Merhaba iyileşme süreci nasıldı biraz bilgi verir misiniz ? Ya da nelere dikkat etmemiz lazım özellikle tuvalet vsKalıcı dikim bir buçuk iki ay ne 10 gunu anamız ağladı buralarda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba iyileşme süreci nasıldı biraz bilgi verir misiniz ? Ya da nelere dikkat etmemiz lazım özellikle tuvalet vsKalıcı dikim bir buçuk iki ay ne 10 gunu anamız ağladı buralarda![]()
Açıp bakıyor musunuz nasıl anlıyorsunuz ip olduğunu tehlikeli değil mi acaba açıp bakmakCanım benim 16.gün. İpler bende de hala duruyor. Bence düşmemiş olması normal hala. Benim dikişler tek noktada toplandı. Hatta çıkar mı diye batikonlu pamukla çektirdim ama dokuya sıkı sıkıya bağlı. Bir ay dolmadan endişe etme. Çoğu doktor 2 ay iyileşme süresi veriyor.
Bende meral sonmezere yaptırmıştım 2.500 geçici kanamam da oldu hatta çok zor olmuştu. Hemşireden ve doktordan da çok memnun kalmıştımEvet ankarada arıyorum doktoru. Yine de çok teşekkür ederim![]()
Hayır belli olmuyor sadece gece olunsa daha iyi olur ben gündüz olmuştum küçük bir ip parçası gelmis bacağıma eşim ip var dedi bende iç çamaşırının ipi demiştim. Onun haricinde çok zor yırtınmıştı dikişler. Hiç bir sorun yaşamadımGeçici dikim ilişki sırasında belli oluyo mu, yaptırıp tecrübe eden var mı ?
Gece olursan daha iyi olur. Ben gündüz oldum ve küçük bir ip parçası geldi gördü orda ip var dedi bende elbisenin ipi dedim ama girerken çok zorlandığı için suphelenmedi bile. Bizim 5.kez denememizde olmuştu çok zor oldu yani ve dokundurmasan çok çok iyi olurkızlar mesela geçicide anlaşılma olayı nedir? nasıl bir iple dikiyorlar? erkek arkadaşım girdiği zaman anlar mı ya da bakmak isterse anlaşılır mı? çok korkuyorum açıkçası. ilişkiden sonra ipin düşmesi ya da gözükme olayı var mı? geçici yaptıran arkadaşlar lütfen yazar mısınız?
Ben 20 Ocak için randevu aldım ama akıntım var öncesinde bir şey kullanmam gerekir mi acaba ? Birde iyileşme sürecinde özellikle nerelere dikkat etmemi önerirsiniz tuvalet temizlik vs hareket olarakAllah yolunu da bahtını da açık etsin inşallah dikkat etmen gereken şeylere dikkat et gör bak gerisi hallolacak hiç korkma ya Bildiğin eti ete yama yapıyorlar allahaşkına binlerce ameliyat yapan bu doktorlar bu işi mi yapamayacak neymiş Ankarada kimse bilmiyormuş bir tek Turgay Karakaya biliyormuş gerçekten bunlar yüzünden psikolojim dügün öncesi alt üst olmuştu sakın sen benim gibi olma hangi doktora gidiyosan sadece dikkat et tutmuyorsa da bunun doktorun kandırmasıyla ilgisi yok akıntı veya yanlış harekettendir bunlara dikkat et tutar inşallah yok açıp bakıyorum yok ayna tutuyorum bu aptal yorumlara da asla güvenmeyin
Ailem anladı diyenler nasıl anlaşılmış acaba bu kadar zor mu iyileşme süreciBen Gökçen hocada oldum bu işlemi ama başından beri diyorum yine diyeceğim burdaki bi çok insan yalancı ve sahtekar Eğer Ankaradaysan git doktorlarla görüş muayene ol demiyorum git ve sadece konuş görüşmek fikir danışmak için geldim de aklına takılanları bizzat doktorlara sor içine sinen doktor hangisiyse de kafanı bulandirma git operasyonu ol hayatım zindan oldu burdaki yorumlar yüzünden ya yok yürüyemiyorum yok yatarken ayağımı bağlıyorum yok ailem anladı yok kanama olmadi yok ayna tuttum baktım açık görünüyor yani bunlar insanın dünyasını zindan ediyo gerçekten ne hikmetse bi çok insan da evlenmiş ama hala buralarda yorum yazıp yok ben memnun kaldım vs diye yorum yapiyo benim kocam şu an askerde olmasa ben hayatta bu sitelere giremem ama anlamadigim bi şekilde herkes gece 1 2 ye kadar sitede aktif ve kızlara akıl verir durumda diyeceğim o ki inanma kimseye içine sinen bi doktor bul kendini koru dikkat et zaten Allahın izniyle sorun olmaz
