Bu, bu işlemi olmayan birine ilk cevap verişim sanırım. Saygı çerçevesinde yazacağım. Bu işlemi olanlar sadece ilişkiye girenler ya da sürtünerek kızlık zarını kaybedenler değil dolayısıyla farklı sebeplerle bozulup bu işlemi olmak zorunda olanlar var ve doğal olarak ilk ilişkide tecrübesizlik oluyor. Fiziken bakire olmayıp bakire olanlar da bu işlemi oluyor. Bunları yazıyorum ki aklınızda her ihtimal bulunsun diye. (SADECE BU KISMA KADAR OLAN ŞEYLERİ SİZİN MESAJINIZA CEVAP OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİM) Kızlar ben daha önce de yazmıştım ben kimseyle birlikte olmadığım halde kaybetmiştim zarımı ve işlem olmuştum ben bu işlemi olarak özsaygımla birlikte insanlara sevgimi de yitirdim. Keşke o güne dönsem o işlemi yaptırmasam diyorum her gece inanın hiç kolay bir durum değil. Buradaki yaptırmayan kızlara tek tavsiyem biriyle birlikte olun ya da olmayın kızlar hiç fark etmez işlemi olup da kendinize eziyet etmeyin, erkekler için değil sadece kendiniz için Hepimiz birer çiçeğiz erkekler için solmayı hak etmiyoruz, hepinizi seviyorum ve kucaklıyorum.
Inanır mısınız ben dikim olayını bile bu yaşımda öğrendim. Buradaki kimse de diktirmek ya da kandırmak istemez ben buna inanıyorum ama toplum öyle bir şey ki ruhunuzu ele geçiriyor istemeye istemeye yapıyorsunuz bazen. Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum ama şartlar. Kendimi daha fazla yazıp rezil etmek de istemiyorum o yüzden sadece cinsellikle alakası olmadığını söyleyeyimyargılamak için söylememiştim ama gerçekten tuhaf gelmişti. ben kendime yalan söylenmesini istemediğim için yalan söylemiyorum ha karşımdaki insan benim kadar dürüst olacak mı o da insan sarraflığımıza ve kısmetimize kalmış durum yapacak birşey yok keşke herkes dengi dengini bulsa. ama başınızdan ne geldi bilmiyorum ama ap açık konuşmanız lazım ve size güvenmesi lazım evleceğiniz kişi sizinde ona güvenmeniz lazım .
Bi arada buraya bir kadın yazmıştı 9 yaşındaki yeğeni tecavüze uğramış ve diktirmeyi düşünüyorlardı. Böyle üzücü olaylar da oluyor malesef o yüzden buradaki herkesi anlamak zorundayız toplum olarak bazen gelip burada sallayıp gidiyorlar bizi, hissettiklerimizi düşünmeden ama sizin o niyetle yazmadığınızı hissettiğim için cevap vermek istedimyargılamak için söylememiştim ama gerçekten tuhaf gelmişti. ben kendime yalan söylenmesini istemediğim için yalan söylemiyorum ha karşımdaki insan benim kadar dürüst olacak mı o da insan sarraflığımıza ve kısmetimize kalmış durum yapacak birşey yok keşke herkes dengi dengini bulsa. ama başınızdan ne geldi bilmiyorum ama ap açık konuşmanız lazım ve size güvenmesi lazım evleceğiniz kişi sizinde ona güvenmeniz lazım .
Inanır mısınız ben dikim olayını bile bu yaşımda öğrendim. Buradaki kimse de diktirmek ya da kandırmak istemez ben buna inanıyorum ama toplum öyle bir şey ki ruhunuzu ele geçiriyor istemeye istemeye yapıyorsunuz bazen. Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum ama şartlar. Kendimi daha fazla yazıp rezil etmek de istemiyorum o yüzden sadece cinsellikle alakası olmadığını söyleyeyimBen de bazen diyorum o güne dönsem hiç diktirmesem anlatsam inanır diye ama biraz geç artık onun için inanacağı varsa da pek sanmıyorum.
Evet mesele o doku değil ama malesef insanlara bunu anlatamıyorsunuz. Malesef ki o zar yoksa kimse sizin ne yaşadığınıza pek takılmıyor. Ben en azından şahsi olarak söylebilirim ki bekaret üzerine öyle iğrenç şeyler okudum ki dedim bana hayatta inanmazlar o yüzden de kimseye anlatamadım. Ama bugünkü aklım olsa asla kimseye laf ettirmezdim ama iş işten geçti. Ben bu topikteki kızları seviyorum ya görmesem de her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışıyor hepsi, destek oluyoruz birbirimize iyi veya kötüEstağfurullah ergenken meraklı hallerde bir şey olmuş olabilir v.s v.s benim düşüncem şu herkes farklı düşünebilir zina yapmamış olsun kadın olsun erkek olsun ha işte kadında bir kan meselesi var ki bu bir çok kadında olmayabiliyor buna rağmen kana bu kadar takılması çok tuhaf ya insanlar birbirine güvenemiyor yada çok geri kafalı mesele oradaki bir doku değil.
