Şu an eve döndüm. Olayı yün çıplaklığıyla anlatıcam size. Gittiğimde doktor beni çok iyi karşıladı. Önce bir muayene edelim dedi. Pantolon ve iç çamaşırını çıkarıp yattım o malum yere. Bacaklarım titriyordu. Doktor önce dudaklardan çekti falan baktı. Ondan sonra vajina içerisine 2 tane iğne yaptı. Hiç korkmayın ben bile okuduysam herkes olur o derece. Çok yanmadı canım. Ondan sonra bi yandan yapmamam gerekenleri anlattı. Kabız olma diye birçok kez söyledi. Bende birkaç soru sordum ama inanın yarım yamalak. Hatta en önemli şeyleri sormayı unutmuşum heyecandan. Doktordan Allah razı olsun. Her seferinde sakin ol kızım bitti çok az kaldı dayan kızım diye beni yatıştırdı ama tek gittiğime pişman oldum. İnsan o an yanında biri olsun istiyor. Önce vajina içerisine bişeyler yaptı hissettim. Galiba iç duvardan tabaka aldı. Biraz işleme devam etti çünkü hatta ben dikiş atılıyor sandım. Ama değilmiş. O işlemi yaptıktan sonra içeriden et çekildiğini hissettim. Şimdi sıra dikişte dedi. Öyle deyince anladım dikiş olmadığını. Ameliyatta hiç acı hissetmedim. Ameliyat bitince 10 dk falan dinlendirdi. Temizledi beni. Sonra tekrar baktı. Çok güzel oldu dedi. Bilmiyorum tam ne demek istedi. Çıkarken sünnetli bebeler gibi yürüme sakın dedi güldük

ağrım yoktu ama psikolojik olarak yürüyemiyordum

çok şükür bu günü de atlattım hala kendimi rüyada gibi hissediyorum