Antep’te kime oldunuz bende Aysu nida dai diye bir doktordan randevu aldım ama herkes illa İstanbul demiş benimde içine kurt düştü offf açıp bakma falan anlamam hiç o işlerden nasıl anlayacağım sonra tuttuğunu anlaşılan bazıları tutmasa bile tutmuş demiş sanırım en iyisi iyileştikten sonra birkaç doktora görünmekCan
Canım bişey sorcam bende antepte yaptırdım 2 buçuk ay önce ama şuan mercimek kadar bir delik var sende de öyle mi oldu
Genelde fitil çok faydalı oluyor bende de akinti vardı operasyon öncesi bi süre fitil kullanıp mantar sorununu tamamem çözdüm ondan sonra gidip operasyon oldum doktor bide ekstra antibiyotuk veriyor o da akinti olmaması için zaten yani akinti büyük ölçüde kesilmişti bende adet dönemine yakın bi olmaya başladı o da zaten olması gerekenmis arayıp sormuştumBen 20 Ocak için randevu aldım ama akıntım var öncesinde bir şey kullanmam gerekir mi acaba ? Birde iyileşme sürecinde özellikle nerelere dikkat etmemi önerirsiniz tuvalet temizlik vs hareket olarak
Kızlar tuvalet konusunda kabız falan olur çok çaresiz kalırsanız iki yöntem var annem derdi hep ordan biliyorum bir bi peçete ucunu küçük koparıp büküp zeytinyağına batırın ve ince bi şekilde ucunu makattan sokun o yag orayı rahatlatır iki yine başka bi yöntem küçük kalıp sabunu rendeleyin minik bi ucunu makattan gönderin bu da yapmanızı kolaylaştırır bir diğer metod türk kahvesi sindirimi boşaltımı kolaylaştırır onun dışında vücut susuz kalmasın dedi benim doktorum bol bol su iç hücrelerin canlansın yenilensin dikişler sağlam kaynasın dedi ha birde soğan suyu da etkilidir yara iyileşmesi vs konusunda kaynatıp icebilirsinizBen tuvaletinizi nasıl yaptınız onu çok merak ediyorum nasıl sildinizen korktuğum şey bu valla. O kadar paranoyak oldum ki ameliyattan sonra arkadaşımın yanında şehirdışına çıkacağım. Hani yolcu otobüsünün merdiveni biraz yüksekte ya oraya bile nasıl adım atacağımı düşünüyorum. Psikolojimi siz düşünün artık
Çok teşekkür ederim işlemi olduktan sonra sorum olursa yazarım Yine inşallah o zaman buralarda olursunuz birde yürümede sıkıntı olmuyor değil mi anlaşılmazŞimdilik aklıma gelen en önemli şeyler bunlar bisey olursa sorun yine ama
Ben öyle çok sıkıntı yaşamadım açıkçası tabi artık eskisi kadar hızlı yürüyemiyorsun hareketlerin 1 ay yavaş olacakÇok teşekkür ederim işlemi olduktan sonra sorum olursa yazarım Yine inşallah o zaman buralarda olursunuz birde yürümede sıkıntı olmuyor değil mi anlaşılmaz
Inşallah güzel haberle gelirsin kalıcıya fırsatın mı olmadıKızlar bende çok uzun zamandır buradayım kalıcıdan geciciye fikir değiştirdim yakın zamandada sonuç alıp size yazacağım inşallah bulunduğum şehirde hiç ismi duyulmamış bir doktor benimde gideceğim
Maalesef onu koruyacak vaktim olmadı diyelim birde gecicide kesin sonuc alıyor herkes o yüzden tercih ettim en yakın zamanda bilgi vericemInşallah güzel haberle gelirsin kalıcıya fırsatın mı olmadı
Hadi hayırlısı bekliyoruzMaalesef onu koruyacak vaktim olmadı diyelim birde gecicide kesin sonuc alıyor herkes o yüzden tercih ettim en yakın zamanda bilgi vericem![]()
İlk gece acıdı olmuyor dersiniz zatenHerkese iyi geceler hanımlar.Ben Antalyada oturuyorum burda 1 ay önce kalıcı kızlık zarı ameliyatı oldum.Haftaya düğünüm var .Evelneceğim kocam Hakkarinin önde gelen aşiretlerinden.Düğün Hakkari Şemdinlide olacak.Çok korkuyorum ya düğün gecesi kan gelmezse diye.Bunlar bide aşiret çok büyük sorun çıkarırlar gerisini siz düşünün.Sizce ne yapmalıyım kızlar?