• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bir arkadasım ebru hanıma muayne olmak için gidecek ve ilk kes ankaraya gidıo yer olarak bilen arkadaslar tarif edebilir mi ?

ilk önce hangi vasıta ile gidecek? eğer otobus ile gidecekse ben şöyle anlatayım. otogardan metroya bınecek. kızılayda inecek. kafanfil sok. yazan tabelanın merdivennlerinden yukarı çıkacak.. sağ tarafında milli piyangı ve avm olacak orayı sağına alacak şekılde aşşağı inip yürüsün. halkbankası olması lazımdıı taaaa oraya kadar gelecek yolun sonu yani.. sağ tarafta yargıtay bınası felan olacak pembe bina oraları felan geçecek.. ust geçitler bitecek ta yolun sonundan sola dönecek direk aşağı devam edecek. dunya göz hastanesini geçecek. orada bı sendıka var orayı da geçecek. ışıkları geçtimi solda muayenesi. apt. dairesinde tabelada ismi gözukuyor zaten.:34:

ilk önce hangi vasıta ile gidecek? eğer otobus ile gidecekse ben şöyle anlatayım. otogardan metroya bınecek. kızılayda inecek. kafanfil sok. yazan tabelanın merdivennlerinden yukarı çıkacak.. sağ tarafında milli piyangı ve avm olacak orayı sağına alacak şekılde aşşağı inip yürüsün. halkbankası olması lazımdıı taaaa oraya kadar gelecek yolun sonu yani.. sağ tarafta yargıtay bınası felan olacak pembe bina oraları felan geçecek.. ust geçitler bitecek ta yolun sonundan sola dönecek direk aşağı devam edecek. dunya göz hastanesini geçecek. orada bı sendıka var orayı da geçecek. ışıkları geçtimi solda muayenesi. apt. dairesinde tabelada ismi gözukuyor zaten.:34:[/QUO

cok sagol canım aynen cok ii tarif etmişssin

Dualarınıza ihtiyacım var... Yarın ve ertesi gün herşey yolunda gitsin inşallah..
Pazartesi ya da Salı günü sonucu yazıcam kızlar

nasıl neler oldu cnm.bende senın gıbıyım hemen hemen 4 yıl geçti..neler oldugunu cok merak edıyorum..allah gonlune gore versin arkadaşım..

kesin tutma olayını tam anlamış degilm ama ben şöyle düşünyrm ...
flep yöntemi yapıyla alakalı ..dokunun yapısıyla ...

operasyndan snra harektlere dkkt etmek önemli tabii..
bacak harektleri özellkle .. onun dışında vücudu gercek hareketlere dkkt edılmeliii..merrdven cıkmalara falan ...

ilk önce hangi vasıta ile gidecek? eğer otobus ile gidecekse ben şöyle anlatayım. otogardan metroya bınecek. kızılayda inecek. kafanfil sok. yazan tabelanın merdivennlerinden yukarı çıkacak.. sağ tarafında milli piyangı ve avm olacak orayı sağına alacak şekılde aşşağı inip yürüsün. halkbankası olması lazımdıı taaaa oraya kadar gelecek yolun sonu yani.. sağ tarafta yargıtay bınası felan olacak pembe bina oraları felan geçecek.. ust geçitler bitecek ta yolun sonundan sola dönecek direk aşağı devam edecek. dunya göz hastanesini geçecek. orada bı sendıka var orayı da geçecek. ışıkları geçtimi solda muayenesi. apt. dairesinde tabelada ismi gözukuyor zaten.:34:[/QUO

cok sagol canım aynen cok ii tarif etmişssin

kimya hatun öyle bir tarif etmişssinki elimizle koymuş gibi bulduk canım cok sagol :)bu arada arkadasım sayesınde ebru hanımla tanışma fırsatı da buldum sorular sordum vs vs

Esin19 ne yaptın acaba merakla bekliyoruz.. İnş iyi haberlerini alırız..

bende çok heycanla haberini bekliyorum inşallah bir aksilik yoktur. pazartesi salı yazarım demişti ama inşallah biran önce sonucu bizede yazar,, Dua ediyorum onun için..

bende çok heycanla haberini bekliyorum inşallah bir aksilik yoktur. pazartesi salı yazarım demişti ama inşallah biran önce sonucu bizede yazar,, Dua ediyorum onun için..

