Kanaman oldumu canm

Kanaman oldumu canm
Nedense yazdıkların bana hiç sıcak gelmedi. Kızlık zarı raporu almayı düşünüyorum diyorsun. Bunun sadece adli tıptan alınacağını bilmiyor musun ? İnsan o acıyı duya duya nasıl sessiz kalır nasıl acıyor demezsin ? Taksinin koltuğu nasıl kan oldu şarıl şarıl mı akıyordu ? Düşünsene hastaneden çıktın taksiye bindin ve koltuk kan oldu Evliyim diyorsun eşinin haberi olmadan bir gün önceden başka şehirde kaldın. İlk gün yan oturdun ama ikinci gün işe gittiğinde ne hikmetse oturamadın.

Kelebek bana mı diorsun bunlaru??

Kelebek bana mı diorsun bunlaru??
Ben yazmadım onları bastan sayfaları okuyorm o yorumu gordum yorm yazdım doktor konusunda kararsızım halen karar degıstırıyorm ha bıre

Sen kac kat flep yaptn acaba

Senin mesajın altına yazmışım yanlışlıkla evet sonradan baktım mesaja eski bir mesajmış ama anlattıkları bana saçma geldi ya
aynen ben turgaya gıdecem kelebekl fıkrım degısmese nasıl oldn sen ıyımısın turgayı onerıyormusn canm aklım cok karısık

Bende para biriktirip turgaya olucam . Turgayda karar kıldım . Aradım yılbaşından once 2800 ama 2500 e yapariz dedi . Bide sayfada okuduklarınıza inanmayın bazıları cok apartiyo falan dedi . Neye inancagimi sasirdim . Ama kararliyim nolursa olsn yaptiricam .

Kızlar sizin de vajinanız bu resimdeki gibi birleşik mi? Ben bunun görüntüsünden iyice rahatsız olmaya başladım. Benim dış dudaklar ayrık ve iç tarafı görünüyor. Sizin de öyle mi ? Bunun ilişkiyle bir alakası var mı ? Kafam iyice karıştı üst taradın görünümünden hiç memnun değilim ben iyice canım sıkılmaya başladı

Eklentiler

• E61F714C-2909-4F50-8EA8-B424DED5EFA9.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 96
Sen ne zaman olcan

İlişkiyle alakası yok tamamen genetik bir şey. Benim bu şekilde mesela ama tanıdığım çoğu insanın senin bahsettiğin şekilde. Rahatsız oluyorsan onun da operasyonu vardı sanırım ama bence gerek yok.

canım bende
gittim ona baya oldu tutu sanıyordum tutmamış ben sana söyleyeyim de dikat er

canım bende

gittim ona baya oldu tutu sanıyordum tutmamış ben sana söyleyeyim de dikat er
Yaaa artik bunalima girdim . Ne yapacagimi sasirdim . Herkes bisey diyo . Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun . Denize düşen yilana sariliyo bende napcagimi bilmiyorum

Geçmiş olsun canım dikişlerin neden patladı hareketlerine mi dikkat etmedin

Hangi doktora oldun canım

Yaaa artik bunalima girdim . Ne yapacagimi sasirdim . Herkes bisey diyo . Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun . Denize düşen yilana sariliyo bende napcagimi bilmiyorum
bende Bu işle uğraşan doktora göstericem birdaha daha sonra geçici olacağım kalıcı çok zor ben okadar dikkat etmeme rağmen tutmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…