• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hataydı yaptım, hayatıma, mutluluğuma, aşkıma, evliliğime, geleceğime, ruh ve beden sağlığıma, gençliğimin en güzel zamanlarına mal oldu. Uyku uyumak, yemek yemek, oturmak her an akılda olan bir dert oldu bu benim için. Galiba sona geldim. Ameliyat için ne param ne vaktim var. Beni neyin beklediğini bilmiyorum. Bedel mi ödeyeceğim yada bedelin çoktan ödendiğini mi göreceğim bilmiyorum. Geçmişe gidip her şeyi düzeltmeyi o kadar isterim ki. Anca o zaman susar beynimdeki ses. Kusura bakmayın yazdım buraya ama beni bu sıkıntıyla yargılamayacak sadece sizlersiniz.

Bir hataydı yaptım, hayatıma, mutluluğuma, aşkıma, evliliğime, geleceğime, ruh ve beden sağlığıma, gençliğimin en güzel zamanlarına mal oldu. Uyku uyumak, yemek yemek, oturmak her an akılda olan bir dert oldu bu benim için. Galiba sona geldim. Ameliyat için ne param ne vaktim var. Beni neyin beklediğini bilmiyorum. Bedel mi ödeyeceğim yada bedelin çoktan ödendiğini mi göreceğim bilmiyorum. Geçmişe gidip her şeyi düzeltmeyi o kadar isterim ki. Anca o zaman susar beynimdeki ses. Kusura bakmayın yazdım buraya ama beni bu sıkıntıyla yargılamayacak sadece sizlersiniz.
Bunun bedeli olmaz ki. Sevmenin bedeli olur mu hiç ? Sevmişsin yapmışsın. Üzme kendini. Bunlar bizim en güzel yıllarımız ya. Sürekli bununla yaşayamayız. O zamana dönsek ben yine yapardım hiç pişman olmadım çünkü çok seviyordum sonunu ne olacağını hiç düşünmedim. Ama ondan sonra biriyle de nasılsa bir kaybım yok diye birlikte de olmadım önemli olan bu bence. Böyle gidecek değil. Sevmek bir ömre mal edilemez.

Canım sen bilindik bir doktora olmadın değil mı? Ya benim çok durumum çok farklı bir defa kalıcı oldum dikişler patladı aynı doktor tekrar dikiş attı oda tutmadı ardından turgay beye gittim Kı İstanbul bana çok uzak turgay bey yaraların çok taze şimdi işlem yapsam tutmaz dedi. Turgay beyde o bölgeyi açtı tekrar dikiş attı iki ay sonra gel dedi ıkı ay doldu yasaklar geldi gıdemedım. Eskiden zar kalıntılarını görebiliyordum şimdi uç kez işlem gördüğü için zar kalıntısı yok gibi çok girintili çıkıntılı olmuş. Bu yüzden korkuyorum
Canım ben turgay beye oldum benimde tutmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ne karar verdin
Ben şehir dışına cikamam yapay bekaret kanı var kızlık kanıyla birebir aynı onu kullanmayı düşünüyorum iki tane gönderiyorlar deniyorsun birini diğerinde ilişkiye girdiğinde bana bir sürü mesaj fotosu ve kanın resmini attılar orjinal mis kokusu yada boya gibi değil elinle yaptığında çıkıyor okadar cok yorumda var benim durumumda olanlar şehir disina çıkamayanlar var hep bundan kullanmışlar sonuç almışlar

Kızlar merhaba
Öncelikle ben bu işlemi oldum ve olduktan sonra hep kendımı sucladım neden kendıme yaptım bunu diye asla toparlayamadım psikolojimi rahatlatmadı aksine dahada kötü oldum sonra karşıma çıkan kişiye söyledim ve sorun etmedi. Ve bu arada iyi söylemişim kan felanda gelmedi zaten. Turgay Beyde olmustum. Yani normaldede kan gelmediği durumlar oluyor zaten önemli olan karşınızdakş insanın zihniyeti. Emin olun bu işlemi olduktan sonraki ilk ilişkşm çok zordu, iyiki karşımdakine söylemişim okadar anlayışlı davrandıki. Sizi her halinizle sevmeyen insan zaten sizin için hayırlısı değildir unutmayın. İyi bakın kendınıze:) geri dönüş yapmak şstedim. Ve illa olmak zorundaysanız geçici olun benden size tavsiye
bende ona oldum bendede sonuç olumsuz

Ben şehir dışına cikamam yapay bekaret kanı var kızlık kanıyla birebir aynı onu kullanmayı düşünüyorum iki tane gönderiyorlar deniyorsun birini diğerinde ilişkiye girdiğinde bana bir sürü mesaj fotosu ve kanın resmini attılar orjinal mis kokusu yada boya gibi değil elinle yaptığında çıkıyor okadar cok yorumda var benim durumumda olanlar şehir disina çıkamayanlar var hep bundan kullanmışlar sonuç almışlar
Geçici daha risksiz

Aynı duyguları yaşıyoruz bizi biz anlarız ancak.Ölümden başka her seyin bir çaresi var en azından.

Kızlar çok acı çektim zahmetli bi yolu var ben tekrar yapamam sanırsam ben yapay kızlık zarı düşünüyorum yorumları okudum herkes menun okadar emek çaba ve param boşa gitti benim daha gidemem yani imkansız kontrol olacaksın felan başka caremizde yok ben ne umutlarla gittim ben cok aşırı dikkat ettim
onuda burda yapan kimse yok 10 istediler

Harun Özkan 3 kat flep yapıyo o yüzden duvar gibi oluyo zaten çok kalın olduğu için olabilir yazmıştım zaten çok zorlandığımızı da. İki kat flep belki daha çok kanar ya da tek kat flep. Üç katın avantajı tutmama ya da kendiliğinden yırtılma durumu olmuyor pilates yapanlar vardı Harun Özkan’a yaptır
kızlar 4 mart için harun özkandan randevu aldım . akıntın varmı diye sordu bir ilaç söyledi onu kullan dedi . 9.30 gibi giricem 11 de cıkarsın dedi hastaneden de 12 de cıkarsın dedi . içim titriyor lütfen bana dua edin sonraki aşamadan çok korkuyorum bakımdan :KK43: güçlü olmaya çalışıyorum da bitik gibiyim. allah yardımcımız olsun
Canım harundan sonuc aldımmı

Canım hangisi o ben almıştım bir tane çok kötüydü kan gibi değildi

Merhaba ben Gaziantep’te işlem oldum 2 aya kadar muayene olmam gerekti ama oandemiden dolayı gidemedim randevu aldım 2 hafta sonrasına verildi bende virüs oldum kaldım sonrasında sokağa çıkma yasağı oldu gidemedim bugün görüştüm muayene ücreti 500 lira istediler ve tutmadıysa parasıyla yaptıracakmışım tekrar kızlar tutmuşmudur

Merhaba ben Gaziantep’te işlem oldum 2 aya kadar muayene olmam gerekti ama oandemiden dolayı gidemedim randevu aldım 2 hafta sonrasına verildi bende virüs oldum kaldım sonrasında sokağa çıkma yasağı oldu gidemedim bugün görüştüm muayene ücreti 500 lira istediler ve tutmadıysa parasıyla yaptıracakmışım tekrar kızlar tutmuşmudur
Canım kontrol mu olacaksın anlamadım

Back