Yok canim bazilari eriyen ipi görmüştü ben görmedim muhtemelen tamamen eridi ya da tuvalette falan düştü farketmedim sorun olmaz zaten 3. Haftada ipler düşmeye başlıyorArkadaşlar mrb ben işlemi olalı 23.günüm bu gün. Bugün idrar deliğinin orayı peçeyle silerken peçete sarı renkte ip geldi, düğüm şeklinde ancak erimişti baya yumuşamış bir düğümdü. Herhangi bi sıkıntı olmuş mudur bÖyle bi durumla karşılaşan var mı?
Canım burda konuştuğum bi kaç arkadaşım geçici işlem oldu ismi bilinmeyen doktorlara olanlar bile var kendi şehrinde olup sonuç alanlar bende kendi şehrimde geçici olacağım geçiciyi her doktor yapar kuzumKızlar samsunda geçici yapan doktor varmı bildiğiniz iyi bır doktor? Birde geçici olan arkadaşlar bana yazabilir mısınız çok zor durumdayım
Herkes aynı tedirginliği yaşadı ama bir şekilde çıktı. Geçicinin tutmama gibi bir durumu yok ki verilen gün aralığında ilişkiye girmen lazım sadece. Nasıl ki kalıcı olduğunda ilk günler sızıntı gibi kanama oluyorsa geçiciyi de öyle düşün dikiş var sonuçta en ufak darbede gelir kan.Samsunda mı geçici oldular geçici bana çok riskli geliyor. Düğünden önce evden çıkmak zor ve geçicıye kalıcı kadar dikkat edilmiyor mu. Ben kalıcı yaptırdım o kadar çok dikkat ettiğim halde dikişlerim tutmadı. Düğün telası ile geçici ya tutmazsa
Kime olmuştun kalıcıyıSamsunda mı geçici oldular geçici bana çok riskli geliyor. Düğünden önce evden çıkmak zor ve geçicıye kalıcı kadar dikkat edilmiyor mu. Ben kalıcı yaptırdım o kadar çok dikkat ettiğim halde dikişlerim tutmadı. Düğün telası ile geçici ya tutmazsa
Ya bilmiyorum canım. Gecıcıden çok korkuyorum çünkü ya düğünde patlar düğün gecesi böyle birşey anlaşılırsa toplu katliam olur bizim ailede. Kendimden geçtim annem babama birşey olur. Turgay beyi düşünüyorum artık dokuların iyileşmesini bekleyip ona gideceğim. Bugün arayıp bilgi almak niyetimHerkes aynı tedirginliği yaşadı ama bir şekilde çıktı. Geçicinin tutmama gibi bir durumu yok ki verilen gün aralığında ilişkiye girmen lazım sadece. Nasıl ki kalıcı olduğunda ilk günler sızıntı gibi kanama oluyorsa geçiciyi de öyle düşün dikiş var sonuçta en ufak darbede gelir kan.
Söylediğim gibi bir şey olacağını sanmıyorum canım kalıcı tutmayıp geçiciyi deneyen atlatan çok kişi oldu burda eskilerden. Ama yine de bilgi al için nasıl rahat olacaksa tabii.Ya bilmiyorum canım. Gecıcıden çok korkuyorum çünkü ya düğünde patlar düğün gecesi böyle birşey anlaşılırsa toplu katliam olur bizim ailede. Kendimden geçtim annem babama birşey olur. Turgay beyi düşünüyorum artık dokuların iyileşmesini bekleyip ona gideceğim. Bugün arayıp bilgi almak niyetim
Sonuç aldıktan sonra genelde bırakıyorlar burayıGeçici yapıp atlatan biri varmı bıldıgın bı konuşup karar versem
Kesinlikle bende de aynı şekilde ve kendimi işlem sonrası hep eksik bir insanmışım gibi hissettim keşke bunu yaşamak zorunda kalmasaydım evet bu da bizim elimizde ama zor malesef özellikle bu ülkede..Bu, bu işlemi olmayan birine ilk cevap verişim sanırım. Saygı çerçevesinde yazacağım. Bu işlemi olanlar sadece ilişkiye girenler ya da sürtünerek kızlık zarını kaybedenler değil dolayısıyla farklı sebeplerle bozulup bu işlemi olmak zorunda olanlar var ve doğal olarak ilk ilişkide tecrübesizlik oluyor. Fiziken bakire olmayıp bakire olanlar da bu işlemi oluyor. Bunları yazıyorum ki aklınızda her ihtimal bulunsun diye. (SADECE BU KISMA KADAR OLAN ŞEYLERİ SİZİN MESAJINIZA CEVAP OLSUN DİYE YAZMAK İSTEDİM) Kızlar ben daha önce de yazmıştım ben kimseyle birlikte olmadığım halde kaybetmiştim zarımı ve işlem olmuştum ben bu işlemi olarak özsaygımla birlikte insanlara sevgimi de yitirdim. Keşke o güne dönsem o işlemi yaptırmasam diyorum her gece inanın hiç kolay bir durum değil. Buradaki yaptırmayan kızlara tek tavsiyem biriyle birlikte olun ya da olmayın kızlar hiç fark etmez işlemi olup da kendinize eziyet etmeyin, erkekler için değil sadece kendiniz için Hepimiz birer çiçeğiz erkekler için solmayı hak etmiyoruz, hepinizi seviyorum ve kucaklıyorum.
Haklılar inşallah bende bırakırım bu arada buradan hesap nasıl sılınıyorSonuç aldıktan sonra genelde bırakıyorlar burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?