Bir doktor da kendinizi Kasın zaten zor olacaktır demişti. Hatta kasıp zorlayınca kan bile gelebilir demişti çok iyi hatırlıyorum.Canım benimde bir arkadaşımın kanamadı ağzını yokladım ya o kadar zor yaptık ki 5.gün falan girdi o saatten sonra şüphelenmezdi zaten dedi hatta o demiş aaa kan gelmiyo eşide herkesten gelmezmiş ki demiş ama arkadaşım gitti doktora muayeneye esnek seninkidemiş ama şu önemli bbence girerken zor olması lazım kan gelmesede
Kime işlem olmustunuz?Canım bence doktora götürmek falan mit gibi bir şey yapmazlar. Kaldı ki böyle düşüncede bir insanı evlenmeden tanırsın. Öyle birini bakire bile olsam kabul etmezdim. Velev ki oldu hiçbir doktor hastanın rızası olmadan kontrol edemez hukuki açıdan aykırı doktor kendi de sıkıntıya girer. Ben iki erkek arkadaşıma da anlatmıştım durumu biri bana neden söylüyorsun ki dedi ama başka sebeplerden dolayı ayrıldık. Diğerine aylar sonra söyledim çok hakaret işittim ama kandırıldığımı düşündüm dedi bir daha konusunu açmadı şu an onunla hala devam ediyoruz bir sene geçti üstünden ama yine başka sorunlardan dolayı olmayacak gibi. Tekrar karşıma çıkacak birine yine bu kadar cesaretli olabilir miyim bilmiyorum bunlar şehir dışındandı. Zaten işlem oldum ben ama tutmadı tekrar o işlemi olmak o koltuğa yatmak hepsinden zor geliyor maddi değil manevi. İslami boyutta düşünecek olursak Allah zina yaptıysanız örtün, bir başkası bundan haberdar olursa o da günah diyor. Ama bir yandan bilmesi gerek diye de düşünüyorum. Bilmiyorum ya.
Ebru zülfikaroğluKime işlem olmustunuz?
Canım sanki sen söylemiştin erkek arkadaşına öyle hatırlıyorum hatta yaptım ama tutmadı iyiki söyledim demiştin kan gelmedi çünkü demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum acabaYa acaba bu işlemi yaptırmadan evlenmek mantıklı mı. Benim çevremde kimsenin ilk olduğu halde kan gelmedi geçen yengemle konuştum anlamadı bile lavaboya gidince kendim gördüm leke gibi bir şey dedi. Benim de öyle bir damla bir şey gelmişti penise falan hiç bulaşmamıştı hatta silince kendim görmüştüm. Yani bunlar bunu sorgulamıyorsa biz neden yaptırıyoruz. İlişki sayım fazlaydı benim ama 3.5 sene geçti üstünden toparlamış mıdır acaba kendini
Canım ben erkek arkadaşıma söyledim de ilişki yaşamadık üç sene önce işlemi yaptırdım başka doktor tutmadığını söyledi ama Ebru hanım tuttu demişti ilişki yaşamadım ben söylediğin kişiyle de kan gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama sanmıyorum ben de tuttuğunu muhtemelen ayrılırsak tekrar işlem olacağımCanım sanki sen söylemiştin erkek arkadaşına öyle hatırlıyorum hatta yaptım ama tutmadı iyiki söyledim demiştin kan gelmedi çünkü demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
Canım oldun mu şuan oluyo musun bilmiyorum ama iyi ol dua et bol bol yarım saat sonra yeniden omuzlarındaki tüm yükü atmış olarak kalkacaksın.sen zaten o büyük adımı atmışsın ben o aşamaya bile gelemedim.bizimşede detaylı paylaşır mısın işlemiKızlar bugün islem olacam cok tuhaf hissediyorum cok kötü hiss3diyorum normalde sogukkanli bbiriyim ama aglamami durduramiyorum
Canım seninki neden tutmadı doktor mu söyledi tutmadığınıCanım bence doktora götürmek falan mit gibi bir şey yapmazlar. Kaldı ki böyle düşüncede bir insanı evlenmeden tanırsın. Öyle birini bakire bile olsam kabul etmezdim. Velev ki oldu hiçbir doktor hastanın rızası olmadan kontrol edemez hukuki açıdan aykırı doktor kendi de sıkıntıya girer. Ben iki erkek arkadaşıma da anlatmıştım durumu biri bana neden söylüyorsun ki dedi ama başka sebeplerden dolayı ayrıldık. Diğerine aylar sonra söyledim çok hakaret işittim ama kandırıldığımı düşündüm dedi bir daha konusunu açmadı şu an onunla hala devam ediyoruz bir sene geçti üstünden ama yine başka sorunlardan dolayı olmayacak gibi. Tekrar karşıma çıkacak birine yine bu kadar cesaretli olabilir miyim bilmiyorum bunlar şehir dışındandı. Zaten işlem oldum ben ama tutmadı tekrar o işlemi olmak o koltuğa yatmak hepsinden zor geliyor maddi değil manevi. İslami boyutta düşünecek olursak Allah zina yaptıysanız örtün, bir başkası bundan haberdar olursa o da günah diyor. Ama bir yandan bilmesi gerek diye de düşünüyorum. Bilmiyorum ya.
