• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sen kendin baktiginda o kısım kapalî gorunmuyor mu bende turgay beyde oldum ama baktigimda kapali oldugi belli oluyor yani insallah oyledir kontrole falanda gidemedim ben
valla ben baktığımda önceden açıklık vardı ama şimdi dikisli yerler kapalı ben bu işten birsey anlamdım yanlış yerde bakmadım dikişli yerler belli

Kızlar yapay zarda o genisliği napıcaksınız ? Kesinlikle tavsiye etmiyorum.gecici işlem gitmek gelmek ve islem süreci toplam 1 saatimi aldı hiçre problem yaşamadım. Ve bir sürü paralar dökmenize inanın hiç gerek yok ben burdaki rakamlara sasırıyorum gördükce
Vajına daraltıcı krem işe yaramaz mı acaba canım

Kızlar size bişey sorucam. Ben 12 ocakta kalıcı oldum. Bu gün kalktığımda hiçbir ameliyat olmamış gibi rahat hissediyorum. İlk 4-5 gün çok az bir şekilde sızıntı şeklinde 2-3 damla kanama oldu. Hiç dikiş ipi falan da görmedim. Açıp hiç bakmadım bacaklarımı ayırmadım. Bazen öksürdükçe o kısımda biraz ağrı oluyor. 27sinde kontrolüm var. Bu dikişler nasıl oluyor eriyor mu düşüyor mu ben doktora sormayı unutmuştum

Kızlar size bişey sorucam. Ben 12 ocakta kalıcı oldum. Bu gün kalktığımda hiçbir ameliyat olmamış gibi rahat hissediyorum. İlk 4-5 gün çok az bir şekilde sızıntı şeklinde 2-3 damla kanama oldu. Hiç dikiş ipi falan da görmedim. Açıp hiç bakmadım bacaklarımı ayırmadım. Bazen öksürdükçe o kısımda biraz ağrı oluyor. 27sinde kontrolüm var. Bu dikişler nasıl oluyor eriyor mu düşüyor mu ben doktora sormayı unutmuştum
Canım benim bildiğim kadarıyla erıyende var düşen de var. O bölgede dikiş atılınca kapalılık hissi oluyor o his kaybolmadıysa aşırı kanama olmadıysa tutmustur merak etme

Sen Mümtaz beyde işlem olmustun değil mı? İnşallah tutar bize de Ankara için bir umut olmuş olur. Sen bir sıkıntı yasamazsan geçici için mümtaz beye gıdebılırım bir ihtimal çünkü fiyatları çok uygun

Sen Mümtaz beyde işlem olmustun değil mı? İnşallah tutar bize de Ankara için bir umut olmuş olur. Sen bir sıkıntı yasamazsan geçici için mümtaz beye gıdebılırım bir ihtimal çünkü fiyatları çok uygun
Sonuç ne olursa olsun mutlaka buradan tekrar yazıcam çarşamba günü

Çocuk aklım işte elimi orama soktum ama tabi o zamanlar kan falan hatırlamıyorum kızlık ne bilmiyorum bir tek kimseyle ilişkiye girmeyin denildiğini hatırlıyorum ebeveynler tarafından genç kızlık dönemimizde onun dışında bilmiyorum bir şey bu yaşıma kadar çok rahattım o yüzden kimseyle hicbir manada bir şey yaşamadığım için. Arkadaşlarım bu zar üzerine konuşurlarken şahit oldum işte şu şekilde de bozulabilirmiş, sadece ilişkide bozulmuyor falan tabii benim dünyam başıma yıkıldı yıllar sonra öyle tesadüfen öğrendim iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Sonra yaz boyunca da habire açıp baktım oraya be anlayacaksam sanki o anın korkusuyla para biriktirip doktora baktirdim kanamaz deyince de 🙇‍♀️ Ama bugünkü aklım olsa asla diyorum ya kanamazsa kanamasın ben kendimi bildikten sonra karşımdakinin ne düşündüğünün bir önemi olmazdı. Tabii bunu keşke o an düşünebilseydim ama buradan diktirmeyen kızlara seslenmek istiyorum yapmayın bunu kendinize çok ciddiyim yapmayın hani karşınızdakini kandırıyorsunuz falan demiyorum erkekler bunu hak ediyor ama biz hak etmiyoruz, bedenimiz hak etmiyor o yüzden yapmayın bu eziyeti kendinize. Ruhta gerçekten derin yaralar açıyor onu fark ettim ben
Merhaba, mesajlarınızı okuyorum birçok yorumu okumussunuz. Esnek zarı olup da diktiren hatırlıyor musunuz? İletişime geçsem çok iyi olur.🙏

Back