Ben adet olunca primolut kullanmıştım günde 3 tane. Kesiyor. Erken bitiriyor. Cuma adet bitsin istiyorsan içmeye devam et. Kesilir
Canım ben cuma aksama kadar adet olmamak istiyorum. Bugün uç tane ıctım lekelenme oldu ama başka gelmedi içmeye devam etsem cuma aksama kadar keser değil mı

Sprey de aldım diğerini de ama sprey olanı her tarafı bacakları batırıyor her yere sıçrıyor o yüzden gazlı beze döküp o kısıma tampon hareketlerle uyguluyorum

Bende anlamadım valla

Sen hangi doktorda yapmaya karar verdin
Ben yaşadığım şehirde özel bir hastanede yaptırmaya karar verdim. Sahan doğrusu bu hafta muayene olacağım. İşleme gerek var derse ayni doktora işlem olacağım. İstanbul’a gelme imkanım yok gibi bisey. Yazdım ya daha önce hiç iliskiye girmedim mast yaparken parmağım yanı tırnağım battı delik oluştu. İki delik var suan yani

Ama dikkat et herkes kolay dese de başka şehirde olmanı tavsiye ederim ben başka şehirde 5 gün kaldım ona rağmen eve geldiğimde yürümem den halsizliğimden anlaşılıyor annem bugün hatta neyin var gel hastaneye gidelim diye tutturdu kolay bir süreç değil yani belki de ben hep evdeyim diye anlaşıldı biraz ama zaten bence en az 2 hafta iyileşene kadar evde olmak daha iyi dinlenmek açısından imkanın varsa arkadaşın falan varsa başka şehirde Yapmanı tavsiye ederim en azından ilk günler başka yerde kal psikolojik Olarakta zor bir süreç çünkü. Birde ben aynı şehirde yapmaya cesaret edemedim küçük bir şehirdeyim tanıdık çıkar bir şey olur diye cesaret edemedim açıkçası

Ama belki senin ilişki olmadı diye sadece zedelenmiştir tam yırtık olmazsa kanama ihtimali oluyor çünkü o yüzden bencede muane ol önce sonra karar ver

Kızlar bugün islem olacam cok tuhaf hissediyorum cok kötü hiss3diyorum normalde sogukkanli bbiriyim ama aglamami durduramiyorum

Kızlar bugün islem olacam cok tuhaf hissediyorum cok kötü hiss3diyorum normalde sogukkanli bbiriyim ama aglamami durduramiyorum
Canım bende oyleydım ilk ıslemımde sakin ol herşey geçecek bu günleri hüzünle hatırlayacaksın.Allah yardımcın olsun.

Ya acaba bu işlemi yaptırmadan evlenmek mantıklı mı. Benim çevremde kimsenin ilk olduğu halde kan gelmedi geçen yengemle konuştum anlamadı bile lavaboya gidince kendim gördüm leke gibi bir şey dedi. Benim de öyle bir damla bir şey gelmişti penise falan hiç bulaşmamıştı hatta silince kendim görmüştüm. Yani bunlar bunu sorgulamıyorsa biz neden yaptırıyoruz. İlişki sayım fazlaydı benim ama 3.5 sene geçti üstünden toparlamış mıdır acaba kendini

Söyle bi sorun var. Kan gelmedi mesela sabah ilk iş doktora götürürler. Doktorun önceden bozulmuş demesi başka. Bir gün önce bozulmuş ama kanamamış, kan içeri de akmış olabilir demesi başka. Bozulduktan 7 gün içinden hangi gün bozulduğu anlaşılıyor zaten. Kalıcı işlem olursa mesela. İliskide kan gelmese bile doktora gidince dün yırtılmış diyecek. Kan gelmemiş sadece diyecek ve kurtulmuş olacaksın kısacası. Bu benim düşüncem

Canım bence doktora götürmek falan mit gibi bir şey yapmazlar. Kaldı ki böyle düşüncede bir insanı evlenmeden tanırsın. Öyle birini bakire bile olsam kabul etmezdim. Velev ki oldu hiçbir doktor hastanın rızası olmadan kontrol edemez hukuki açıdan aykırı doktor kendi de sıkıntıya girer. Ben iki erkek arkadaşıma da anlatmıştım durumu biri bana neden söylüyorsun ki dedi ama başka sebeplerden dolayı ayrıldık. Diğerine aylar sonra söyledim çok hakaret işittim ama kandırıldığımı düşündüm dedi bir daha konusunu açmadı şu an onunla hala devam ediyoruz bir sene geçti üstünden ama yine başka sorunlardan dolayı olmayacak gibi. Tekrar karşıma çıkacak birine yine bu kadar cesaretli olabilir miyim bilmiyorum bunlar şehir dışındandı. Zaten işlem oldum ben ama tutmadı tekrar o işlemi olmak o koltuğa yatmak hepsinden zor geliyor maddi değil manevi. İslami boyutta düşünecek olursak Allah zina yaptıysanız örtün, bir başkası bundan haberdar olursa o da günah diyor. Ama bir yandan bilmesi gerek diye de düşünüyorum. Bilmiyorum ya.

Canım benimde bir arkadaşımın kanamadı ağzını yokladım ya o kadar zor yaptık ki 5.gün falan girdi o saatten sonra şüphelenmezdi zaten dedi hatta o demiş aaa kan gelmiyo eşide herkesten gelmezmiş ki demiş ama arkadaşım gitti doktora muayeneye esnek seninkidemiş ama şu önemli bbence girerken zor olması lazım kan gelmesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…