- 22 Ocak 2021
- 152
- 36
- 13
- 29
Benim güzel haberini 15 gün içinde duymam lazımufukta evlilik vs yok kızlar tutarsa sizi haberdar edip öyle ortalıktan kaybolurum sözA Arayisicinde B Bitterhatun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim güzel haberini 15 gün içinde duymam lazımufukta evlilik vs yok kızlar tutarsa sizi haberdar edip öyle ortalıktan kaybolurum sözA Arayisicinde B Bitterhatun
Psikolojiyi iyi tutmak şart sonra doktoru da artık iyice düşünüp karar vermek lazımNapicaz biz ya![]()
Umarım güzel haber duyarızufukta evlilik vs yok kızlar tutarsa sizi haberdar edip öyle ortalıktan kaybolurum sözA Arayisicinde B Bitterhatun
Benim de çember daralıyor İzmir gelini olacaz nasipse bu işten kurtulmak şart son zamanlara bırakıp Yusuf Yusuf olmak istemiyorumBenim güzel haberini 15 gün içinde duymam lazım![]()
hayırlısı olsun kuzucum. inşallah bugünleri geride bırakırız da izmire gelin geldiğinde bir kahve içerek bu günleri hatırlarızBenim de çember daralıyor İzmir gelini olacaz nasipse bu işten kurtulmak şart son zamanlara bırakıp Yusuf Yusuf olmak istemiyorum
İnşallah İzmir gelini olursun canım çok sevindimBenim de çember daralıyor İzmir gelini olacaz nasipse bu işten kurtulmak şart son zamanlara bırakıp Yusuf Yusuf olmak istemiyorum
İnş çok dua edelim birbirimizehayırlısı olsun kuzucum. inşallah bugünleri geride bırakırız da izmire gelin geldiğinde bir kahve içerek bu günleri hatırlarız![]()
İnşallah tutar , tabuları seninle yıkarız İzmir doktorlari içininşallah kızlar dua edin çok. sonrasında sizlerle uzun uzun bu konuyu ve tecrübemi her detayına kadar konuşabilirim![]()
İnşallah canım geçici işlemde yol yüzünden seçenek olmaktan çıkıyor benim için dua edin çok bana kalıcı bi seferde tutsunİnşallah İzmir gelini olursun canım çok sevindim![]()
edelim elbette ama ne kadar ertelerseniz o kadar zorlaşacak kızlar. karar verip bir yerden başlamanızı öneririm yaptırınca oh bitti diyip devam edilmiyor hayata tuttu tutmadı dikişi attı atmadı derdi varİnş çok dua edelim birbirimize
inşallah kızlar inşallahİnşallah tutar , tabuları seninle yıkarız İzmir doktorlari için![]()
Yani dert yaptırmakla da bitmiyoredelim elbette ama ne kadar ertelerseniz o kadar zorlaşacak kızlar. karar verip bir yerden başlamanızı öneririm yaptırınca oh bitti diyip devam edilmiyor hayata tuttu tutmadı dikişi attı atmadı derdi var![]()
bitse burda işimiz ne halaYani dert yaptırmakla da bitmiyor![]()
Senin sonuç benim için önemli çünkü ismi duyulmamış bi doktor olduğu için bu platformdainşallah kızlar inşallah![]()
Aynenbitse burda işimiz ne hala![]()
İnşallah bir seferde tutsunİnşallah canım geçici işlemde yol yüzünden seçenek olmaktan çıkıyor benim için dua edin çok bana kalıcı bi seferde tutsun![]()
sen izmirde mi olacaksın peki?Senin sonuç benim için önemli çünkü ismi duyulmamış bi doktor olduğu için bu platformda
Evet artık bı karar vermemiz gerekiyor. Eskiden ne güzel yaptıranlar foto atiyomus uzman olmuşlar cesaret bulmuşlar.edelim elbette ama ne kadar ertelerseniz o kadar zorlaşacak kızlar. karar verip bir yerden başlamanızı öneririm yaptırınca oh bitti diyip devam edilmiyor hayata tuttu tutmadı dikişi attı atmadı derdi var![]()