Peki sen bakınca orası kapalı mı önceki haliyle yani işlemden önceki haliyle karşılaştırınca kapalı değil mi orasıCanım ben erkek arkadaşıma söyledim de ilişki yaşamadık üç sene önce işlemi yaptırdım başka doktor tutmadığını söyledi ama Ebru hanım tuttu demişti ilişki yaşamadım ben söylediğin kişiyle de kan gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama sanmıyorum ben de tuttuğunu muhtemelen ayrılırsak tekrar işlem olacağım
Canım yaptırdığım doktor tuttu ama evlenmeden önce gel akıntı falan bir şeyler zırvaladı başka doktor tutmamış dedi işlem öncesini hiç hatırlamıyorum ama şu an baktığımda tam bütün değil pütür pütürPeki sen bakınca orası kapalı mı önceki haliyle yani işlemden önceki haliyle karşılaştırınca kapalı değil mi orası
Canım aklım sende kaldı valla saatlerdir birşey yazdı mı diye bakıyorum.iyi haberlerle gel inşallahKızlar bugün islem olacam cok tuhaf hissediyorum cok kötü hiss3diyorum normalde sogukkanli bbiriyim ama aglamami durduramiyorum
Kizlar islem oldum bugun donecem ucaga binecem yetisince ayrıntili yazicamCanım aklım sende kaldı valla saatlerdir birşey yazdı mı diye bakıyorum.iyi haberlerle gel inşallah
Gözün aydın, inşallah güzel sonuclar duyarsın canimKizlar islem oldum bugun donecem ucaga binecem yetisince ayrıntili yazicam
Demekki doktor yapamamış eğer kalıcıysa esneme olmaz orada bir deri bütünlüğü oluyor demekki doktoru yapamamış2019 yılının mesajlarını okuyorum artık beynim sulandı iyice tam tamam erkenden yapıp kurtulucam bitsin gitsin dedim S sakaryadanX diye bi arkadaş olmuş turgay beye sonra muayenede tutmuş demiş arkadaşta sonra bireyden şüphelenip yine gitmiş esneme olmuş yüzde seksen kanar yüzde 20 kanamaz demiş kız daha sonra yeniden olmuş işlemi ama daha kontrole gitmemiş bunu okuyunca da endişe ettim beklemek mi gerek diye o arkadaş buradaysa bi yazsa keşke
Bence ikinci kez dikim içinde çok dikkatli olmak gerek çünkü burada bir iki kez işlem olan bir arkadaş vardı orada deri bütünlüğü bozulduğu için 3.kez işlem olamamıştı. 2. Kez olurken doktoru çok iyi seçmek gerek geri dönüşü olmayabilir2019 yılının mesajlarını okuyorum artık beynim sulandı iyice tam tamam erkenden yapıp kurtulucam bitsin gitsin dedim S sakaryadanX diye bi arkadaş olmuş turgay beye sonra muayenede tutmuş demiş arkadaşta sonra bireyden şüphelenip yine gitmiş esneme olmuş yüzde seksen kanar yüzde 20 kanamaz demiş kız daha sonra yeniden olmuş işlemi ama daha kontrole gitmemiş bunu okuyunca da endişe ettim beklemek mi gerek diye o arkadaş buradaysa bi yazsa keşke
2019 yılının mesajlarını okuyorum artık beynim sulandı iyice tam tamam erkenden yapıp kurtulucam bitsin gitsin dedim S sakaryadanX diye bi arkadaş olmuş turgay beye sonra muayenede tutmuş demiş arkadaşta sonra bireyden şüphelenip yine gitmiş esneme olmuş yüzde seksen kanar yüzde 20 kanamaz demiş kız daha sonra yeniden olmuş işlemi ama daha kontrole gitmemiş bunu okuyunca da endişe ettim beklemek mi gerek diye o arkadaş buradaysa bi yazsa k
2019 yılının mesajlarını okuyorum artık beynim sulandı iyice tam tamam erkenden yapıp kurtulucam bitsin gitsin dedim S sakaryadanX diye bi arkadaş olmuş turgay beye sonra muayenede tutmuş demiş arkadaşta sonra bireyden şüphelenip yine gitmiş esneme olmuş yüzde seksen kanar yüzde 20 kanamaz demiş kız daha sonra yeniden olmuş işlemi ama daha kontrole gitmemiş bunu okuyunca da endişe ettim beklemek mi gerek diye o arkadaş buradaysa bi yazsa keske
İşlem sonrası esneme nasıl oluyo2019 yılının mesajlarını okuyorum artık beynim sulandı iyice tam tamam erkenden yapıp kurtulucam bitsin gitsin dedim S sakaryadanX diye bi arkadaş olmuş turgay beye sonra muayenede tutmuş demiş arkadaşta sonra bireyden şüphelenip yine gitmiş esneme olmuş yüzde seksen kanar yüzde 20 kanamaz demiş kız daha sonra yeniden olmuş işlemi ama daha kontrole gitmemiş bunu okuyunca da endişe ettim beklemek mi gerek diye o arkadaş buradaysa bi yazsa keşke
Tam tutmaması dikişlerinden bazılarının sanırım tam olmasada az açılıyo genişliyo öyle anladım benİşlem sonrası esneme nasıl oluyone demek bu yırtılmaz mi acaba
Bana Dr kalıcı esneyebiliyo demişti ya demek bunu demek istemisTam tutmaması dikişlerinden bazılarının sanırım tam olmasada az açılıyo genişliyo öyle anladım ben
Hangi doktorBana Dr kalıcı esneyebiliyo demişti ya demek bunu demek istemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?