betatetanın doktoru sahap beydi ..
kafam bi kez daha karstıı . bi arkdsımızı zor durmda bırktı die htlıyrm ama ..

ben de onu zor durumda bıraktı diye başka doktora gidip kontrol olmuştum. o da kanamaz dedi. dünyam başıma yıkılmıştı. iyi ki tekrar operasyon olmamışım. insan bunu tekrar yaşamayı kaldıramaz. hem dikişlerle oynadığımda hem zorladığımda hem de ilişkimde kanamam oldu. çok şükür. bitti sonunda...Allah hepinizi kurtarsın. herkes güzel haberlerle dönsün.

ne güzel cnm . evet 2nci defa hersey daha bi zor olurdu .. ama sen ne güzel kurtulmussn artık bunları düşnme .. güzeller güzeli dügünü düşün.. balayını ı falan..
umarım burdaki herkes bu sorundan kurtulur...
bnm için dha erken ama burdklern sonuclrna göre bseylere karar vercem . param oldgnda yptrıp kurtulcm..

evet daraltma yapmıştı. gerçekten de daraltmış. çok zor oldu çünkü.

flebte daraltma mantiken yapılmak zorunda gbi gelyr bna ztn .. bi de senn doktrun tüm zarı cıkarıp tekrardan zar olştrmsutu yanlş htırlamyrsam .. .
bnce zar tutmazsada darlatmdn dolyı .. bide kendmzi kasarsak kanama yüksek ihitml olur gbi gelyr bnaa

betatetanın doktoru sahap beydi ..
kafam bi kez daha karstıı . bi arkdsımızı zor durmda bırktı die htlıyrm ama ..

belkide o arkadaşta betatede olduğu gibi kanayacaktı..doktor o arkadaşada kanamaz demişti betateyede dedi ancak kanaması oldu..demekki yanılabiliyorlar..her doktorada inanmamak lazım operasyon sonrası kontrol ettirsek bile birden fazla doktora kontrol etmek lazım..yada en sağlıklısı operasyonu yapan doktora kontrol olmak..

Son düzenleme:
operasyonu yapan doktorda iserse basından savmk için evt tutmus ta diyeblr ama ... yani doktr vicdnlı deglse .. her türlü seyi söyleyblr.. bu hassas bi konu oldgu ve bi yandan doktrlara güvenmek zornda oldgmz için .. hangi kapı dogru bilemyrm ben:18:

aylincim senin adına da kuzenin adına da çok sevindim, gözünüz aydın

hepinizin adına çok sevindim... umarım bende bu dertten kurtulurum betabetanında dediği gibi insanın beynının bi tarafı düşünmekten felç oluyo :'( Allahım yardım etsin hepimize...
Aminnnnn

aylincim şükürler olsun kuzenıne karşı senın yuzunde kara çıkmamış oldu böylelıkle. ebru hoca gerçekten başarılı.. fakat kuzenın ne kadar kala yaptırdı bu işlemi. cevaplarsan sevınırım.) darısı başımıza..

bu arada sürekli burada işlemi yaptıran arkadaşlar doktor ismi veriyoruz ve bellı süre sonra sayfalar atladıkça isimler karışabılıyor.. ben burada bi liste oluşturacağım.. ona göre yaptıranlar ismini ekletebilir bana. sonuclarını da yanlarına yazarız.

EBRU ZÜLFİKAROĞLU'NA YAPTIRANLAR - SONUC
*cloo ?
*aylin30 ?
*aylin30 kuzeni Kanama gerçekleşti.
*kimyahatun ?
*fatmasonmez Kanama gerçekleşti.

İsimlerinizi ekletin kızlar bana. Aklımda tutamıyorum.

evet cok mantıklı..
cnm ben sana özelden msj atmıştm ama ...
sen ne zmn kontrle gdeblceksn ebru hanıma??

bencede bu çok güzel olmuş çünkü kim kime yaptırdı belli değil. canım senin düğün tarihin ne zamandı benden önce mi sonra mı?

canım istanbuldakileride yazicakmsn?

şahap beye yaptırmıştım ben de kızlar. kontrole de gitmedim. kanamam da üç kez gerçekleşti.(zorlama olduğunda, iplerimi çektiğimde ve ilişkide).doktorum daraltma da yaptı. daraltmayı mutlaka yaptırın. kanama olmasa bile daraltma sebebiyle hiç ilişkiye girmemiş gibi oluyorsunuz. kanama da tuvalette geldi dersiniz geçersiniz. size güveniyorsa erkek, kanamaya pek bakmıyor. üyeliğimi iptal ediyorum. son haftam. güzel bir balayı yaşayacağım. herkes bu güzelliği yaşasın inşallah. hepinize dua ediyorum.

*cloo - EBRU ZÜLFİKAROĞLU -SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 kuzeni - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kimyahatun - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*fatmasonmez - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*betateta - ŞAHAP İNMEZ - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.

İstanbulda da Zargana-Burcu Kardaş Arslan-Kanama gerçekleşti; Sln53-Burcu Kardaş Arslan-Kanama gerçekleşti,Nofair-Burcu Kardaş Arslan-sonuç belli değil.. Ezberimdekiler bunlar kızlar.. Akın Beye gidip kanaması olan da vardı ama ismi aklımda değil.

kızlar merhaba...ben sahap beye olmuştum bir yıl önce ama beni kontrole çagırmadı ama nikah günüm yaklaştığı için benim içime sinmedi ve kontrol olmak istedim kendisi kontrolde ucret alacagını söyleyince en yakın arkadaşımın ablası kadındoğumcuydu ama devlet hastanesinde çalışıyordu ve hyöenoplasti falan da yapmıyordu. ona sordum ve muayene etti ve kesinlikle kanamaz deyince ben de mecburen doktorumu arayıp randevu aldım ve doktor bey de bana kanama olmayabileceğini söyledi. Kendisine muayene ücretimi ödedim. ama bana kontole gerek kalmayıp sonradan bunları yaşadığımı söylediğimde sert çıktı ve bağırdı. Haliyle ona güvenim hiç kalmadı. müdahale edrse de ek ücrte alacağını söyledi. inanılmaz kırıldım ve yüreği parçalandı...giden paramamı yoksa beni azarlamasına mı üzüleceğimi şaşırdım. Çok ama çok kötü oldum.İş için gittiğimde İstanbulda muayenem sonrası olamayacagından kesin emin olunca tekrar telefon açıp en azınsan paramın bir kısmını geri istedim ama bana yine bağırdı ve çok incindim...sonra sizinle durumu paylaştım ve kimyahatun ve ankara dışından yazan bir arkadaş daha ebru hanımı tavsiye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…