkılıyor. Eğer su içilmezse vücut su ihtiyacini bağırsaktan karşılıyormus. Bilginiz olsun.

Kızlar ben 2 gün önce hymenoplasti + vajinoplasti ameliyatı oldum dünde iç çamaşırımda minik siyah bi ip vardı, 1 günde nasıl düşer? Bozulmuş mudur ?bi tane küçük bişeydi. Kanama da çok az lekelenme şeklinde oluyor

Son düzenleme:
Kızlar biliyorsunuz ben bu Pazartesi kalıcı işlem olmustum. Bugün Cumartesi ve iplerin hepsi düştü. Doktora göründüm tutmuş dedi. Kendim de açıp resmini çekip baktım tamamen kapalı duruyor. Demek ki neymiş Elhamdülillah İstanbul’a gitmeden hiç adı duyulmamış bi doktora yaptırsak da başarılı olma ihtimali varmış. Allah hepimize yardım eder bizi bu durumdan kurtarır inşAllah Allaha emanet olun

Kızlar biliyorsunuz ben bu Pazartesi kalıcı işlem olmustum. Bugün Cumartesi ve iplerin hepsi düştü. Doktora göründüm tutmuş dedi. Kendim de açıp resmini çekip baktım tamamen kapalı duruyor. Demek ki neymiş Elhamdülillah İstanbul’a gitmeden hiç adı duyulmamış bi doktora yaptırsak da başarılı olma ihtimali varmış. Allah hepimize yardım eder bizi bu durumdan kurtarır inşAllah Allaha emanet olun
1 haftada nasıl tutuyor ki 1 ay geçmeden tutup tutmadığını anlayamazsinki

Çok erken ama bir haftada nasıl düştü ipler birde 1 ay açıp bakmayın diyorlar sanırım dokun çabuk iyileşmiş çok sevindim.🌺

Kızlar ben Pazartesi işlem olmustum bugun Cuma iki tane küçük ip parçası düştü. Doktora mesaj attım çok erken muayeneye gel bakalım dedi. Ama kanamam falan yok ve düşen iplerin kördüğümü duruyor. Eğer zorlanma sonucu ipler düşmüş olsa kanama olurdu. İslakliktan çözülüp açıldı düştü desem? Kördüğümler ipin üstünde bağlı duruyordu. Doktor hızlı iyileşen bünyen olabilir dedi
İplerin fotosunu çektiysen bana atar mısın ben dikişi çok merak ediyorum

Bir haftada dikişlerin düşüp iyileşmiş olması bana çok acayip geldi. İnşallah doktorun doğru söylüyordur. Kapalı görünen fotoğrafı bana da atar mısın sorun olmazsa.

Dokta ne ara göründün ? Cuma günü saat 19:12de mesaj atmışsın. Zaten muayenehaneler saat 20de kapanıyor. Ne ara gittin geldin. Cumartesi zaten gidemezsin yasak var.

Back