Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bir arkadasım ebru hanıma muayne olmak için gidecek ve ilk kes ankaraya gidıo yer olarak bilen arkadaslar tarif edebilir mi ?
kızılaydamı ebru hnm?
ben kavaklı die bi yerde die bilyrdm?
cnm ben operasyonu 5 sene sonra olmıcagm ki param biriktgnde olucam inş..4-5 sene sonra, sen operasyon oluncaya kadar ne olur bılınmez o yuzden sen pek takılma canım nerede olduğuna. ben gittiğim güzergahı anlattım.
ilk önce hangi vasıta ile gidecek? eğer otobus ile gidecekse ben şöyle anlatayım. otogardan metroya bınecek. kızılayda inecek. kafanfil sok. yazan tabelanın merdivennlerinden yukarı çıkacak.. sağ tarafında milli piyangı ve avm olacak orayı sağına alacak şekılde aşşağı inip yürüsün. halkbankası olması lazımdıı taaaa oraya kadar gelecek yolun sonu yani.. sağ tarafta yargıtay bınası felan olacak pembe bina oraları felan geçecek.. ust geçitler bitecek ta yolun sonundan sola dönecek direk aşağı devam edecek. dunya göz hastanesini geçecek. orada bı sendıka var orayı da geçecek. ışıkları geçtimi solda muayenesi. apt. dairesinde tabelada ismi gözukuyor zaten.[/QUO
cok sagol canım aynen cok ii tarif etmişssin
Dualarınıza ihtiyacım var... Yarın ve ertesi gün herşey yolunda gitsin inşallah..
Pazartesi ya da Salı günü sonucu yazıcam kızlar
Dualarınıza ihtiyacım var... Yarın ve ertesi gün herşey yolunda gitsin inşallah..
Pazartesi ya da Salı günü sonucu yazıcam kızlar
ilk önce hangi vasıta ile gidecek? eğer otobus ile gidecekse ben şöyle anlatayım. otogardan metroya bınecek. kızılayda inecek. kafanfil sok. yazan tabelanın merdivennlerinden yukarı çıkacak.. sağ tarafında milli piyangı ve avm olacak orayı sağına alacak şekılde aşşağı inip yürüsün. halkbankası olması lazımdıı taaaa oraya kadar gelecek yolun sonu yani.. sağ tarafta yargıtay bınası felan olacak pembe bina oraları felan geçecek.. ust geçitler bitecek ta yolun sonundan sola dönecek direk aşağı devam edecek. dunya göz hastanesini geçecek. orada bı sendıka var orayı da geçecek. ışıkları geçtimi solda muayenesi. apt. dairesinde tabelada ismi gözukuyor zaten.[/QUO
cok sagol canım aynen cok ii tarif etmişssin
kimya hatun öyle bir tarif etmişssinki elimizle koymuş gibi bulduk canım cok sagol :)bu arada arkadasım sayesınde ebru hanımla tanışma fırsatı da buldum sorular sordum vs vs
Esin19 ne yaptın acaba merakla bekliyoruz.. İnş iyi haberlerini alırız..
bende çok heycanla haberini bekliyorum inşallah bir aksilik yoktur. pazartesi salı yazarım demişti ama inşallah biran önce sonucu bizede yazar,, Dua ediyorum onun için..
Esin19 ne yaptın acaba merakla bekliyoruz.. İnş iyi haberlerini alırız..
Kızlar çok üzgünüm söz verdiğim günde yazamadım.. çünkü benden haber bekleyen insanların umutlarının yıkılmasını istemedim, cesaretimi toplayamadım... ama bi şekilde sizin de haberiniz olması lazım.bende çok heycanla haberini bekliyorum inşallah bir aksilik yoktur. pazartesi salı yazarım demişti ama inşallah biran önce sonucu bizede yazar,, Dua ediyorum onun için..
Kızlar çok üzgünüm söz verdiğim günde yazamadım.. çünkü benden haber bekleyen insanların umutlarının yıkılmasını istemedim, cesaretimi toplayamadım... ama bi şekilde sizin de haberiniz olması lazım.
İşler pek yolunda gitmedi. Biliyorsunuz benim nikahım haftasonuydu. Ama düğünüme daha bikaç ay var.
Eşim tam ilişkiye girecekken vazgeçti, düğünü bekleyelim, herşey zamanında ve adetlere uygun olsun dedi. İkna edemedim.
Ben de boşuna stres sıkıntı çekmiş ve boşuna bu kadar para harcamış oldum
Aynı sıkıntıları tekrar yaşayacağım aylar sonra, ve bu beni iyice geriyor
Keşke olsaydı da kurtulmuş olsaydım şimdi...
Ama ilişki olsaydı kanayacaktı, çünkü zorladığında çok acı hissettim. Bu da bir nevi teselli benim için
Keşke size güzel haberler verebilseydim kızlar, çok üzgünüm, kusura bakmayın![]()
Kızlar çok üzgünüm söz verdiğim günde yazamadım.. çünkü benden haber bekleyen insanların umutlarının yıkılmasını istemedim, cesaretimi toplayamadım... ama bi şekilde sizin de haberiniz olması lazım.
İşler pek yolunda gitmedi. Biliyorsunuz benim nikahım haftasonuydu. Ama düğünüme daha bikaç ay var.
Eşim tam ilişkiye girecekken vazgeçti, düğünü bekleyelim, herşey zamanında ve adetlere uygun olsun dedi. İkna edemedim.
Ben de boşuna stres sıkıntı çekmiş ve boşuna bu kadar para harcamış oldum
Aynı sıkıntıları tekrar yaşayacağım aylar sonra, ve bu beni iyice geriyor
Keşke olsaydı da kurtulmuş olsaydım şimdi...
Ama ilişki olsaydı kanayacaktı, çünkü zorladığında çok acı hissettim. Bu da bir nevi teselli benim için
Keşke size güzel haberler verebilseydim kızlar, çok üzgünüm, kusura bakmayın![]()
evet canım en çok da seni hayal kırıklığına uğratacağım için üzüldüm, çünkü benden sonra ilk senin var.Günaydın canım üzülme nolur hayırlısı birazcık daha stres ve sıkıntı yaşayacaksın sadece ben inanıyorum herşeyin yolunda gideceğine demekki geçicide ilk ben olucam senden çok umutluyduım ama iyi haberlerini de okumak isterdim. Sağlık olsun sıkma canını.
yok tatlım çok şükür o kadar da kötü bi durumda değilim. eğer ilişkiye girebilseydik kesin kanayacaktı canım, inanıyorum. İnşallah düğün zamanı da böyle bir aksilik çıkmaz. Çünkü kalıcı flep yaptırma şansım çok azUmutlarınızın yıkılmasını istemedim diyince kanamadı zannettim bir an.. Sıkma canını, olur zamanı gelince..
yok tatlım çok şükür o kadar da kötü bi durumda değilim. eğer ilişkiye girebilseydik kesin kanayacaktı canım, inanıyorum. İnşallah düğün zamanı da böyle bir aksilik çıkmaz. Çünkü kalıcı flep yaptırma şansım çok az![]()
Umudunu kaybetme canım, ben de çok dua ediyorum hepimiz için, inşallah herşey yolunda gidecekİnan herşeyin yolunda gideceğine, ben de inanmak istiyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum.. Hepimiz için dua ediyorum canım.. Acıdığına göre kanardı herhalde diye düşünüyorum ben de..