• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki canim vajinal akıntı hakkında doktorun ne dedi ? Her gün gün ıslak olması gerekmiyo mu zaten?
Doktor bana orayı sürekli kurula dedi mesela yola çıkacaktım arada in lavaboya git orayı kurula dedi benim normaldede öyle akıntım çok değil zaten akıntın varsa doktora önceden söylüyorsun ilaç yazıyor. Ben birde ilk birkaç gün evimde değildim diye iç çamaşaırı giydim ama onun dışında 4.günden itibaren hiç iç çamaşurı giymedim o bölge hava alsın nemli kalmasın diye

Kizlar agri oyle dayanilmayacak gibi degil ama ben araba kullanmak zorundayim bu beni cok zorlayacak gibi gorunuyor

Doktor bana orayı sürekli kurula dedi mesela yola çıkacaktım arada in lavaboya git orayı kurula dedi benim normaldede öyle akıntım çok değil zaten akıntın varsa doktora önceden söylüyorsun ilaç yazıyor. Ben birde ilk birkaç gün evimde değildim diye iç çamaşaırı giydim ama onun dışında 4.günden itibaren hiç iç çamaşurı giymedim o bölge hava alsın nemli kalmasın diye
Mantıklı

Bence de öyle biz bildiğimiz için yoksa telaş yapılmadan atlatılırsa bence işleme bile gerek yok boş yere dert ediyoruz. Peki girişi zor olmuş muydu canım hatırlıyor musun bende nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum ya beynim direkt sildi sanırım o zamanları.
Evet 3 veya 4. deneyişimizde olmuştu. İlk gün yapamamıştım

Kızlar bu Pazartesi doktora gideceğim biliyorsunuz. Doktor bana ameliyatı yapmak icin covid testi ver diyor. Testimin pozitif çıkacağını sanmıyorum çünkü hiç bir belirtisi yok bende Elhamdülillah. Ama olur ya pozitif çıkarsa ailem duyar mi sizce. Sizden covid testi istediler mi

Uyuşturma şu bu dahil 15 dk mı yoksa işte sadece operasyon kısmı mı operasyon kısmıysa normal sanki bide hangi işlemi yaptırdın tam olarak tek çift daraltma vs. Ne kadar tuttu güncel fiyatıda merak ediyorum
3000 tl tek sadece zaten daraltmalik bi durum yoktu darlığı gayet iyi dedi doktor. Ya islem 15 dk yoksa pansuman vs 25 dk falan herhalde

Ya benimde kullanmam lazım araba onun için şey düşündüm hanı basur olanlar ortası delik bir yastık kullanıyorlarmış ya öyle bişey kullansak araba kullanorken olur mu ki
Canim doktor dedi kesinlikle simit tarzi yastik kullanma ortasi geriliyor cunku cok zorundaysan sadece bi kalcanin altina yastık koy dedi

Back