• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar okuyup okuyup kararsız kalıyorm kafamda ıkı doktor var kınuda actımm lutfen bılgısı olan bılgılendıre bılırmı ben karar vermem gerke artık kalıcı kzlık zarı ıcın turgay mı yoks aharun özkan mı??

Kızlar okuyup okuyup kararsız kalıyorm kafamda ıkı doktor var kınuda actımm lutfen bılgısı olan bılgılendıre bılırmı ben karar vermem gerke artık kalıcı kzlık zarı ıcın turgay mı yoks aharun özkan mı??
İkisi de yapıyor ama Harun Özkan fiyat olarak daha yüksek sanırım bence ona gerek yok Turgay bey işini görür hem de daha makul bi ücret.

Merhaba arkadaşlar,
Üyelik tarihimden de belli olacağı gibi cok eskiden beridir buralarda kendime umut,ışık aradım.Bu işi İstanbul da yapıyorlar dediler uçak biletimi aldım gitmeye cesaret edemedim doktordan doktora muayene olmak için gittim belkide bir işlem parası kadar ayrıca muayene için vermişimdir. Ama şükür kanamam oldu 🙏 ben yaşadığım şehirde adı hiç duyulmamış bir doktora geçici işlem yaptırdım hatta gecici işlem olurken anestezi bile uygulamadılar. Hatta doktor o kadar kısa sürede bitirdiki ilişki olurken ya kanamazsa diye çok korktum. Fakat çözüm var kendinizi yıpratmayın lütfen 🙏🙏
Çok sevindim senin adına darısı başıma bende geçici olucam kendi şehrimde mutlu olursun bundan sonra umarım kuzum🙏🏻♥️

Arkadaşlar şu an yoldayım ameliyat için gidiyorum 11:30da randevum var. Bana şans dileyin ne olur çok korkuyorum

Şu an eve döndüm. Olayı yün çıplaklığıyla anlatıcam size. Gittiğimde doktor beni çok iyi karşıladı. Önce bir muayene edelim dedi. Pantolon ve iç çamaşırını çıkarıp yattım o malum yere. Bacaklarım titriyordu. Doktor önce dudaklardan çekti falan baktı. Ondan sonra vajina içerisine 2 tane iğne yaptı. Hiç korkmayın ben bile okuduysam herkes olur o derece. Çok yanmadı canım. Ondan sonra bi yandan yapmamam gerekenleri anlattı. Kabız olma diye birçok kez söyledi. Bende birkaç soru sordum ama inanın yarım yamalak. Hatta en önemli şeyleri sormayı unutmuşum heyecandan. Doktordan Allah razı olsun. Her seferinde sakin ol kızım bitti çok az kaldı dayan kızım diye beni yatıştırdı ama tek gittiğime pişman oldum. İnsan o an yanında biri olsun istiyor. Önce vajina içerisine bişeyler yaptı hissettim. Galiba iç duvardan tabaka aldı. Biraz işleme devam etti çünkü hatta ben dikiş atılıyor sandım. Ama değilmiş. O işlemi yaptıktan sonra içeriden et çekildiğini hissettim. Şimdi sıra dikişte dedi. Öyle deyince anladım dikiş olmadığını. Ameliyatta hiç acı hissetmedim. Ameliyat bitince 10 dk falan dinlendirdi. Temizledi beni. Sonra tekrar baktı. Çok güzel oldu dedi. Bilmiyorum tam ne demek istedi. Çıkarken sünnetli bebeler gibi yürüme sakın dedi güldük 😀 ağrım yoktu ama psikolojik olarak yürüyemiyordum 😀😀😀 çok şükür bu günü de atlattım hala kendimi rüyada gibi hissediyorum

