• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalıcı kızlık zarı dıktıren ve sonuc alan kısme varmı hangı doktora yaptırdınız

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum siteye bu arada gökçen erdoğana 21 mayista yaptirdim operasyonu ve 3 gun sonra bi kanama oldu sizce bu kanama normal mi? Kendisi ilk 7 gun hafif kanama olabilir diyor dusunmekten kafayi yiyecegim bana bir yol gosterin
Canm gokcene kalıcı yaptırmıstım tutmadı sıan kalıcı ıcın baska doktor bakıyorm mıhabbetı kendı cok ıyı bır dokyır ama malesef olumsuz

Tsk ederm🙏🏼Turgay ıcın hep reklam dıorlar aklm cok karısık ıkı aydır okuyorm bır turlu karar veremıyorm 😔
Bende uzun zamandır takip ediyorum ama gerçek olan bu fotoğrafları da gördüm konuştuğum kızlar oldu stresliydiler ama hepside olumlu sonuç aldı bende onda karar kıldım gidecek zamanı ayarlayabilsem

Canm gokcene kalıcı yaptırmıstım tutmadı sıan kalıcı ıcın baska doktor bakıyorm mıhabbetı kendı cok ıyı bır dokyır ama malesef olumsuz
Çok ilginç gerçekten Gökçen Erdoğana yaptırdım tutmadı demissin bende ona oldum ve olumlu sonuçta aldım sen kontrole gittin mi o mu dedi tutmamış vs diye şimdi isim vermek istemiyorm ama klinikte bi arkadaş vardı mesela tutmamıştı onun onu öylee göndermedi asla atan dikiş yerlerinden bir kere daha dikiş atmıştı ona son günlere yakında gelirsin sağlama alırız demişti seni öylece bıraktı mı ortada

Çok ilginç gerçekten Gökçen Erdoğana yaptırdım tutmadı demissin bende ona oldum ve olumlu sonuçta aldım sen kontrole gittin mi o mu dedi tutmamış vs diye şimdi isim vermek istemiyorm ama klinikte bi arkadaş vardı mesela tutmamıştı onun onu öylee göndermedi asla atan dikiş yerlerinden bir kere daha dikiş atmıştı ona son günlere yakında gelirsin sağlama alırız demişti seni öylece bıraktı mı ortada
Hayır kadın kesınlıkle cok ıyı kalplı ben başka sehırden gelmıstım ona kontrolu krnfı sehrımde yaptm ama tutmamıs

Bende uzun zamandır takip ediyorum ama gerçek olan bu fotoğrafları da gördüm konuştuğum kızlar oldu stresliydiler ama hepside olumlu sonuç aldı bende onda karar kıldım gidecek zamanı ayarlayabilsem
Sen uzun zaman takıo edıyrosn bırda harun özkan dıye bır doktorda gecıyor daha oncede yazdım bılgı almak ıcın o gercekten gercek zar yapıyorm dıor ama me kadar guvrnebılırz bılmıyorm burayı okufukca aklım karısıyor korkum artıyor benm yaptırmam şazım ama bır turlu karar veremıyorm o kadar stres olmuskı bu durum keşke bu hatayı yapcahıma ölüp gitseydım dıorm😔

Sen uzun zaman takıo edıyrosn bırda harun özkan dıye bır doktorda gecıyor daha oncede yazdım bılgı almak ıcın o gercekten gercek zar yapıyorm dıor ama me kadar guvrnebılırz bılmıyorm burayı okufukca aklım karısıyor korkum artıyor benm yaptırmam şazım ama bır turlu karar veremıyorm o kadar stres olmuskı bu durum keşke bu hatayı yapcahıma ölüp gitseydım dıorm😔
Öyle düşünme hatadanders almak önemli bende korkuyorum ama mecbur olduğumu bildiğim için bi karara varmak gerekiyor

