• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşlem sonrası esneme nasıl oluyo 😭 ne demek bu yırtılmaz mi acaba
Canım öyle bir şey yok doktor yapamamış demekki. eğer 2 ay iyileşme sürecinde dikkat edersen ve doktorun işini düzgün yaparsa esneme diye bir şey olmaz amaç bu zaten kalıcıda deri bütünlüğünde nasıl esneme olacak demekki doktor düzgün dikiş atmamış böyle şeylerle moralinizi bozmayın

Canım öyle bir şey yok doktor yapamamış demekki. eğer 2 ay iyileşme sürecinde dikkat edersen ve doktorun işini düzgün yaparsa esneme diye bir şey olmaz amaç bu zaten kalıcıda deri bütünlüğünde nasıl esneme olacak demekki doktor düzgün dikiş atmamış böyle şeylerle moralinizi bozmayın
Dikişler eriyip deri bütünlüğü sağlanınca esneme olmaz demekki bir noktanın dikişi atmıştır tutmamıştır vs. İyileşen deri nasıl esneyecek Allah aşkına bu doktorlarda işimi yapamadım demiyor da esnemiş diyor akla mantığa sığmayan bir şey

Sen de yaptırdın galiba. Ben yeniyim en yakın zamanda senin de gecmis mesajlarını okumak istiyordum kime, ne zaman yaptırdin , nerden gittin ... Karar verme çırpınışları

Yaa bu site bu kızlar iyi ki varlar ben ne bunalımlar geçirdim şimdi burayı okudukça korkularım geçiyor gidip yaptırayım geliyor

Kızlar bu pazartesi günü inşAllah sabah gidip muayene olacağım eğer doktor işleme gerek var derse öğleden sonra işlemi olacağım. Dualarınızı bekliyorum

Doktorla konuştum daha öncesinde hiç iliskiye girmediğimi falan söyledim. Muayene edelim işleme gerek kalmazsa, kanama ihtimaliniz varsa işlem yapmam zaten dedi. Baya sorular sordum. Mesela dedim ki, sizce kalıcı işlem mi mantıklı yoksa geçici işlem mi daha iyi olur dedim. Kalıcı dedi. İşlemden 20 gün sonra kontrole çağırıyormuş. Şimdiye kadar işlemi tutmayan olmadı dedi. Her yaptığım hasta dua etti dedi. Korkmayın basit bir operasyon dedi. Dugunden önce kontrole gelmem gerekir mi diye sordum. Hayır ilk kontrolden sonra tekrar gelmenize gerek yok tuttuktan sonra dedi. Bana sözleri güvenilir geliyor.

Sizin de yorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum. İşlemi olursam burda sizi de bilgilendirmek için yazmaya devam edeceğim tabi ki

Suan doktorun ismini vermiyorum ama işlemi olmam gerekirde olursam tamamen iyileşirsem doktoru açıklarım size de faydası olur umarım

Sen de yaptırdın galiba. Ben yeniyim en yakın zamanda senin de gecmis mesajlarını okumak istiyordum kime, ne zaman yaptırdin , nerden gittin ... Karar verme çırpınışları
Benim 10. Günüm yeni daha çok araştırdım ama nerdeyse bütün doktorlarla tüm soruları burda yazılan çoğu şeyi uzun uzun konuştum. Ben Aysu nida dai diye bir doktorda oldum işlemi ben burda adı duyulan doktorlardan çok mesleki tecrübesinden dolayı bu doktoru tercih ettim Çok doktorla konuştum bir tek bu benim içme sindi zaten kendisi bir çok TV programlarına katılmış araştırıp bakabilirsin alanında çok iyi bir doktor o yüzden içime sindi tabi bilemiyorum ama şu an tutup tutmadığını. Artın iyileştikten sonra tutmuşsa burda tavsiye ederim inşallah

