kızlar dün kalıcı işlem oldum. psikolojik olarak çok çöküşteyim yan oturup kalktığım için ağrım sancım yok kanamam da yok ama gece sağdan sola dönerken bile uyanıp uyanıp dikkat ederek uyudum huzurum kalmadı. değil kabızlık normal idrarımı bile yapmaya korkuyorum psikolojik olarak. ne zamana kadar böyle devam edicek?

Canım işlemden sonra fotoğraf çektirdin mi

O zaman siz neden geçici işlem oluyorsunuz söyler misiniz madem Turgay kalıcı yapıyor diye bu kadar emin olmuşsunuz gidin Turgay’a kalıcı yaptırın kurtulun

O zaman siz neden geçici işlem oluyorsunuz söyler misiniz madem Turgay kalıcı yapıyor diye bu kadar emin olmuşsunuz gidin Turgay’a kalıcı yaptırın kurtulun
Hanım efendi ne hailiniz varsa görmekte özgürsünüz Benin İstanbul’a gitme imkanım yok olsa emin olun giderim Madem bu kadar eminsiniz gittiğiniz doktorlardan sıkıntı yok ozaman işleminiz tuttuğu zaman buraya yazın diğer insanların buraya yazdığı gibi ben geçmişte yaşanan alınan sonuçlardan dolayı buraya o kelimeyi yazdım daha sonuç bile almandan savunmaya geçmeyin

Evet ilk islemde üstten bir dikis tutmamisti aciklik olmasi gerekenden bir tık fazlaydi kanama olur dedi doktor bey ama ben garanti olsun diye tekrar islem olmustum su anda baktigimda oldukca kapali duruyor evet kontrole gitmedim ancak doktor beye fotograf attim kendiside güzel tutmus dedi, su anda 1 yili gecti ve herhangi bir problem yok

Oranın kapalı durduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Bazı arkadaşlar ta içini ayırıp flaşla çekiyor. Sizde mi öyle yapıyorsunuz? Ben orayı ayırmaya bile korkuyorum. Mesela önceden az aşağısından çekiştirince orası açılıyordu ama artık öyle ayrılmıyor bakamıyorum

Evet iki parmagimla ayirinca görünüyor zaten kapalı olan kısım ic dudaklardan ayirinca daha net gorunur aslinda ne zaman islem oldugunuzu bilmiyorum ama kesinlikle ilk 1 ay acmayi denemeyin

Cevap yazdığın için teşekkür ederim ya merak ediyorum uzun süre geçince durum ne oluyor yani günlük hayatını kısıtlıyor mu yani çok dikkat ediyor musun

Kızlar bugün 3. günüm. Sadece bir kere kanama oldu bozuk 1 lira kadar. Sonrasında kanama olmadı şimdi kahverengi küçük lekeler geliyor. Sizce her şey normal mi. Tuvalete çıkmadığım surece yanma olmuyor sadece batma var. Henüz büyük tuvalete çıkmadım. Çünkü kati şeyler yemiyorum. Sadece çorba gibi şeylerle ekmegi yumuşatarak yiyorum. Doktor 20 gün Sonra dikişler düşer dedi. Sadece orayı kuru tutmanı ve ilaçlarını kullanmanı istiyorum yavaş hareketler yap yavaş yürü yavaş otur bu kadar dedi. Sizce gece yatarken falan iç çamaşırı çıkarıp mi yatsam?

Cevap yazdığın için teşekkür ederim ya merak ediyorum uzun süre geçince durum ne oluyor yani günlük hayatını kısıtlıyor mu yani çok dikkat ediyor musun
Ne demek canım su anda hicbirsey olmamis gibi yasiyorum sadece o bölgeye ağda çekme yolma gibi seyler evlilige kadar yasak onun disinda hersey normal

Kızlar günlerdir okuyordum ama yazmıyordum bu işi koskoca Türkiye’de bir kaç doktorun yapabildiğini düşünmek bana artık ütopik gelmeye başladı bu doktorlar o kadar ameliyatları gerçekleştiriyor da bi bu işlemimi yapamıyor doktorun el becerisi ve işlemi olacak kişinin anatomik yapısı önemli olan bende İstanbul malum doktora gitmeyi çok istedim ama olmuyor çok uzak yakın çevremde olan bi ilde doktor var kalıcı yapan ona bi muayene olmayı düşünüyorum 31 yıllık doktor yani o işlemi yapacak kadar tecrübe sahibi olduğunu düşünüyorum burda birbirimize destek için varız umarım herkes gittiği doktorlardan güzel sonuç alır güzel haberler verirler

İnşallah canım. Hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun?

