kısmetse bu senenin sonunda olucam canım benim doktorum 1 kere kontrol ederim birdaha kontrole gelmene gerek yok diyo tekrar kız yapıcam seni diyo o yuzden biraz rahatım güvenmekten başka çarem yok

Canım geçmiş olsun inşallah kanar da hayırlısıyla atlatırsın. Zor oldumu lokal anesteziyle yaptırdın sanırım. Bende çok korkuyorum ya yalnız gidicem bide.
Hareket kısıtlılığı falan olurmuymuş sordunmu. Özellikle dikkat etmen gereken bişey söyledimi sana. Anlatırmısın biraz, çok tedirginim bende. Bugün arıycam Ebru hanımı randevu alcam haftaya bende.

kısmetse bu senenin sonunda olucam canım benim doktorum 1 kere kontrol ederim birdaha kontrole gelmene gerek yok diyo tekrar kız yapıcam seni diyo o yuzden biraz rahatım güvenmekten başka çarem yok
evet canım, güvenmekten başka çaremiz yok. ne güzel garantili knuşunca insan daha rahatlıyor. zaten 1 kez kontrole gittiğinde tutmuşsa tutmuştur, tutmamışsa iş geçiciye kalmıştır dio doktorun demek ki. hayırlısı olsun elanurcum

çok sağol roxencim, dün akşam gittim işten sonra, lokal anestezi ile yapar die düşünüyordum ama genel anestezi yaptılar, iyi ki de öyle yapmışlar, çok paniktim zaten, bayılabilirdim. anestezi doktoru 2 tane ilaç verdi damardan, biri seni sakinleştirecek, biri de uyutacak dedi. ilacı verdikten 20 sn sonra uyumuşum. işlem de toplam 20-25 dk fln sürdü. gözümü açtığımda anestezi doktoru geçmiş olsun diyordu, ben ağlamaya başladım, sakinleştirdi beni, bitt artık geçti, herşey güzel olcak dedi. inşallah dediği gibi herşey güzel olur .... hareketlerimi kısıtlıcak bişey olmadı, yalnız gittim yalnız döndüm canım. duş da alablirsin dedi, ama ayakta. ve o bölgeyi iyice kurula dedi. korkmanı gerektircek bi durum değil cidden. ama beni sonrası korkutuyor canım . merak ettiklerini sorabilirsin canım

Kızlar dün geçici işlemi yaptırdım. Herşey yolunda, doktor %100 garanti verdi. İnşallah kanamam olur da problemsiz atlatırım. Çok heyecanlıyım...

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah herşey güzel olacak.. duşu hemen alabilirsin dedimi peki? birde ilişki esnasında dikkat etmen gerekin bişeyler var mı? ayrıca benim düğünüm ve kınam olcak haraket kısıtlılığı felan varmı acaba çünkü düğünde az çok haraket ediyorsun yapmam deme şansı olmuyor malesef

esn19 canım çok sevindim senin adına...Dua ediyorum senin için...Allah yüzünü kara çıkarmaz inşallah...mutlu haberlerini bekliyorum

evet hemen duş alabilirsin ama ayakta al dedi canım. Bir de çok iyi kurula, sürekli kuru tutu dedi. ama akşam zaten duşu bırak tuvalete bile korkarak gittim, daha çok yeniydi. psikolojim de çok kötüydü, yattım hep. ama şuanda 24 saat bile olmamasına rağmen çok iyiyim, rahat hareket edebiliyorum. yani düğünde kınada oynayabilirsin de, yeterki akrobatik hareketler yapma dedi bana doktorun asistanı, yani bacakları çok açmanı gerektirecek şeyler. ama gayet rahat yürüyüp oturuyorum şuanda. mesela o bölgenin temizliğinde jilet kullanabilir miyim dedim, tabi ki, sonuçta dikişler içeride dedi. baticonla pansuman yapayım mı dedim, gerek yok dedi.

esn19 canım çok sevindim senin adına...Dua ediyorum senin için...Allah yüzünü kara çıkarmaz inşallah...mutlu haberlerini bekliyorum
canım benim, senin desteğin olmasaydı yapamazdım inanki. dün o çatalda yatarken aklımda sen vardın... duaların benimleydi, hissettim
inşallah iyi haberler yazıcam buraya haftaya...

benim hikayem; esn 19 benim de gittiğim doktora yaptırdı...doç. dr. murat arslan(jineplus internet adresi) internet adresinden bakabilirsin canım...ben memnunum doktorumdan ama sen bursaya gelebilirmisin düğünden önce...doktor bursada çünkü

gene sinirlerim boşaldı ağladım
herkes yaptırıyor ne güzel ben hala para toplama asamasındayım ..
ama inş hepimizin kanaması olur kızlar ..

en yakın esn'in sanırsam inş hic bi sorun cıkmaz cnm ...
o günden sonra yeniden dogucaksın gbi olck :) mutlu mesut kocanlaa ..
benm daha atlatmam gereken 5-6 yıl var ..

off nasl gecck blmiyorumm:2:

*cloo - EBRU ZÜLFİKAROĞLU -SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 kuzeni - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kimyahatun - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*fatmasonmez - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*betateta - ŞAHAP İNMEZ - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*seda90 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*pinkcat.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*dream.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*akdeniz - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*minikperim - MURAT ARSLAN –SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*zargana - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*sln53 - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*nofair - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*twochee - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*twist - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*hayat22 - AKIN BEY - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*violen - antep? - FLEP TUTTU.
*me33 – EBRU ZÜLFİKAROĞLU – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*asi06 – EBRU ZÜLFİKAROĞLU – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kdr – Antep? – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*manolya0101 - ŞAHAP İNMEZ - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*esn19 - MURAT ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
ebru zülfikaroğlu,şahap inmez - ankara.// murat arslan - bursa.// akın bey,burcu aslan - istanbul.

canım nerde kıme yaptrdın...hanı kına dgun ııcn oynamnda sakınca varmıymıs..bende gecıcı yaptracagım ..
canım minikperimm de söylemiş ama doktor bursada, doç.dr.murat aslan. eğer yakınsan tavsiye ederim. tabi daha sonucu görmedik ama, en azından doktorun yaklaşımı çok iyi ve rahatlatıcıydı.. bana hareketlerini kısıtlamana gerek yok dedi, sadece bacaklarını ayırma yeter dedi, zaten jimnastikçi olmadığıma göre ayıramam bacaklarımı da. ama bugün biraz fazla iyiyim, sanki hiç bişey yapılmamış gibi, o yüzden korktum, doktoruma mail attım normalmi diye, bakalım ne cevap verecek.

canım senin en azından önünde vaktin var. ben de bu halde neredeyse 5 yl geçirdim. bi yandan da kendime kızıyorum, niye şimdiye kadar kalıcı yaptırmadım diye. ama bikaç güne kadar inşallah hepsini kafamdan atmış olacağım
sen de paranı biriktir ve son zamanı, düğün tarihinin konmasını fln beklemeden yaptır kurtul

tamam canım temizledim gönderirsen sevinirim..
gönderdim canım

Dualarınıza ihtiyacım var... Yarın ve ertesi gün herşey yolunda gitsin inşallah..
Pazartesi ya da Salı günü sonucu yazıcam kızlar

arkadaslar bir arkadasım ebru hanıma muayne olmak için gidecek ve ilk kes ankaraya gidıo yer olarak bilen arkadaslar tarif edebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…