- 7 Şubat 2021
- 51
- 7
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öyle bir şey yok doktor yapamamış demekki. eğer 2 ay iyileşme sürecinde dikkat edersen ve doktorun işini düzgün yaparsa esneme diye bir şey olmaz amaç bu zaten kalıcıda deri bütünlüğünde nasıl esneme olacak demekki doktor düzgün dikiş atmamış böyle şeylerle moralinizi bozmayınİşlem sonrası esneme nasıl oluyone demek bu yırtılmaz mi acaba
Dikişler eriyip deri bütünlüğü sağlanınca esneme olmaz demekki bir noktanın dikişi atmıştır tutmamıştır vs. İyileşen deri nasıl esneyecek Allah aşkına bu doktorlarda işimi yapamadım demiyor da esnemiş diyor akla mantığa sığmayan bir şeyCanım öyle bir şey yok doktor yapamamış demekki. eğer 2 ay iyileşme sürecinde dikkat edersen ve doktorun işini düzgün yaparsa esneme diye bir şey olmaz amaç bu zaten kalıcıda deri bütünlüğünde nasıl esneme olacak demekki doktor düzgün dikiş atmamış böyle şeylerle moralinizi bozmayın
Çok geçmiş olsunKizlar islem oldum bugun donecem ucaga binecem yetisince ayrıntili yazicam
İzmir'de Sümeyra tatarHangi doktor
Sen de yaptırdın galiba. Ben yeniyim en yakın zamanda senin de gecmis mesajlarını okumak istiyordum kime, ne zaman yaptırdin , nerden gittin ... Karar verme çırpınışlarıCanım öyle bir şey yok doktor yapamamış demekki. eğer 2 ay iyileşme sürecinde dikkat edersen ve doktorun işini düzgün yaparsa esneme diye bir şey olmaz amaç bu zaten kalıcıda deri bütünlüğünde nasıl esneme olacak demekki doktor düzgün dikiş atmamış böyle şeylerle moralinizi bozmayın
Benim 10. Günüm yeni daha çok araştırdım ama nerdeyse bütün doktorlarla tüm soruları burda yazılan çoğu şeyi uzun uzun konuştum. Ben Aysu nida dai diye bir doktorda oldum işlemi ben burda adı duyulan doktorlardan çok mesleki tecrübesinden dolayı bu doktoru tercih ettim Çok doktorla konuştum bir tek bu benim içme sindi zaten kendisi bir çok TV programlarına katılmış araştırıp bakabilirsin alanında çok iyi bir doktor o yüzden içime sindi tabi bilemiyorum ama şu an tutup tutmadığını. Artın iyileştikten sonra tutmuşsa burda tavsiye ederim inşallahSen de yaptırdın galiba. Ben yeniyim en yakın zamanda senin de gecmis mesajlarını okumak istiyordum kime, ne zaman yaptırdin , nerden gittin ... Karar verme çırpınışları
İnşallah gerek kalmaz işlemeKızlar bu pazartesi günü inşAllah sabah gidip muayene olacağım eğer doktor işleme gerek var derse öğleden sonra işlemi olacağım. Dualarınızı bekliyorum
Kaliciyi işine geldiği için demiştir geçici sadece son zamanlarda fırsat bulup gidemeyenler için kötü yoksa geçici daha garanti bende başta kalıcıyı istiyodum ama baktım ki çok sıkıntısı var geçicide herkes olumlu sonuç alıyor bende artık geçiciyi düşündüm bu kararı vermekd tatlidüşler diye bi arkadaş yardımcı oldu en azindan kesin kanıyor ve giriş dar ama tabi düğün zamanı gidemeyenler için kalıcı iyi olur ama çok zahmeti var Allah herkesin yardımcısı olsun inşallahDoktorla konuştum daha öncesinde hiç iliskiye girmediğimi falan söyledim. Muayene edelim işleme gerek kalmazsa, kanama ihtimaliniz varsa işlem yapmam zaten dedi. Baya sorular sordum. Mesela dedim ki, sizce kalıcı işlem mi mantıklı yoksa geçici işlem mi daha iyi olur dedim. Kalıcı dedi. İşlemden 20 gün sonra kontrole çağırıyormuş. Şimdiye kadar işlemi tutmayan olmadı dedi. Her yaptığım hasta dua etti dedi. Korkmayın basit bir operasyon dedi. Dugunden önce kontrole gelmem gerekir mi diye sordum. Hayır ilk kontrolden sonra tekrar gelmenize gerek yok tuttuktan sonra dedi. Bana sözleri güvenilir geliyor.
Benim de ilk ilişkimden direk kan gelmedi. İlişkiden sonra tuvalete gitmiştim peçeteye sildiğimde kan bulaşmıştı. Bi arkadaşımda daha öyle oldu. Aslında esnek diyip geçebiliriz ama doğrusunu biz bildiğimiz için böyle telaş yapıyoruzYa acaba bu işlemi yaptırmadan evlenmek mantıklı mı. Benim çevremde kimsenin ilk olduğu halde kan gelmedi geçen yengemle konuştum anlamadı bile lavaboya gidince kendim gördüm leke gibi bir şey dedi. Benim de öyle bir damla bir şey gelmişti penise falan hiç bulaşmamıştı hatta silince kendim görmüştüm. Yani bunlar bunu sorgulamıyorsa biz neden yaptırıyoruz. İlişki sayım fazlaydı benim ama 3.5 sene geçti üstünden toparlamış mıdır acaba kendini![]()
Bekliyoruz halaKizlar islem oldum bugun donecem ucaga binecem yetisince ayrıntili yazicam
Bence de öyle biz bildiğimiz için yoksa telaş yapılmadan atlatılırsa bence işleme bile gerek yok boş yere dert ediyoruz. Peki girişi zor olmuş muydu canım hatırlıyor musun bende nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum ya beynim direkt sildi sanırım o zamanları.Benim de ilk ilişkimden direk kan gelmedi. İlişkiden sonra tuvalete gitmiştim peçeteye sildiğimde kan bulaşmıştı. Bi arkadaşımda daha öyle oldu. Aslında esnek diyip geçebiliriz ama doğrusunu biz bildiğimiz için böyle telaş yapıyoruz
Kan gelmese bile en azından giriş dar olmalı oda olmasa şüphelenirlerBence de öyle biz bildiğimiz için yoksa telaş yapılmadan atlatılırsa bence işleme bile gerek yok boş yere dert ediyoruz. Peki girişi zor olmuş muydu canım hatırlıyor musun bende nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum ya beynim direkt sildi sanırım o zamanları.
İlk kez yaşayıp çok kolay olan da var. Benim kontrole gittiğim doktor doğru olan kanın gelmemesi demişti. Kan kendimizi kastığımız için geliyormuş. Sağlıklı ilişkide ıslanma fazla olunca anlamıyormuş bile kadın. Bana denilen bu bilmiyorumKan gelmese bile en azından giriş dar olmalı oda olmasa şüphelenirler