Merhaba arkadaşlar,
Üyelik tarihimden de belli olacağı gibi cok eskiden beridir buralarda kendime umut,ışık aradım.Bu işi İstanbul da yapıyorlar dediler uçak biletimi aldım gitmeye cesaret edemedim doktordan doktora muayene olmak için gittim belkide bir işlem parası kadar ayrıca muayene için vermişimdir. Ama şükür kanamam oldu 🙏 ben yaşadığım şehirde adı hiç duyulmamış bir doktora geçici işlem yaptırdım hatta gecici işlem olurken anestezi bile uygulamadılar. Hatta doktor o kadar kısa sürede bitirdiki ilişki olurken ya kanamazsa diye çok korktum. Fakat çözüm var kendinizi yıpratmayın lütfen 🙏🙏

Merhaba arkadaşlar,
Üyelik tarihimden de belli olacağı gibi cok eskiden beridir buralarda kendime umut,ışık aradım.Bu işi İstanbul da yapıyorlar dediler uçak biletimi aldım gitmeye cesaret edemedim doktordan doktora muayene olmak için gittim belkide bir işlem parası kadar ayrıca muayene için vermişimdir. Ama şükür kanamam oldu 🙏 ben yaşadığım şehirde adı hiç duyulmamış bir doktora geçici işlem yaptırdım hatta gecici işlem olurken anestezi bile uygulamadılar. Hatta doktor o kadar kısa sürede bitirdiki ilişki olurken ya kanamazsa diye çok korktum. Fakat çözüm var kendinizi yıpratmayın lütfen 🙏🙏
kanaman olmus cok cok sevındımm canımm benımm kurtuldumm hep mutlu oll:)

Merhaba arkadaşlar,
Çok sevindim senin adına canım hep mutlu ol

Arkadaşlar meraba bu benim size gönül borcumdur çünkü burdaki mesajlarla cesaret alıp bu operasyonu olabildim gerçekten inanamıyorum temmuz 2019 da olmuştum bu ameliyatı ve kasim 2020 de evlendim ve başarılı oldu kimse hayatı bitmiş sanmasın nolur kimse bu yüzden psikolojisini bozmasın bizler mutluluğu hakediyoruz 🙏

Merhaba kızlar hatırladınız mı beni Durutzehra ben, eski mesajlarımda duruyordur. kasım ayında Turgay Karakaya ya kalıcı ameliyat olmuştum düğünüm temmuzda oldu 4 aylık evliyim şuan her şwy çok güzel gidiyor. Tüm korku endişelerim sadece o günlerde kaldı tabi baya problem yaşadım psikolojik olarak şuan anlatıyorum yavaş yavaş bitti bile sanki. Kendimi toparladıktan sonra yazmak istedim. Pek girmeyebilirim ama her şeyin bir çaresi var korkmayın sakın. Ben doktorumdan memnun kaldım ve öneririm beni tanıyanlar bilir öncesini sonrasını tüm ameliyat fotoğraflarımı atmıştım çok şükür harika oldu ve ilk üç gün ilişkide zorlandık diyebilirim o da olacak artık diyorum. İstanbulda yakın şehirde olanlara Turgay hocayı Kesinlikle öneriyorum Allah ondan bin kere razı olsun. Kalın sağlıcakla.
Yaaa zehraaa bende uzun zamandır girmiyorum sen o kadar ışık olmustun ki eskiler bilir sadece senı özelden konusalm girince benmde yaklaştı konsmaya ihtiyacım var

MErhaba arkadaslar bende cok eski üyelerdenm uzun zamandır gelmiyordum eskilerin çoğul sonuç alıp gitti ve açıkcası onlardan sonra aşırı reklam çıktı tartışma falan bu yüzden girmiyordum ams cok cogu uğramış çoktan sevındım karar vermeden önce eski mesajları okuyun hepsi yaşanmış tecrubeler bende Nisa’nda olucaktm roaccutane kullandıgımdan ertelemek zorunda kaldım hazıran gibi düşünüyorum benm korkum ilk ilişkimdede kanama olmadı ya bundada olmazsa

MErhaba arkadaslar bende cok eski üyelerdenm uzun zamandır gelmiyordum eskilerin çoğul sonuç alıp gitti ve açıkcası onlardan sonra aşırı reklam çıktı tartışma falan bu yüzden girmiyordum ams cok cogu uğramış çoktan sevındım karar vermeden önce eski mesajları okuyun hepsi yaşanmış tecrubeler bende Nisa’nda olucaktm roaccutane kullandıgımdan ertelemek zorunda kaldım hazıran gibi düşünüyorum benm korkum ilk ilişkimdede kanama olmadı ya bundada olmazsa
Turgay beyin mı reklam olduğunu düşünüyorsunuz?

