• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yorum nerden yapılıyor bende yaptırali baya oldu kontrole gidemedim başka bir kadın doğumcuya gittim ve kizligin felan yok dedi dünyam başıma yıkıldı yaşlı bir doktordu turgay beyde amaliyat oldum başka bi doktora dahami gitsem acaba bilmiyorum ama kendimi berbat hissediyorum herksin sonucu olumluydu neden benim böyle oldu bilemiyorum çokta dikat etmiştim sekreteriyle konuştum tekrardan gelin ücret almadan yaparız dedi ama ben nasıl gideyim çok uzak hiç yüzüm gülmeyecek sanırım
Gercekten mı ya bnde ona gıtmeyı dusundum :(of yaa

Şu an eve döndüm. Olayı yün çıplaklığıyla anlatıcam size. Gittiğimde doktor beni çok iyi karşıladı. Önce bir muayene edelim dedi. Pantolon ve iç çamaşırını çıkarıp yattım o malum yere. Bacaklarım titriyordu. Doktor önce dudaklardan çekti falan baktı. Ondan sonra vajina içerisine 2 tane iğne yaptı. Hiç korkmayın ben bile okuduysam herkes olur o derece. Çok yanmadı canım. Ondan sonra bi yandan yapmamam gerekenleri anlattı. Kabız olma diye birçok kez söyledi. Bende birkaç soru sordum ama inanın yarım yamalak. Hatta en önemli şeyleri sormayı unutmuşum heyecandan. Doktordan Allah razı olsun. Her seferinde sakin ol kızım bitti çok az kaldı dayan kızım diye beni yatıştırdı ama tek gittiğime pişman oldum. İnsan o an yanında biri olsun istiyor. Önce vajina içerisine bişeyler yaptı hissettim. Galiba iç duvardan tabaka aldı. Biraz işleme devam etti çünkü hatta ben dikiş atılıyor sandım. Ama değilmiş. O işlemi yaptıktan sonra içeriden et çekildiğini hissettim. Şimdi sıra dikişte dedi. Öyle deyince anladım dikiş olmadığını. Ameliyatta hiç acı hissetmedim. Ameliyat bitince 10 dk falan dinlendirdi. Temizledi beni. Sonra tekrar baktı. Çok güzel oldu dedi. Bilmiyorum tam ne demek istedi. Çıkarken sünnetli bebeler gibi yürüme sakın dedi güldük 😀 ağrım yoktu ama psikolojik olarak yürüyemiyordum 😀😀😀 çok şükür bu günü de atlattım hala kendimi rüyada gibi hissediyorum
Canım işlem kaç saat sürdü? Şehir dışından gelicez malum yasaklar ona göre kendimizi ayarlamamız gerekiyor. Tek başına yolculuk yapabilecek vaziyette oluyo musun

Canım işlem kaç saat sürdü? Şehir dışından gelicez malum yasaklar ona göre kendimizi ayarlamamız gerekiyor. Tek başına yolculuk yapabilecek vaziyette oluyo musun
Evet tek başına yolculuk yapabilirsin. Sonrasında ben psikolojik olarak zorlandım ama ağrım yoktu. İşlem 25 dk kadar sürdü sonra hemen kaldırmadı 15 dakikaya yakın da dinlendirdi

Kızlarr lütfen yorum yapın kafam çok karışık🙁 Esra demir yüzer e geçici düşünüyorum daha önce geçici yaptıran ya da Esra hanıma işlem olan varsa beni bilgilendirebılır mı🙁

Yanlış değil Harun hoca 8 bin istedi. Turgay hoca 3.300 TL. Turgay hocanın asistanı Harun hocanın kendisi ile görüştüm. Düğünüm 2022 yılında ama şimdiden yaptırmak istiyorum. Zaten son birlikteliğim 2 yıl önce olmuştu. Sizin önerdiğiniz doktor var mı İstanbul için?
Turgay bey 800 lira zam yapmış çok fazla😥

Kızlarr lütfen yorum yapın kafam çok karışık🙁 Esra demir yüzer e geçici düşünüyorum daha önce geçici yaptıran ya da Esra hanıma işlem olan varsa beni bilgilendirebılır

Kızlarr lütfen yorum yapın kafam çok karışık🙁 Esra demir yüzer e geçici düşünüyorum daha önce geçici yaptıran ya da Esra hanıma işlem olan varsa beni bilgilendirebılır mı🙁
Geçicide gökçene yapıpta sonuç alanlar vardı.

