• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim bu yazım kesinlikle reklam ama güderek yazılmadı. Küçük yaşta yaptığım bir hatadan dolayı hayatım mahvoldu 23 yaşındayım ve İnan’ın bu yaşıma kadar hep evlenemeyeceğimi çok kirli bir insan olduğumu düşündüm. Daha sonra 2017 bana öyle güzellikler getirdi ki inanamadım. Bir memurluk sınavına girdim. Hiç umudum yokken kazandım ve eş zamanlı olarak nişanlandım. Bu cesareti kendimde nasıl buldum hala şaşırırım ☺️ Daha sonra şuan görev yaptığım yere geldim eylülde nişanlandım kasımda resmî nikah yaptım tayin işlerim için. Neyse daha fazla uzatmayayım. Artık bir kazancım vardı. Kimseye hesap vermediğim param vardı. Aklımda hep hymenoplasti yaptırmak vardı çünkü eşim bu konuda çok sığ düşünceli bir insan. Ocakta bir gün içinde düşündüm ve kredi çekip gitmeye karar verdim. Çok fazla araştırma yaptım. Doktor ismi vermekte sakınca görmüyorum. Ama kesinlikle yanlış anlaşılmasın benim ameliyatım iyi geçti diye başkasının ki de iyi geçecek değil sadece çok çileler yaşayıp üzüldüğüm için burda ki insanlara sürecimi anlatmak istedim. Araştırmalarım sonucu Harun Özkan en kafama yatan doktor oldu. Arayıp görüştüm. Biraz yaşlı ve huysuz bir insan ama beni terslesene sorularıma en ince ayrıntısına kadar cevap verdi. Ben hem hymenoplasti hem labioplasti olmak istiyordum 3er binden 6 bin lira fiyat verdi. Hemen okeylerim. Randevu aldım. İşyerinden bir arkadaşımla bi önceki gece bulunduğum şehirden havaalanı olan bir şehire gittik orada sabahladıktan sonra sabah erken saatte uçakla bir hastaneye gittik çağıner hastanesi olmalı adını unuttum şuan. Siz siz olun Harun hocaya ameliyat olacaksanız paranızı nakit götürün kesinlikle havale yada pos cihazı kabul etmiyor. Ben güvenli olmaz diye parayı yanıma almadım bunu söylediğimde asla ameliyat yapamayacağını söyledi arkadaşım hemen koştu para çekmeye binbir zorlukla parayı çektik pazar günüydü ve günlük çekim limitim 3 bin olduğundan kendi kartından çekti. Bu konuda çok titiz bir adam. Ben kendimi çok kötü hissettim aklıma türkü türlü şeyler geldi neden bu hastane filan ve ameliyathanede tadilat vardı çok korkunçtu beni kesip biçecekler sandım. Soyundum üzerime bi ameliyat kıyafeti verdiler inanılmaz inçe her yerim meydandaydı resmen. Yanıma terlik almamıştım siz kesinlikle alın çünkü terliksiz çok zor oldu benim için o masaya yattım ve beni sağa sola çarpa çarpa ameliyathaneye indirdiler işçiler matkaplarla çalışıyor filan kavuştu anlayacağınız. Bana lokal anestezi yapıldı ilk kez ameliyat oldum ama bana pis gibi geldi ameliyathane bellide normali Burdur bilmiyorum. Vajinamı iyice batticon tarzı bişeyle temizledi hemşire sonra bir kaç tane iğne vurdular acımıycak deselerde çok acıdı ağladım bir sürü. Bacaklarım titriyordu resmen bir şoka girmiştim durduramıyordum. Başka bir hasta bakıcı elimi tuttu uzun bir süre gözyaşlarımı sildi makyajın akacak ağlama diye espri bile yaptı. Ama ne fayda. Ben iyi uyuşturamadıklarını düşünüyorum çünkü gerçekten acı duyuyordum ama bana titreme ağlama yeter böyle yaparsan başarılı olmaz gibi azarlama tarzı konuştukları için hiç sesimi çıkarmadım 45 dakika hymenoplasti sürdü. Daha sonrasında beni tekrar uyardıklarında yemin ederim çok özür dilerim elimde değil kendimi tutmaya çalışıyorum ama çok acıyor dedim. E söylesene iğne vurup uyuşturalım demez mi hoydaaaaa. Boşuna acı çekmişim. Labioplastiye geçmeden tekrar iğne vurdular bu kez hiç birşey hissetmedim 45 dk da o sürmüştür ondan sonra beni geçmiş olsun diyip yukarı yolladılar çok iyiydim hiç birşey hissetmiyordum güle eğlene çıktım yukarıya taki yarım saat geçene kadar uyuşturulan yerler acımaya başladı ve samimi söylüyorum çok çok fazla acıyordu ve o kadar çok kanamam vardı ki arkadaşım çok korktu benim tansiyonum düştü bayılma noktasına geldim. Ben bu kadar acımasını labioplastiye bağlıyorum sonuçta kestiler illa ki acır yani. Ben yerimden kalkamıyordum ve uçağa bir saat vardı arkadaşım kalalım dedi ama eşimin hiçbirşeyden haberi yoktu zor bela ağlaya ağlaya giyindim her yerim kandı kanamamı hiçbirşeyle durduramadım bindiğin taksinin koltuğu bile kan oldu son anda yetiştik uçağa beni arama noktalarından direk geçirdiler ağlayıp kıvranıyordum. Bütün insanlar bana baktı. İki üç tane ağrı kesici içtim üst üste yine de ağrısı azalsada vardı. Hep yan oturdum. Bir tavsiye daha bana dediler ki ertesi gün işe gidebilirsin. Kesinlikle inanmayın arkadaşlar. Ertesi gün işe gittim oturamıyordum. Müdürüm farketti beni eve yolladı. Hastaneye gittim rapor almak için labioplasti olduğumu söyledim. Asla yardımcı olmadılar kendi doktorundan alsaydın dediler. Siz siz olun izin alın bu işi kesinlikle es geçmeyin en az bir hafta yatmak lazım güç bela bir hafta izin aldım. Bir hafta yattım yan oturdum. Bir haftanın sonunda çok daha iyiydim. Ama hala ağrılarım ve oturtamam problemlerim vardı. Bu süreçte tuvalet temizliği çok önemli ve çok zor ama çok şükür halledebildim şuan ikinci ayımdayım kontrole gitmeye fırsat bulamadım 45 günde ağrılarım tamamen bitti. Ve şuan vajinamın görüntüsünden inanılmaz memnunum. Kontrole gitmediğim halde tuttuğunu düşünüyorum çünkü aynadan baktığımda o kadar küçük bir delik görüyorum ki büyük başlı toplu iğne başı kadar diyeyim yada bir inçi kadar filan diyeyim. Süreç zorlu belki sadece hymenoplasti yaptıranlar için daha kolaydır arkadaşlar bilemem. Ama kesinlikle a doktor b doktor önemli değil eğer yaşadığınız yerde problemse ailenizde eşiniz içinnproblemse yaptırın ben çok mutluyum. Bana soru sorabilirsiniz . Seve seve cevaplarım. Kontrole gidince buraya yazacağım ve kızlık zarı raporu almayı düşünüyorum . Herkese iyi geceler hoşçakalın
Kanaman oldumu canm

