Doktor bana orayı sürekli kurula dedi mesela yola çıkacaktım arada in lavaboya git orayı kurula dedi benim normaldede öyle akıntım çok değil zaten akıntın varsa doktora önceden söylüyorsun ilaç yazıyor. Ben birde ilk birkaç gün evimde değildim diye iç çamaşaırı giydim ama onun dışında 4.günden itibaren hiç iç çamaşurı giymedim o bölge hava alsın nemli kalmasın diyePeki canim vajinal akıntı hakkında doktorun ne dedi ? Her gün gün ıslak olması gerekmiyo mu zaten?
Evet çünkü üstüne oturmak çok sıkıntı çok dikkatli olKizlar agri oyle dayanilmayacak gibi degil ama ben araba kullanmak zorundayim bu beni cok zorlayacak gibi gorunuyor
MantıklıDoktor bana orayı sürekli kurula dedi mesela yola çıkacaktım arada in lavaboya git orayı kurula dedi benim normaldede öyle akıntım çok değil zaten akıntın varsa doktora önceden söylüyorsun ilaç yazıyor. Ben birde ilk birkaç gün evimde değildim diye iç çamaşaırı giydim ama onun dışında 4.günden itibaren hiç iç çamaşurı giymedim o bölge hava alsın nemli kalmasın diye
Bence bir şey olmamıştır daha ikinci günün kanama çok normal 4-5 güne kadar kanama normalAraba kullandim geldigimde 4 5 damla kan gordum ya ve agri hissediyorum bir sey olmamistir demi
Genelde 30 ama bende polikistik över var birkaç gün geçirebiliyorKızlar siz kaç günde bir regl oluyorsunuz
Evet 3 veya 4. deneyişimizde olmuştu. İlk gün yapamamıştımBence de öyle biz bildiğimiz için yoksa telaş yapılmadan atlatılırsa bence işleme bile gerek yok boş yere dert ediyoruz. Peki girişi zor olmuş muydu canım hatırlıyor musun bende nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum ya beynim direkt sildi sanırım o zamanları.
3000 tl tek sadece zaten daraltmalik bi durum yoktu darlığı gayet iyi dedi doktor. Ya islem 15 dk yoksa pansuman vs 25 dk falan herhaldeUyuşturma şu bu dahil 15 dk mı yoksa işte sadece operasyon kısmı mı operasyon kısmıysa normal sanki bide hangi işlemi yaptırdın tam olarak tek çift daraltma vs. Ne kadar tuttu güncel fiyatıda merak ediyorum
Ya benimde kullanmam lazım araba onun için şey düşündüm hanı basur olanlar ortası delik bir yastık kullanıyorlarmış ya öyle bişey kullansak araba kullanorken olur mu kiKizlar agri oyle dayanilmayacak gibi degil ama ben araba kullanmak zorundayim bu beni cok zorlayacak gibi gorunuyor
Canim doktor dedi kesinlikle simit tarzi yastik kullanma ortasi geriliyor cunku cok zorundaysan sadece bi kalcanin altina yastık koy dediYa benimde kullanmam lazım araba onun için şey düşündüm hanı basur olanlar ortası delik bir yastık kullanıyorlarmış ya öyle bişey kullansak araba kullanorken olur mu ki
Sen eskisin zaten forumda bakımını falan herşeyi biliyorsundur dikkat et yeter geçecek bu günlerde acık sabır tutsun yeter ki o gün oldu bitti işte diyeceksin bu acılar aklına gelmeyecek inşallahBu 1 ay nasil geçecek bilmiyorum ya
Hadi ya peki ne kadar sonra kullanabileceksin araba nasıl işe gideceğizCanim doktor dedi kesinlikle simit tarzi yastik kullanma ortasi geriliyor cunku cok zorundaysan sadece bi kalcanin altina yastık koy dedi
Insallah ya tek isteğim bu kabizliktan korkuyorum sadeceSen eskisin zaten forumda bakımını falan herşeyi biliyorsundur dikkat et yeter geçecek bu günlerde acık sabır tutsun yeter ki o gün oldu bitti işte diyeceksin bu acılar aklına gelmeyecek inşallah
Kullanmasam daha iyi ama kullanicaksan da bi bacaginin altina minik yastik koy bi kalcan havada kalsin dedi oyle yaptimHadi ya peki ne kadar sonra kullanabileceksin araba nasıl işe gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?