Kızlar benden size bir tavsiye bir kerelik bir ilişkiniz olduysa mutlaka muayene olup dikim işlemini yaptırın benim bir kereye mahsus birşeydi doktor hala bakiresin fakat çentiklerin var dediği için gecici işlemi yaptırdım ve tek bir dikiş attı ilişki yaşadım kanamamda oldu hatta 2. Ve 3.de de oldu cünkü benim kızlık zarım tamamen yırtılmamıştı ve F flowers323232 xxoxoxxoxx in kanaması oldu fakat gecicide inanın doktorun önemi yok ben cok yakın zamanda 2000 tlye yaptırdım ☺️

Canım sen bilindik bir doktora olmadın değil mı? Ya benim çok durumum çok farklı bir defa kalıcı oldum dikişler patladı aynı doktor tekrar dikiş attı oda tutmadı ardından turgay beye gittim Kı İstanbul bana çok uzak turgay bey yaraların çok taze şimdi işlem yapsam tutmaz dedi. Turgay beyde o bölgeyi açtı tekrar dikiş attı iki ay sonra gel dedi ıkı ay doldu yasaklar geldi gıdemedım. Eskiden zar kalıntılarını görebiliyordum şimdi uç kez işlem gördüğü için zar kalıntısı yok gibi çok girintili çıkıntılı olmuş. Bu yüzden korkuyorum
Kızlar benden size bir tavsiye bir kerelik bir ilişkiniz olduysa mutlaka muayene olup dikim işlemini yaptırın benim bir kereye mahsus birşeydi doktor hala bakiresin fakat çentiklerin var dediği için gecici işlemi yaptırdım ve tek bir dikiş attı ilişki yaşadım kanamamda oldu hatta 2. Ve 3.de de oldu cünkü benim kızlık zarım tamamen yırtılmamıştı ve F flowers323232 xxoxoxxoxx in kanaması oldu fakat gecicide inanın doktorun önemi yok ben cok yakın zamanda 2000 tlye yaptırdım ☺️

Geçici yaptır.Tutacak tutmayacak ihtimali yok en azindan.
Kızlar çok acı çektim zahmetli bi yolu var ben tekrar yapamam sanırsam ben yapay kızlık zarı düşünüyorum yorumları okudum herkes menun okadar emek çaba ve param boşa gitti benim daha gidemem yani imkansız kontrol olacaksın felan başka caremizde yok ben ne umutlarla gittim ben cok aşırı dikkat ettim

Canım sen kendin baktiginda o kısım kapalî gorunmuyor mu bende turgay beyde oldum ama baktigimda kapali oldugi belli oluyor yani insallah oyledir kontrole falanda gidemedim ben
valla kapalı duruyordu ama anlamdım tecrübeli bi doktordu yılların doktoru yok dedi yani kandırılmışsin dedi demekki kendimiz baktığımızda gözükmüyor

valla kapalı duruyordu ama anlamdım tecrübeli bi doktordu yılların doktoru yok dedi yani kandırılmışsin dedi demekki kendimiz baktığımızda gözükmüyor
Canm sen turgaya mı ıldun??ben persembe ona gıtmeyı dusunmustuö sehır dısındam sızce harun hoca ıyımıdır

Arkadaşlar turgay hocayla ılgılı kotu yorum var ya :KK43:harun özkanı öneren bar mıı bana
Siz içinize hangisi siniyorsa ona yaptırın. Harun hocanın yapıp olmadığı tekrar yaptırdığı birini hatırlıyorum ben burda. Hiçbir doktor yüzde yüz garanti vermez zaten buna. Biraz da sizin korumanıza ve dokularınıza bağlı bu durum.

Siz içinize hangisi siniyorsa ona yaptırın. Harun hocanın yapıp olmadığı tekrar yaptırdığı birini hatırlıyorum ben burda. Hiçbir doktor yüzde yüz garanti vermez zaten buna. Biraz da sizin korumanıza ve dokularınıza bağlı bu durum.
Bn ıste sadece burdakı horumları okuyorm :( o kadar kararsızım kiii bılmıyorm napcam artıkkk

Back