Kanaman oldumu canm
Nedense yazdıkların bana hiç sıcak gelmedi. Kızlık zarı raporu almayı düşünüyorum diyorsun. Bunun sadece adli tıptan alınacağını bilmiyor musun ? İnsan o acıyı duya duya nasıl sessiz kalır nasıl acıyor demezsin ? Taksinin koltuğu nasıl kan oldu şarıl şarıl mı akıyordu ? Düşünsene hastaneden çıktın taksiye bindin ve koltuk kan oldu 🤷‍♀️ Evliyim diyorsun eşinin haberi olmadan bir gün önceden başka şehirde kaldın. İlk gün yan oturdun ama ikinci gün işe gittiğinde ne hikmetse oturamadın.

Nedense yazdıkların bana hiç sıcak gelmedi. Kızlık zarı raporu almayı düşünüyorum diyorsun. Bunun sadece adli tıptan alınacağını bilmiyor musun ? İnsan o acıyı duya duya nasıl sessiz kalır nasıl acıyor demezsin ? Taksinin koltuğu nasıl kan oldu şarıl şarıl mı akıyordu ? Düşünsene hastaneden çıktın taksiye bindin ve koltuk kan oldu 🤷‍♀️ Evliyim diyorsun eşinin haberi olmadan bir gün önceden başka şehirde kaldın. İlk gün yan oturdun ama ikinci gün işe gittiğinde ne hikmetse oturamadın.
Kelebek bana mı diorsun bunlaru??