Trabzon’da bi doktor önce kendisine muayene olmaya gitçem bakalım çok zor zamanlar geçiriyorum inanın tek doktora Ümit bağlamak zorunda olduğumu düşündüm yıllarca artık bu fikir biraz kırıldı muayeneden sonra olup olmamaya karar vercem

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Kalıcı işlemden Sonra dikişlerin attığını yada işlemin bozulduğu vesaire nerden anlayabiliriz

Hepimiz çok zor zamanlar geçiriyoruz. Ne agarmadik saç ne tatlı uyku ne eski nesemiz kaldi. Kendini yanlız hissetme. Ben de tek doktora bel bağlıyorum. Tek doktor o olamaz diyorum. Koca izmirde yapabilen yok mu diyorum. Ama sadece diyorum. Olup olumlu sonuc alan olmadığı için böyle düşünüyorum. İnşallah gerek kalmaz işleme

arkadaşlar unuttuğunuz bir detay daha var, bu işlemi yaptıran herkes bu formu bu platformu kullanmak, bilmek zorunda değil. insanlar bir şekilde hayatlarına devam edip gizli saklı yaşamaya devam ediyorlar. diyeceğim şu ki izmir mersin trabzon vs tutan dahi varsa kalkıp burda tuttu yazmak zorunda değil. yapılan işlem çok zor bir işlem değil insan doğası ve yapısıyla alakalı çoğu insanın dediği gibi buraya moral ve çare bulmaya giriyoruz lütfen yıpratıcı ümit kırıcı söylemler kullanırken iki kere düşünelim.

Ya işte olumlu sonuç alan vardır illaki öyle düşünmek yıpratıyor bak bi kişi Hasan yıldız diye orda bi doktora olmuş belki olumlu olacak Meral Sönmezer diye bi doktor çıktı birkaç kişi oldu olumlu dediler mesela kadının fiyat listesi tavan yaptı pazar olmuş bu konu doktorların gözünde yılda bu işlemden tirilyon kaldırıyor bi doktora işaret edile edile İnan sürü psikolojisi var bende o doktora gitmezsem başkası yapamaz diyorum o kadar inanmışız ki

Kesinlikle. Mahrem konu olduğu için kimse de anlatamıyor gerçekten tavsiye doktor duyalım... Banu ..?.. diye bı doktor vardı kızlık zarı hakkında video çekmiş. Kızlık zarı bekaret hakkında bilgi vermez, insan hakları mah. basvurucam bekaret kontrolünun kalkması için, meslektaşlarımız üstünden para kazaniyor diyordu videoda. Offf doktora karar verdin, Cesaret toplaması var, topladin gitmesi var, gittin olunca ayrı bir dert. Ertesi gün ise devam edebilirsiniz diyorlar ama olanlar hiç de öyle anlatmıyor. Bence mecbur böyle diyorlar çünkü işe gitme derse rapor vermek zorunda. Kayıtlara geçen bir işlem olmadığı için rapor da düzenleyemezler. Evrakta sahtecilik olur. Riske girmemek için ertesi gün ise git diyorlar.

Aslında haklısın herkes yazmıyor sonuç aldım diyorlar evlendim diyo gecenin bi yarısı burda çevrimiçi eşi aniden uyanıp sorsa ne yapıyorsun ne diyecekler o yüzden inanasım gelmiyor bazılarına bazı kızlar onlar başka çok yardımcı oldular bilgilerini paylaştılar bi kesimi ayrı tabi
Zor bi süreç destek için değilde demoralize etmek için var bazıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…