Kızlar merhaba
Öncelikle ben bu işlemi oldum ve olduktan sonra hep kendımı sucladım neden kendıme yaptım bunu diye asla toparlayamadım psikolojimi rahatlatmadı aksine dahada kötü oldum sonra karşıma çıkan kişiye söyledim ve sorun etmedi. Ve bu arada iyi söylemişim kan felanda gelmedi zaten. Turgay Beyde olmustum. Yani normaldede kan gelmediği durumlar oluyor zaten önemli olan karşınızdakş insanın zihniyeti. Emin olun bu işlemi olduktan sonraki ilk ilişkşm çok zordu, iyiki karşımdakine söylemişim okadar anlayışlı davrandıki. Sizi her halinizle sevmeyen insan zaten sizin için hayırlısı değildir unutmayın. İyi bakın kendınıze:) geri dönüş yapmak şstedim. Ve illa olmak zorundaysanız geçici olun benden size tavsiye
Gerçekten kanamıyorum yaa

Turgay beyin mı reklam olduğunu düşünüyorsunuz?
Kızlar yorum nerden yapılıyor bende yaptırali baya oldu kontrole gidemedim başka bir kadın doğumcuya gittim ve kizligin felan yok dedi dünyam başıma yıkıldı yaşlı bir doktordu turgay beyde amaliyat oldum başka bi doktora dahami gitsem acaba bilmiyorum ama kendimi berbat hissediyorum herksin sonucu olumluydu neden benim böyle oldu bilemiyorum çokta dikat etmiştim sekreteriyle konuştum tekrardan gelin ücret almadan yaparız dedi ama ben nasıl gideyim çok uzak hiç yüzüm gülmeyecek sanırım

Arkadaşlar bende ankarada geçiçi işlem düşünüyorum önerebılecegız bir doktor varmı

Kızlar yorum nerden yapılıyor bende yaptırali baya oldu kontrole gidemedim başka bir kadın doğumcuya gittim ve kizligin felan yok dedi dünyam başıma yıkıldı yaşlı bir doktordu turgay beyde amaliyat oldum başka bi doktora dahami gitsem acaba bilmiyorum ama kendimi berbat hissediyorum herksin sonucu olumluydu neden benim böyle oldu bilemiyorum çokta dikat etmiştim sekreteriyle konuştum tekrardan gelin ücret almadan yaparız dedi ama ben nasıl gideyim çok uzak hiç yüzüm gülmeyecek sanırım
Canım ne karar verdin

Canım sen kendin baktiginda o kısım kapalî gorunmuyor mu bende turgay beyde oldum ama baktigimda kapali oldugi belli oluyor yani insallah oyledir kontrole falanda gidemedim ben

Selam kızlar
İstanbulda işlem yaptırmayı düşünüyorum. Yorumlarda Harun hoca ve Turgay hoca arasında kaldım. Harun hoca ile görüştüm 8 bin TL fiyat verdi. Çok yüksek değil mi? Ama garanti vermesi ve yorumlarda olumsuz bir yorum olmaması düşündüyor beni. Sizin Öner’iniz nedir?

Selam kızlar
İstanbulda işlem yaptırmayı düşünüyorum. Yorumlarda Harun hoca ve Turgay hoca arasında kaldım. Harun hoca ile görüştüm 8 bin TL fiyat verdi. Çok yüksek değil mi? Ama garanti vermesi ve yorumlarda olumsuz bir yorum olmaması düşündüyor beni. Sizin Öner’iniz nedir?
8 bin TL nedir ya bu adam senede iki bin falan arttırıyor herhalde. Hiç gerek yok ona. Yuh ya insanları kullanıyorlar resmen.

Ay şu an şok geçirdim ya 8 bin ne yanlış okumadım değil mi 😳

Ay şu an şok geçirdim ya 8 bin ne yanlış okumadım değil mi 😳
Yanlış değil Harun hoca 8 bin istedi. Turgay hoca 3.300 TL. Turgay hocanın asistanı Harun hocanın kendisi ile görüştüm. Düğünüm 2022 yılında ama şimdiden yaptırmak istiyorum. Zaten son birlikteliğim 2 yıl önce olmuştu. Sizin önerdiğiniz doktor var mı İstanbul için?

Geçici yaptır.Tutacak tutmayacak ihtimali yok en azindan.

Back