Kelebek bana mı diorsun bunlaru??
Ben yazmadım onları bastan sayfaları okuyorm o yorumu gordum yorm yazdım doktor konusunda kararsızım halen karar degıstırıyorm ha bıre 😒

Ama bu da bi imtihan bunu yasamamin da bi nedeni vardi mutlaka.. bugun sunu gordum ben guclu bi kizmisim da haberim yokmus yani ben bugunu yasadiysam artik su hayatta herseyi basaririm. Rüya gibi geliyo hala 7 yil boyu imkansiz gelen ama yapmak istedgm biseyi yaptim.insallah somu da guzel olur
Sen kac kat flep yaptn acaba

Bende para biriktirip turgaya olucam . Turgayda karar kıldım . Aradım yılbaşından once 2800 ama 2500 e yapariz dedi . Bide sayfada okuduklarınıza inanmayın bazıları cok apartiyo falan dedi . Neye inancagimi sasirdim . Ama kararliyim nolursa olsn yaptiricam .

Kızlar sizin de vajinanız bu resimdeki gibi birleşik mi? Ben bunun görüntüsünden iyice rahatsız olmaya başladım. Benim dış dudaklar ayrık ve iç tarafı görünüyor. Sizin de öyle mi ? Bunun ilişkiyle bir alakası var mı ? Kafam iyice karıştı üst taradın görünümünden hiç memnun değilim ben iyice canım sıkılmaya başladı

Eklentiler

• E61F714C-2909-4F50-8EA8-B424DED5EFA9.webp
    E61F714C-2909-4F50-8EA8-B424DED5EFA9.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 96
Bende para biriktirip turgaya olucam . Turgayda karar kıldım . Aradım yılbaşından once 2800 ama 2500 e yapariz dedi . Bide sayfada okuduklarınıza inanmayın bazıları cok apartiyo falan dedi . Neye inancagimi sasirdim . Ama kararliyim nolursa olsn yaptiricam .
Sen ne zaman olcan

Kızlar sizin de vajinanız bu resimdeki gibi birleşik mi? Ben bunun görüntüsünden iyice rahatsız olmaya başladım. Benim dış dudaklar ayrık ve iç tarafı görünüyor. Sizin de öyle mi ? Bunun ilişkiyle bir alakası var mı ? Kafam iyice karıştı üst taradın görünümünden hiç memnun değilim ben iyice canım sıkılmaya başladı
İlişkiyle alakası yok tamamen genetik bir şey. Benim bu şekilde mesela ama tanıdığım çoğu insanın senin bahsettiğin şekilde. Rahatsız oluyorsan onun da operasyonu vardı sanırım ama bence gerek yok.

canım bende
gittim ona baya oldu tutu sanıyordum tutmamış ben sana söyleyeyim de dikat er

canım bende

gittim ona baya oldu tutu sanıyordum tutmamış ben sana söyleyeyim de dikat er
Yaaa artik bunalima girdim . Ne yapacagimi sasirdim . Herkes bisey diyo . Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun . Denize düşen yilana sariliyo bende napcagimi bilmiyorum

Canım sen bilindik bir doktora olmadın değil mı? Ya benim çok durumum çok farklı bir defa kalıcı oldum dikişler patladı aynı doktor tekrar dikiş attı oda tutmadı ardından turgay beye gittim Kı İstanbul bana çok uzak turgay bey yaraların çok taze şimdi işlem yapsam tutmaz dedi. Turgay beyde o bölgeyi açtı tekrar dikiş attı iki ay sonra gel dedi ıkı ay doldu yasaklar geldi gıdemedım. Eskiden zar kalıntılarını görebiliyordum şimdi uç kez işlem gördüğü için zar kalıntısı yok gibi çok girintili çıkıntılı olmuş. Bu yüzden korkuyorum
Geçmiş olsun canım dikişlerin neden patladı hareketlerine mi dikkat etmedin

Merhaba ben Gaziantep’te işlem oldum 2 aya kadar muayene olmam gerekti ama oandemiden dolayı gidemedim randevu aldım 2 hafta sonrasına verildi bende virüs oldum kaldım sonrasında sokağa çıkma yasağı oldu gidemedim bugün görüştüm muayene ücreti 500 lira istediler ve tutmadıysa parasıyla yaptıracakmışım tekrar kızlar tutmuşmudur
Hangi doktora oldun canım

Yaaa artik bunalima girdim . Ne yapacagimi sasirdim . Herkes bisey diyo . Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun . Denize düşen yilana sariliyo bende napcagimi bilmiyorum
bende Bu işle uğraşan doktora göstericem birdaha daha sonra geçici olacağım kalıcı çok zor ben okadar dikkat etmeme rağmen tutmamış

Back