Doktorla konuştum daha öncesinde hiç iliskiye girmediğimi falan söyledim. Muayene edelim işleme gerek kalmazsa, kanama ihtimaliniz varsa işlem yapmam zaten dedi. Baya sorular sordum. Mesela dedim ki, sizce kalıcı işlem mi mantıklı yoksa geçici işlem mi daha iyi olur dedim. Kalıcı dedi. İşlemden 20 gün sonra kontrole çağırıyormuş. Şimdiye kadar işlemi tutmayan olmadı dedi. Her yaptığım hasta dua etti dedi. Korkmayın basit bir operasyon dedi. Dugunden önce kontrole gelmem gerekir mi diye sordum. Hayır ilk kontrolden sonra tekrar gelmenize gerek yok tuttuktan sonra dedi. Bana sözleri güvenilir geliyor.
Kaliciyi işine geldiği için demiştir geçici sadece son zamanlarda fırsat bulup gidemeyenler için kötü yoksa geçici daha garanti bende başta kalıcıyı istiyodum ama baktım ki çok sıkıntısı var geçicide herkes olumlu sonuç alıyor bende artık geçiciyi düşündüm bu kararı vermekd tatlidüşler diye bi arkadaş yardımcı oldu en azindan kesin kanıyor ve giriş dar ama tabi düğün zamanı gidemeyenler için kalıcı iyi olur ama çok zahmeti var Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Ya acaba bu işlemi yaptırmadan evlenmek mantıklı mı. Benim çevremde kimsenin ilk olduğu halde kan gelmedi geçen yengemle konuştum anlamadı bile lavaboya gidince kendim gördüm leke gibi bir şey dedi. Benim de öyle bir damla bir şey gelmişti penise falan hiç bulaşmamıştı hatta silince kendim görmüştüm. Yani bunlar bunu sorgulamıyorsa biz neden yaptırıyoruz. İlişki sayım fazlaydı benim ama 3.5 sene geçti üstünden toparlamış mıdır acaba kendini 😞
Benim de ilk ilişkimden direk kan gelmedi. İlişkiden sonra tuvalete gitmiştim peçeteye sildiğimde kan bulaşmıştı. Bi arkadaşımda daha öyle oldu. Aslında esnek diyip geçebiliriz ama doğrusunu biz bildiğimiz için böyle telaş yapıyoruz

Benim de ilk ilişkimden direk kan gelmedi. İlişkiden sonra tuvalete gitmiştim peçeteye sildiğimde kan bulaşmıştı. Bi arkadaşımda daha öyle oldu. Aslında esnek diyip geçebiliriz ama doğrusunu biz bildiğimiz için böyle telaş yapıyoruz
Bence de öyle biz bildiğimiz için yoksa telaş yapılmadan atlatılırsa bence işleme bile gerek yok boş yere dert ediyoruz. Peki girişi zor olmuş muydu canım hatırlıyor musun bende nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum ya beynim direkt sildi sanırım o zamanları.

Bence de öyle biz bildiğimiz için yoksa telaş yapılmadan atlatılırsa bence işleme bile gerek yok boş yere dert ediyoruz. Peki girişi zor olmuş muydu canım hatırlıyor musun bende nasıl olmuştu hiç hatırlamıyorum ya beynim direkt sildi sanırım o zamanları.
Kan gelmese bile en azından giriş dar olmalı oda olmasa şüphelenirler

Kan gelmese bile en azından giriş dar olmalı oda olmasa şüphelenirler
İlk kez yaşayıp çok kolay olan da var. Benim kontrole gittiğim doktor doğru olan kanın gelmemesi demişti. Kan kendimizi kastığımız için geliyormuş. Sağlıklı ilişkide ıslanma fazla olunca anlamıyormuş bile kadın. Bana denilen bu bilmiyorum 🤷‍♀️

Kizlar anca yazabiyorum kusura bakmayin. Bugun ucaga bindim inisten 4 saat sonra tekrar ucagim vardi. Neyse once sunu soyleyeyim benim gibi sıkısık olacaksa mutlaka biraz fazla birikim yapin cunku taksiye cok gidiyor. Hemen gittim zaten ucagim oldugu icin hemen aldilar beni doktoe once aciklama yapti sonra islem icin aldilar kalçadan agri kesici vurdu ama hissetmedim bile sonra vajinama igneler yaptilar onlari hissettim ama dayanilmayacak gibi de degil sonrasi zaten hic yok islem sirasinda cok cana yakin davrandilar gulduler ettiler hani canim da acimadi sonra benim hemen gitmem gerektigi icin dinlenmedim bile hemen kalkip ciktim. Genel olarak guzeldi islem cok kolaydi hemen bitti ama sonrasinda agrilar batmalar vs oluyor yani yalan yok benim su an canim cok aciyor agrikesicili olmama ragmen

Back