Bir doktor da kendinizi Kasın zaten zor olacaktır demişti. Hatta kasıp zorlayınca kan bile gelebilir demişti çok iyi hatırlıyorum.

Kime işlem olmustunuz?

Canım sanki sen söylemiştin erkek arkadaşına öyle hatırlıyorum hatta yaptım ama tutmadı iyiki söyledim demiştin kan gelmedi çünkü demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum acaba

Canım sanki sen söylemiştin erkek arkadaşına öyle hatırlıyorum hatta yaptım ama tutmadı iyiki söyledim demiştin kan gelmedi çünkü demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
Canım ben erkek arkadaşıma söyledim de ilişki yaşamadık üç sene önce işlemi yaptırdım başka doktor tutmadığını söyledi ama Ebru hanım tuttu demişti ilişki yaşamadım ben söylediğin kişiyle de kan gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama sanmıyorum ben de tuttuğunu muhtemelen ayrılırsak tekrar işlem olacağım

Kızlar bugün islem olacam cok tuhaf hissediyorum cok kötü hiss3diyorum normalde sogukkanli bbiriyim ama aglamami durduramiyorum
Canım oldun mu şuan oluyo musun bilmiyorum ama iyi ol dua et bol bol yarım saat sonra yeniden omuzlarındaki tüm yükü atmış olarak kalkacaksın.sen zaten o büyük adımı atmışsın ben o aşamaya bile gelemedim.bizimşede detaylı paylaşır mısın işlemi

Canım seninki neden tutmadı doktor mu söyledi tutmadığını

Peki sen bakınca orası kapalı mı önceki haliyle yani işlemden önceki haliyle karşılaştırınca kapalı değil mi orası

Peki sen bakınca orası kapalı mı önceki haliyle yani işlemden önceki haliyle karşılaştırınca kapalı değil mi orası
Canım yaptırdığım doktor tuttu ama evlenmeden önce gel akıntı falan bir şeyler zırvaladı başka doktor tutmamış dedi işlem öncesini hiç hatırlamıyorum ama şu an baktığımda tam bütün değil pütür pütür

2019 yılının mesajlarını okuyorum artık beynim sulandı iyice tam tamam erkenden yapıp kurtulucam bitsin gitsin dedim S sakaryadanX diye bi arkadaş olmuş turgay beye sonra muayenede tutmuş demiş arkadaşta sonra bireyden şüphelenip yine gitmiş esneme olmuş yüzde seksen kanar yüzde 20 kanamaz demiş kız daha sonra yeniden olmuş işlemi ama daha kontrole gitmemiş bunu okuyunca da endişe ettim beklemek mi gerek diye o arkadaş buradaysa bi yazsa keşke

Demekki doktor yapamamış eğer kalıcıysa esneme olmaz orada bir deri bütünlüğü oluyor demekki doktoru yapamamış

Bence ikinci kez dikim içinde çok dikkatli olmak gerek çünkü burada bir iki kez işlem olan bir arkadaş vardı orada deri bütünlüğü bozulduğu için 3.kez işlem olamamıştı. 2. Kez olurken doktoru çok iyi seçmek gerek geri dönüşü olmayabilir

İşlem sonrası esneme nasıl oluyo ne demek bu yırtılmaz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…