İnşallah tutar canım çok büyük cesaret bu , ben alıp veriyorum kafamda bı içim darlaniyo bı ne var ki tıbbi bı işlem diyorum. Tebrikler. Ben İzmir'de yaşıyorum Gaziantep e günübirlik gelemem uzak olur. Bilgilerin için teşekkür ederim. Adım adım kabızlıgi naptın kaçıncı gün büyük tuvalete çıktın , küçük tuvalete nasıl çıktın, ağrıların nasıl oldu , ailen anlıyor mu onları anlatırsan sevinirim.

Işte karşımızdaki kişinin anlayışına bağlı oda şans

Gözün aydın canım tebrik ederim. Turgay hocanın oraya havalimanından çok affedersin ama ne kadar yazdı taksi yaa başka ulaşım yok mu

Çok geçmiş olsun Doktora neler sordun sende uzun zaman sorguladın burdan biliyorum yani başka doktora baktırdığında tutmamış diyenler falan var ya tuttuktan sonra bi sıkıntı olur mu diye sordun mu

Canım ben ben işlem olduğum doktora gidemedim normal bir kadın doğumcuya gittim bana tutmamış dedi daha sonra bu işle uğraşan doktora gittim oda bana tutmuş kanaman olacaktır dedi

Canım ben ben işlem olduğum doktora gidemedim normal bir kadın doğumcuya gittim bana tutmamış dedi daha sonra bu işle uğraşan doktora gittim oda bana tutmuş kanaman olacaktır dedi
Şimdi daha net oldu çok teşekkür ederim peki sonuç alabildin mi evlilik falan oldu mu

Gözün aydın canım tebrik ederim. Turgay hocanın oraya havalimanından çok affedersin ama ne kadar yazdı taksi yaa başka ulaşım yok mu
Var canim ama ucaga yetismem gerektigi icin taksiye bindim yoksa cok daha kolay yollari var ama ucagi kacirirdim ist havalimanindan 190 tl tuttu sabiha gökçene 290 avrasya tünelinden gectik cunku

Kizlar islem bildiginiz 15 dk sürdü normal mi yani daha uzun surer saniyordum dediler ki o kadar cok yapiyoruz ki alistik artik

Kizlar islem bildiginiz 15 dk sürdü normal mi yani daha uzun surer saniyordum dediler ki o kadar cok yapiyoruz ki alistik artik
Uyuşturma şu bu dahil 15 dk mı yoksa işte sadece operasyon kısmı mı operasyon kısmıysa normal sanki bide hangi işlemi yaptırdın tam olarak tek çift daraltma vs. Ne kadar tuttu güncel fiyatıda merak ediyorum

Kızlar birkaç gün sonra regl olacağım 15.günde regl olmam sorun olur mu. Sizce geciktirici kullanıp 10 falan ertelesem mi ?

Canım eski mesajlarını bulamıyorum. Yaşadıklarını okumak istiyorum. Benim esnek zar ve rengi çok açık o bölgenin. Kan damarı yoktur işlem bi ise yaramaz diye de korkuyorum. Tam adını yazar misin, okuyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…