Canım bence doktora götürmek falan mit gibi bir şey yapmazlar. Kaldı ki böyle düşüncede bir insanı evlenmeden tanırsın. Öyle birini bakire bile olsam kabul etmezdim. Velev ki oldu hiçbir doktor hastanın rızası olmadan kontrol edemez hukuki açıdan aykırı doktor kendi de sıkıntıya girer. Ben iki erkek arkadaşıma da anlatmıştım durumu biri bana neden söylüyorsun ki dedi ama başka sebeplerden dolayı ayrıldık. Diğerine aylar sonra söyledim çok hakaret işittim ama kandırıldığımı düşündüm dedi bir daha konusunu açmadı şu an onunla hala devam ediyoruz bir sene geçti üstünden ama yine başka sorunlardan dolayı olmayacak gibi. Tekrar karşıma çıkacak birine yine bu kadar cesaretli olabilir miyim bilmiyorum bunlar şehir dışındandı. Zaten işlem oldum ben ama tutmadı tekrar o işlemi olmak o koltuğa yatmak hepsinden zor geliyor maddi değil manevi. İslami boyutta düşünecek olursak Allah zina yaptıysanız örtün, bir başkası bundan haberdar olursa o da günah diyor. Ama bir yandan bilmesi gerek diye de düşünüyorum. Bilmiyorum ya.