İnşallah canım.. bu durumu yaşayan herkes kurtulsun,kötü tarafını düşünmek bile istemiyorum,ne yaparım kanamazsa yani bişeyler düşünmeliyiz aksi durumda ne yapabiliriz ortak fikir yürütelim bence..

Esin19 ne yaptın acaba merakla bekliyoruz.. İnş iyi haberlerini alırız..

Kızlar çok üzgünüm söz verdiğim günde yazamadım.. çünkü benden haber bekleyen insanların umutlarının yıkılmasını istemedim, cesaretimi toplayamadım... ama bi şekilde sizin de haberiniz olması lazım.
İşler pek yolunda gitmedi. Biliyorsunuz benim nikahım haftasonuydu. Ama düğünüme daha bikaç ay var.
Eşim tam ilişkiye girecekken vazgeçti, düğünü bekleyelim, herşey zamanında ve adetlere uygun olsun dedi. İkna edemedim.
Ben de boşuna stres sıkıntı çekmiş ve boşuna bu kadar para harcamış oldum :(
Aynı sıkıntıları tekrar yaşayacağım aylar sonra, ve bu beni iyice geriyor:(
Keşke olsaydı da kurtulmuş olsaydım şimdi...
Ama ilişki olsaydı kanayacaktı, çünkü zorladığında çok acı hissettim. Bu da bir nevi teselli benim için
Keşke size güzel haberler verebilseydim kızlar, çok üzgünüm, kusura bakmayın :(

Kızlar çok üzgünüm söz verdiğim günde yazamadım.. çünkü benden haber bekleyen insanların umutlarının yıkılmasını istemedim, cesaretimi toplayamadım... ama bi şekilde sizin de haberiniz olması lazım.
İşler pek yolunda gitmedi. Biliyorsunuz benim nikahım haftasonuydu. Ama düğünüme daha bikaç ay var.
Eşim tam ilişkiye girecekken vazgeçti, düğünü bekleyelim, herşey zamanında ve adetlere uygun olsun dedi. İkna edemedim.
Ama ilişki olsaydı kanayacaktı, çünkü zorladığında çok acı hissettim. Bu da bir nevi teselli benim için

Günaydın canım üzülme nolur hayırlısı birazcık daha stres ve sıkıntı yaşayacaksın sadece ben inanıyorum herşeyin yolunda gideceğine demekki geçicide ilk ben olucam senden çok umutluyduım ama iyi haberlerini de okumak isterdim. Sağlık olsun sıkma canını.

Umutlarınızın yıkılmasını istemedim diyince kanamadı zannettim bir an.. Sıkma canını, olur zamanı gelince..

Günaydın canım üzülme nolur hayırlısı birazcık daha stres ve sıkıntı yaşayacaksın sadece ben inanıyorum herşeyin yolunda gideceğine demekki geçicide ilk ben olucam senden çok umutluyduım ama iyi haberlerini de okumak isterdim. Sağlık olsun sıkma canını.
evet canım en çok da seni hayal kırıklığına uğratacağım için üzüldüm, çünkü benden sonra ilk senin var.
Sen cuma günü mü gideceksin ebru hanıma? inşallah senin herşey yolunda gider. Kanama konusunda tereddüt etme, kesin kanar, ben kanayacağına bizzat inandım canım

Umutlarınızın yıkılmasını istemedim diyince kanamadı zannettim bir an.. Sıkma canını, olur zamanı gelince..
yok tatlım çok şükür o kadar da kötü bi durumda değilim. eğer ilişkiye girebilseydik kesin kanayacaktı canım, inanıyorum. İnşallah düğün zamanı da böyle bir aksilik çıkmaz. Çünkü kalıcı flep yaptırma şansım çok az :(

yok tatlım çok şükür o kadar da kötü bi durumda değilim. eğer ilişkiye girebilseydik kesin kanayacaktı canım, inanıyorum. İnşallah düğün zamanı da böyle bir aksilik çıkmaz. Çünkü kalıcı flep yaptırma şansım çok az :(

İnan herşeyin yolunda gideceğine, ben de inanmak istiyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum.. Hepimiz için dua ediyorum canım.. Acıdığına göre kanardı herhalde diye düşünüyorum ben de..

İnan herşeyin yolunda gideceğine, ben de inanmak istiyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum.. Hepimiz için dua ediyorum canım.. Acıdığına göre kanardı herhalde diye düşünüyorum ben de..
Umudunu kaybetme canım, ben de çok dua ediyorum hepimiz için, inşallah herşey yolunda gidecek :34:

Back