- 14 Mart 2019
- 280
- 117
- 53
Evet kontrol olacağım ama 2 ay geçtiği için muayene ücreti istediler 500 lira ve eğer tutmadıysa para verip tekrar yaptıracakmışım böyle bir saçmalık var mı ? 6.000 para verdimCanım kontrol mu olacaksın anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kontrol olacağım ama 2 ay geçtiği için muayene ücreti istediler 500 lira ve eğer tutmadıysa para verip tekrar yaptıracakmışım böyle bir saçmalık var mı ? 6.000 para verdimCanım kontrol mu olacaksın anlamadım
Çok saçma dediğin gibi kontrol ücretsizdir ya bu ne paragözlükEvet kontrol olacağım ama 2 ay geçtiği için muayene ücreti istediler 500 lira ve eğer tutmadıysa para verip tekrar yaptıracakmışım böyle bir saçmalık var mı ? 6.000 para verdim
500 ne yahu?Merhaba ben Gaziantep’te işlem oldum 2 aya kadar muayene olmam gerekti ama oandemiden dolayı gidemedim randevu aldım 2 hafta sonrasına verildi bende virüs oldum kaldım sonrasında sokağa çıkma yasağı oldu gidemedim bugün görüştüm muayene ücreti 500 lira istediler ve tutmadıysa parasıyla yaptıracakmışım tekrar kızlar tutmuşmudur
Kime yaotırdınnArkadaşlar meraba bu benim size gönül borcumdur çünkü burdaki mesajlarla cesaret alıp bu operasyonu olabildim gerçekten inanamıyorum temmuz 2019 da olmuştum bu ameliyatı ve kasim 2020 de evlendim ve başarılı oldu kimse hayatı bitmiş sanmasın nolur kimse bu yüzden psikolojisini bozmasın bizler mutluluğu hakediyoruz![]()
Hakan yaz ya ben 2 ay oldu muayene olmak için randevu aldım cumartesi muayene olacağım çarşamba günü virüs oldum ve sokağa çıkma yasağı başladı bir kurumda çalışıyorum iznim yok rapor alamıyorum ama bana söyleselerdi müdürle görüşürdüm bir şekilde izin alırdım özel hastahaneden felan bana böyle olur dahi demediler hadi 500 lira vereyim ama 7 8 bin nasıl vereceğim tutmadıysa eğerKime yaotırdınn
Canm kanamam oldu dıyen kıza sormustumHakan yaz ya ben 2 ay oldu muayene olmak için randevu aldım cumartesi muayene olacağım çarşamba günü virüs oldum ve sokağa çıkma yasağı başladı bir kurumda çalışıyorum iznim yok rapor alamıyorum ama bana söyleselerdi müdürle görüşürdüm bir şekilde izin alırdım özel hastahaneden felan bana böyle olur dahi demediler hadi 500 lira vereyim ama 7 8 bin nasıl vereceğim tutmadıysa eğer
bence cok pahalı canım senin durumunu resmen kullanıyorlarHakan yaz ya ben 2 ay oldu muayene olmak için randevu aldım cumartesi muayene olacağım çarşamba günü virüs oldum ve sokağa çıkma yasağı başladı bir kurumda çalışıyorum iznim yok rapor alamıyorum ama bana söyleselerdi müdürle görüşürdüm bir şekilde izin alırdım özel hastahaneden felan bana böyle olur dahi demediler hadi 500 lira vereyim ama 7 8 bin nasıl vereceğim tutmadıysa eğer
Hakan yaz gaziantepteKime yaotırdınn
Aynen öyle bende dedim benimde anlattığım gerçekler var ama dedim cevap vermiyorlar ne yapacağım şimdi benbence cok pahalı canım senin durumunu resmen kullanıyorlar
Canm kanamam
Anlamadım canımCanm kanamam oldu dıyen kıza sormustum![]()
Canım geçici için çok kasma her doktor yapabiliyorGökçen kendisi yapmıyormus yanındaki asistanı yapıyormuş o yüzden onu düşünmedim![]()
Canım benim nişanlım çok uyanık dikişlerı falan anlar diye çok korkuyorum. Yapay zar düşündüm o nasıldır acabaCanım geçici için çok kasma her doktor yapabiliyor
Geçiçide hiç kanamayan olmadı değil mıTabi geçicide az da olsa dikiş riski var ama çok az bi ihtimal anlaşılacağını sanmıyorum ben kuzum ya burda çok kişi geçici oldu konuştum çoğu kişiyle anlaşılmadı bilindik doktorlara olan da var hiç tanınmayan doktorlara olup kurtulanda yapay zar çok daha riskli bence iyi düşün
Canım demekki kendilerine güvenleri yok yaptıkları iş konusunda bilindik bir doktormuAynen öyle bende dedim benimde anlattığım gerçekler var ama dedim cevap vermiyorlar ne yapacağım şimdi ben