betatetanın doktoru sahap beydi ..
kafam bi kez daha karstıı . bi arkdsımızı zor durmda bırktı die htlıyrm ama ..
işlemden sonra ilişki olunca daha mı çok acıyo yani normalde ilkinde acımamış mıydı daha çok acıdı demişsin de merak ettim cnm..
teşekkür ederim cevap için.. ben de öncesinde birden çok ilişki yaşamıştım o yuzden sordum.. içime sindi sağolasın canım.. peki daraltma yapmış mıydı doktorun?
peki sen daraltma yaptırmış mıydın?
ne güzel cnm . evet 2nci defa hersey daha bi zor olurdu .. ama sen ne güzel kurtulmussn artık bunları düşnme .. güzeller güzeli dügünü düşün.. balayını ı falan..ben de onu zor durumda bıraktı diye başka doktora gidip kontrol olmuştum. o da kanamaz dedi. dünyam başıma yıkılmıştı. iyi ki tekrar operasyon olmamışım. insan bunu tekrar yaşamayı kaldıramaz. hem dikişlerle oynadığımda hem zorladığımda hem de ilişkimde kanamam oldu. çok şükür. bitti sonunda...Allah hepinizi kurtarsın. herkes güzel haberlerle dönsün.
evet daraltma yapmıştı. gerçekten de daraltmış. çok zor oldu çünkü.
betatetanın doktoru sahap beydi ..
kafam bi kez daha karstıı . bi arkdsımızı zor durmda bırktı die htlıyrm ama ..
aylincim senin adına da kuzenin adına da çok sevindim, gözünüz aydınKizlaaar size güzel haberlerim varrrr...kuzenimle konuştum ve dün gece birlikte oldumdan sonra kanaması olmuş...çarşafa da gelmiş bacaklarına da bolca olmuş....çok mutluyum en sonunda coook şükür arkadaslar darısı hepimizin basına...demek ki benimde kanamam olacak Ebru hocamın dediği gibi....kizlarr hiç üzülmeyin moralinizi bozmayın çok sukurr....
Aminnnnnhepinizin adına çok sevindim... umarım bende bu dertten kurtulurum betabetanında dediği gibi insanın beynının bi tarafı düşünmekten felç oluyo :'( Allahım yardım etsin hepimize...
aylincim şükürler olsun kuzenıne karşı senın yuzunde kara çıkmamış oldu böylelıkle. ebru hoca gerçekten başarılı.. fakat kuzenın ne kadar kala yaptırdı bu işlemi. cevaplarsan sevınırım.) darısı başımıza..
bu arada sürekli burada işlemi yaptıran arkadaşlar doktor ismi veriyoruz ve bellı süre sonra sayfalar atladıkça isimler karışabılıyor.. ben burada bi liste oluşturacağım.. ona göre yaptıranlar ismini ekletebilir bana. sonuclarını da yanlarına yazarız.
EBRU ZÜLFİKAROĞLU'NA YAPTIRANLAR - SONUC
*cloo ?
*aylin30 ?
*aylin30 kuzeni Kanama gerçekleşti.
*kimyahatun ?
*fatmasonmez Kanama gerçekleşti.
İsimlerinizi ekletin kızlar bana. Aklımda tutamıyorum.
bencede bu çok güzel olmuş çünkü kim kime yaptırdı belli değil. canım senin düğün tarihin ne zamandı benden önce mi sonra mı?aylincim şükürler olsun kuzenıne karşı senın yuzunde kara çıkmamış oldu böylelıkle. ebru hoca gerçekten başarılı.. fakat kuzenın ne kadar kala yaptırdı bu işlemi. cevaplarsan sevınırım.) darısı başımıza..
bu arada sürekli burada işlemi yaptıran arkadaşlar doktor ismi veriyoruz ve bellı süre sonra sayfalar atladıkça isimler karışabılıyor.. ben burada bi liste oluşturacağım.. ona göre yaptıranlar ismini ekletebilir bana. sonuclarını da yanlarına yazarız.
*cloo ?
*aylin30 ?
*kimyahatun ?
aylincim şükürler olsun kuzenıne karşı senın yuzunde kara çıkmamış oldu böylelıkle. ebru hoca gerçekten başarılı.. fakat kuzenın ne kadar kala yaptırdı bu işlemi. cevaplarsan sevınırım.) darısı başımıza..
*cloo ?
*aylin30 ?
*kimyahatun ?
canım istanbuldakileride yazicakmsn?
evet canım onları da yazacağım. baska sehırde yaptıranlar da olur,onları da yazacağım. kımın kıme yaptırdığını ve sonucu bılelım.. eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?