- 19 Şubat 2021
- 14
- 2
- 1
- 29
Tamam da şöyle bi gercek var hicbir doku 1 hafta icerisindr iyilesmez sadece bu degil bunun disinda birkac ameliyat oldugum icin biliyorum mumkun degil yani hem evet kanar deniliyor hem dikis atiliyor sacmalik cocuk degiliz.Kızlar öncelikle hayırlı geceler. Yazdıklarınızı okudum bir kaç şey söylemek istiyorum. Kimse bana reklamcı muamelesi yapamaz Çünkü yazdıklarımı en baştan itibaren okuyun ben kesinlikle doktor ismi vermedim. Özelden yazanlara bile doktor ismi vermedim varsa elinde ispat olan kanıt olan hodri meydan diyorum. Bana su doktorun adini verdin diyen çıksın karşıma görüşelim. İnanmak istemiyorsanız inanmayabilirsiniz. Ben bu ameliyat icin 12 bin ödedim, muayene ve tahliller derken ilaclari da sayarsak 13 bin oluyor. Aranızdan ayni hastaneye gidip islemi olacak ekonomik gücü olan var mi bilmiyorum. Ama bu kadar olumsuz bu kadar bana, isim vermediğim halde bu muamele yapıldıktan Sonra gerçekten o ismi açıklamaktan da vazgeçtim. Ama şunu bilin ki İstanbul falan değil. Demek ki bilindik bir doktor olmasına İstanbul olmasina gerek yokmuş. Hepinize iyi günler dinlerim lütfen benim konum burda kapansin
Tamam da şöyle bi gercek var hicbir doku 1 hafta icerisindr iyilesmez sadece bu degil bunun disinda birkac ameliyat oldugum icin biliyorum mumkun degil yani hem evet kanar deniliyor hem dikis atiliyor sacmalik cocuk degiliz.
Bulunduğun ıldede olabılırsın canım
Size şu şekilde anlatayım: Vücudumuzun en hareketli yeri orta hattıdır. Yani sağdan sola dönerken elinizi veya ayağınızı sabit tutabilirsiniz ama orta hat olan kızlık zarının da bulunduğu pelvik tabanı hareketsiz, sabit tutamazsınız. Oturup kalmak, yürümek, koşmak, tuvalete gitme sırasında bu bölge gerilir. Kızlık zarı onarımı sonrası hareket kısıtlaması mekanik ve fizyolojik sebepler nedeniyle gereklidir. Kızlık zarı onarımı için kullanılan dikişler çok incedir ve buradaki mukozanın iyileşmesi için dikişlerin bir süre burada işlevsel şekilde kalması gereklidir. İlk yedi gün, yani dikişlerin etkisinin azalıp, dokunun iyileşmeye başladığı zamana karar mutlaka hareketsiz yatmanızı öneriyorum. Hatta sık idrara çıkmamak için de yatarak dinlenirken az su içmeniz gerekir. (Yeni bir makaleden alıntı yaptım.)Kızlar tuvalete rahat çıkamayan varsa günde en az 3 litre su içip tuvalete çıkmadan önce bağırsak masajı yapınca rahat çıkılıyor. Eğer su içilmezse vücut su ihtiyacini bağırsaktan karşılıyormus. Bilginiz olsun.
Ne söyledi canım doktor ? Bende eskilerden birkaç kişinin tuttuktan sonraki hali var ama o iki kişi burda sürekli adı geçen doktora yaptırdılar.Kızlar bu böyle olmayacak ruhum soldu benim artık . Yapıp yapmamaya karar verdik , bu sefer de geçici mi kalıcı mi, hangi doktor... Aklıma fikir geldi. Elinde dikim fotoğrafı olan lütfen buraya "ben de doktor .?. 'nun, ..?. işlemi fotoğrafı var" diye yazabilir miyiz? Fotoğrafı görmek isteyen kişi özel mesajla isteyebilir. Böylelikle doktorların dikimini görüp kime ailemizi, eşinizi, mutluluğumuzu , geleceğimizi etkileyecek işleme, doktora karar verebiliriz. Bugün bir doktira mail attım. Verdiği bilgiyle Kafamda oluşmaya çalışan karar yıkıldı. Sar başa 0 oldum.
Aynen ne dedi?Kızlar bu böyle olmayacak ruhum soldu benim artık . Yapıp yapmamaya karar verdik , bu sefer de geçici mi kalıcı mi, hangi doktor... Aklıma fikir geldi. Elinde dikim fotoğrafı olan lütfen buraya "ben de doktor .?. 'nun, ..?. işlemi fotoğrafı var" diye yazabilir miyiz? Fotoğrafı görmek isteyen kişi özel mesajla isteyebilir. Böylelikle doktorların dikimini görüp kime ailemizi, eşinizi, mutluluğumuzu , geleceğimizi etkileyecek işleme, doktora karar verebiliriz. Bugün bir doktira mail attım. Verdiği bilgiyle Kafamda oluşmaya çalışan karar yıkıldı. Sar başa 0 oldum.
İzmire 22 saat uzaklıktayım geçici için 3 gün diyorlar maksimum o büyük bi risk benim için korkuyorum çok korkuyorumBuradan bir arkadaş baya uzun yol yapmıstı gecici olup bende gecici oldum kurtuldum suan evet buradayım cünkü henüz düğünüm olmadı o yüzden yardımcı olabilmek adınada en azından düğünüm olana kadar giriyorum
Ne söyledi ki size doktor ?Kızlar bu böyle olmayacak ruhum soldu benim artık . Yapıp yapmamaya karar verdik , bu sefer de geçici mi kalıcı mi, hangi doktor... Aklıma fikir geldi. Elinde dikim fotoğrafı olan lütfen buraya "ben de doktor .?. 'nun, ..?. işlemi fotoğrafı var" diye yazabilir miyiz? Fotoğrafı görmek isteyen kişi özel mesajla isteyebilir. Böylelikle doktorların dikimini görüp kime ailemizi, eşinizi, mutluluğumuzu , geleceğimizi etkileyecek işleme, doktora karar verebiliriz. Bugün bir doktira mail attım. Verdiği bilgiyle Kafamda oluşmaya çalışan karar yıkıldı. Sar başa 0 oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?