Turgay beyin mı reklam olduğunu düşünüyorsukuzl
Turgay beyin mı reklam olduğunu düşünüyorsunuz?
kızlar
bakın eski mesajlarımı okuyun yaklaşık üç senedir ara ara giriyorum ben buraya. Sen kafanda bir doktor belirle Burada sadece dikkat esilecek şeyler için olanları kafana yerleştir gerisini takma. Ayağını bağlayanı okuyunca ben de şaşırdım mesela. Ben evlenmedim Eylül başı gibi işlem oldum kontrolde tuttu dendi ama başka doktora gitmedim neden dersen tuttuğunu hissediyorum aradan 5 ay geçmesine rağmen spor yaparken ya da o bölgeye bası olduğunda acı değil ama farklı bir kalınlık vs hissediyorum. İşlem sonrası öyle layloylom değil maalesef benimle aynı dönem olan bir arkadaş otobüsle gitmişti ve aşırı zorlanmıştı mesela ben uçakla gittim dönüşüm tam gir felaketti daracık yere yan oturmaya çalışmak çok zor olmuştu mesela sonuçta dikiş var ve batıyor o yüzden istesen de imkanı yok düz oturtamıyorsun eğilemiyorsun normal adın yürüyemiyorsun. Tıpkı yeni doğum yapmış kadın gibisin tam manasıyla karşılığı bu. Tuvalet vs sorun olmuyor merak etmeyin sadece normalden biraz uzun kalıyorsun sıkıntı olmaz ama yavaş hareket ediyorsunuz bunu unutmayın. 3 hafta sonra yavaş yavaş düzeliyorsunuz 5. Haftadan sonra birşey kalmıyor ama dediğim gibi orada sürekli bir hassasiyet var bu da aklınızda kalsın. Bunlar süreçle ilgili şeyler. Kafanızda bir doktor belirleyin seçim sizin ondan sonra cesaret edin gidin er ya da geç bu süreç yaşanacak ve atlatılacak düşündükçe karamsarlığa girersiniz

Kızlar merhaba
Öncelikle ben bu işlemi oldum ve olduktan sonra hep kendımı sucladım neden kendıme yaptım bunu diye asla toparlayamadım psikolojimi rahatlatmadı aksine dahada kötü oldum sonra karşıma çıkan kişiye söyledim ve sorun etmedi. Ve bu arada iyi söylemişim kan felanda gelmedi zaten. Turgay Beyde olmustum. Yani normaldede kan gelmediği durumlar oluyor zaten önemli olan karşınızdakş insanın zihniyeti. Emin olun bu işlemi olduktan sonraki ilk ilişkşm çok zordu, iyiki karşımdakine söylemişim okadar anlayışlı davrandıki. Sizi her halinizle sevmeyen insan zaten sizin için hayırlısı değildir unutmayın. İyi bakın kendınıze:) geri dönüş yapmak şstedim. Ve illa olmak zorundaysanız geçici olun benden size tavsiye

Kızlar merhaba
Öncelikle ben bu işlemi oldum ve olduktan sonra hep kendımı sucladım neden kendıme yaptım bunu diye asla toparlayamadım psikolojimi rahatlatmadı aksine dahada kötü oldum sonra karşıma çıkan kişiye söyledim ve sorun etmedi. Ve bu arada iyi söylemişim kan felanda gelmedi zaten. Turgay Beyde olmustum. Yani normaldede kan gelmediği durumlar oluyor zaten önemli olan karşınızdakş insanın zihniyeti. Emin olun bu işlemi olduktan sonraki ilk ilişkşm çok zordu, iyiki karşımdakine söylemişim okadar anlayışlı davrandıki. Sizi her halinizle sevmeyen insan zaten sizin için hayırlısı değildir unutmayın. İyi bakın kendınıze:) geri dönüş yapmak şstedim. Ve illa olmak zorundaysanız geçici olun benden size tavsiye
Hakkında hayırlısı olsun ilk ilişkide mi olmadı yoksa diğer seferlerde demi kan gelmedi?

Back