Canım bende senin gibiydim çok emindim valla aynı hisler ama tutmamış benimkisi bakmakla anlasilsaydi ben anlardım biran önce git sen kontrol ol iki aya kadar bende aci hissettimKanaman oldumu canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende senin gibiydim çok emindim valla aynı hisler ama tutmamış benimkisi bakmakla anlasilsaydi ben anlardım biran önce git sen kontrol ol iki aya kadar bende aci hissettimKanaman oldumu canm
İnşallah tutar canım. Allah yardımcın olsun. Güzel kalpli bir eş çıkar inşallah karşına. Bugün 13. Günün sanıyorum. Neler hissediyosun, affedersin büyük tuvaletini nasıl yaptın, ne kadar sure dinlenme ayırdın kendine ve ailen anladı mı? Cevaplamak istersen bunları merak ediyorum.Mümtaz yüce. 12 ocakta oldum ameliyatı
1 ay sonraKızlar kalici islemden sonra ne zaman iliskiye girebiliriz
Canım doktor bana geçici dikiş attı diye düşünüyorum dıştan çıktım anı bir hareket yapmadım bacaklarım kapalı bir şekilde hapsırdum ardından aşırı kanamam oldu.Tekrar dikiş attırmaya gittiğimde iplikler erimiş halde doktorun eline gelmişti. Çok dikkat ettim oturmadım bile hep yattım ayakta durdumGeçmiş olsun canım dikişlerin neden patladı hareketlerine mi dikkat etmedin
Küçük bir delık varsa tutmuştur canımMerhabalar 5 ay önce Turgay karakaya da kalıcı işlem oldum. Ayna dan incelediğim de kapalı görünüyor çok küçük bir delik var. Yani herhangi bir tutup tutmama durumunu kendim anlayabilir miyim?
Hakan yazGeçmiş olsun canım dikişlerin neden patladı hareketlerine mi dikkat etmedin
anlayamazsın canim bende ole yapmaya çalışmıştım fotoğraf ata bilme şansın varmı sadece o bölgeyi bende sana atarım karşılaştırırizMerhabalar 5 ay önce Turgay karakaya da kalıcı işlem oldum. Ayna dan incelediğim de kapalı görünüyor çok küçük bir delik var. Yani herhangi bir tutup tutmama durumunu kendim anlayabilir miyim?
Bulunduğun ıldede olabılırsın canımArkadaslar gecici islem icin illa ankaraya falan mi gitmem gerekiyor acil yardim
Turgay bey ne dedi kontrol de tutmamış mı dedi?anlayamazsın canim bende ole yapmaya çalışmıştım fotoğraf ata bilme şansın varmı sadece o bölgeyi bende sana atarım karşılaştırıriz![]()
Doktor kontrol de tuttu dedi zaten. Ben de incelediğim de çok küçük bir delik var dediğin gibiKüçük bir delık varsa tutmuştur canım
Doktor tam iyileşme için 2 ay demişti ama sen yine de bir sor doktoruna 1 ay bence oradaki dokuların kaynayıp iyileşmesi için kısa bir zamanBen kalicidan tam 4 hafta sonra iliskiye girmek istiyorum girebilirim degil mi
Ya ben turgay beyin asistanina sordum 1 ay sonra iliskiye girebilirsin demisti de aklim karisti iste burda var mi hemen 4 veya 5.haftada iliskiye girenDoktor tam iyileşme için 2 ay demişti ama sen yine de bir sor doktoruna 1 ay bence oradaki dokuların kaynayıp iyileşmesi için kısa bir zaman
Hangi doktoraKizlar ani bi kararla haftaya ameliyat oluyorum.
Niye Korktun canımBen de bu gün kontrole gittim. 12 ocakta ameliyat olmuştum. Doktor küçük bir nokta tutmamış bir dikiş daha atmamız lazım sağlam olsun dedi. Afetime 3-4 gün kaldığı için adet bitince gel dedi. Bu gün oraya ikinci kez gittiğimde ben bu ameliyatı ne cesaretle olmuşum dedim. Bayağı korktum. Yani en fazla iki haftaya tekrar gidip dikiş attıracağım.