• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru hanım bayağı destek oldu...onunla konuşurken hıçkırıklara bağuldum nerdeyse 1 saat sadece konuştuk..o da kanamayacağını söyledi ve yeniden hymenoplasti oldum. Şimdi biraz daha moralim iyi enazından Ebru hanımla ne zaman işstesem rahat ça telefonda görüşebiliyorum. Arkadaşım borç verdi Doktor hanımda odeme kolaylığı sağladı biraz da umudum var şükür...Herşeyi unuturu ama doktor şahap bana bağırmasınıve kontrole gerek yok deyip de bu durumuma düşmemi asla unutmayacağım...yüreğim çok yandı....hakkımı da helal etmiyorum...

haftaiçi ebru hanıma kontole gidicem... buarada benim nikahım mayısın son haftası düğünüm de haziranın son haftasında ama benim birliktekiğim n e zaman olur bilmiyorum o yüzden kalıcı yaptırdım...nikahla düğün arası herhangi bir zaman...sonucu size yazarımm...

aylincim şükürler olsun kuzenıne karşı senın yuzunde kara çıkmamış oldu böylelıkle. ebru hoca gerçekten başarılı.. fakat kuzenın ne kadar kala yaptırdı bu işlemi. cevaplarsan sevınırım.) darısı başımıza..

bu arada sürekli burada işlemi yaptıran arkadaşlar doktor ismi veriyoruz ve bellı süre sonra sayfalar atladıkça isimler karışabılıyor.. ben burada bi liste oluşturacağım.. ona göre yaptıranlar ismini ekletebilir bana. sonuclarını da yanlarına yazarız.

EBRU ZÜLFİKAROĞLU'NA YAPTIRANLAR - SONUC
*cloo ?
*aylin30 ?
*aylin30 kuzeni Kanama gerçekleşti.
*kimyahatun ?
*fatmasonmez Kanama gerçekleşti.

İsimlerinizi ekletin kızlar bana. Aklımda tutamıyorum.

kimyahatun beni de ebru hanıma ekler misin...senin gibi ebru zülfikaroğlunu bana öneren arkadaşın ismi de pinkcat ...di galiba...sizin sayeneizde ebru hanıma ulaştım...ben de sonucum iyi olur da sizinle paylaşırım inşallah ebru hanıma güveniyorum...

Sedacım cok geçmiş olsun...umarım yaşadığın maddı manevi kötü süreçden yaşayacagın güzel günlerle üstesinden gelirsin. Ben de çok zor günler geçirdim ve ensonunda ebru zülfikarogluna hymenoplasti olmaya karar verdim ve ondan sonra kendimi daha

iyi hissetdim. Ben de sana katılıyorum zaten ebru hanım terapistmiş de psikolojini de düzeltişyor, rahatlatıyor...ama tabi son ana kadar heyecan hep oldu. Ne zaman ki kanamam oldu ancak o zaman rahatladım. Darısı hepinizin başına moralinizi bozmayın derim...

aylincim şükürler olsun kuzenıne karşı senın yuzunde kara çıkmamış oldu böylelıkle. ebru hoca gerçekten başarılı.. fakat kuzenın ne kadar kala yaptırdı bu işlemi. cevaplarsan sevınırım.) darısı başımıza..

bu arada sürekli burada işlemi yaptıran arkadaşlar doktor ismi veriyoruz ve bellı süre sonra sayfalar atladıkça isimler karışabılıyor.. ben burada bi liste oluşturacağım.. ona göre yaptıranlar ismini ekletebilir bana. sonuclarını da yanlarına yazarız.

*cloo ?
*aylin30 ?
*kimyahatun ?

kimyahatun beni de eklediğine sevindim...ben foruma girdiğimde akdeniz diye bi arkadaş vardı ebru hanıma yaptıran sonucunu yazmadı...istersen onu da ekle...bi de en başta dream vardı ebru zülfikaroğluna yaptıran kanaması olmuştu ve sonucunu yazmıştı...ben de o yüzden ebru hanıma yaptırdım hatta kanaması olmuş diye...

*cloo ?
*aylin30 ?
*kimyahatun ?

kimyahatun beni de eklediğine sevindim...ben foruma girdiğimde akdeniz diye bi arkadaş vardı ebru hanıma yaptıran sonucunu yazmadı...istersen onu da ekle...bi de en başta dream vardı ebru zülfikaroğluna yaptıran kanaması olmuştu ve sonucunu yazmıştı...ben de o yüzden ebru hanıma yaptırdım hatta kanaması olmuş diye...

Canım özel mesaj hakkım yok, o yüzden buradan yazıyorum sana, kusura bakma.

canım benim, o dar anında beni de hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim:16:. Bi yandan geçiciye güvenemiyorum, yaptırıp da kanaması olan kimseyi bilmediğim için. Ama bi yandan da eskiden flep mi varmış diyorum, düğün öncesi dikiyorlardır oluyordur, benimki de olur heralde diye düşünüyorum :( kafam çok karışık ama inanıp güvenmekten başka çarem yok. İnşallah nişanlım anlamaz ip olduğunu fln. Daraltma da yaptıramayacağım ben, o yüzden korkuyorum. Çok gerginim çok, geceleri rüyamda hep kabus görüyorum:( zamanım da çok az. Bi yandan da artık ne olcaksa olsun da bitsin bu işkence diyorum, ama kanamazsa ben ölürüm :( geçici yaptırıp da kanaması olan kimseyi tanıyor musun minikperim?

Mayıs ayında düğünü olan çok ark var,ne olur bilgilendirin düğün sonrası.. merakla bekliyo olacağım..:18: sizden cesaret alarak yaptırcam ben de çünkü

esn19 arkadaşım slm lar bende geçici yaptıracam düğün mayıs sonu sonuçtan seni haberdar ederim en azından bi fikrin olur :(
canım mayıs sonu benim için geç olur, çünkü benim mayısın 15'inde herşey olup bitmiş olacak. inşallah kurtulmuş olurum o tarihte, ve buraya gelip müjde veririm.
Sen nerde ve kime yaptıracaksın geçiciyi? Bilgi aldın mı geçici hakkında?

Mayıs ayında düğünü olan çok ark var,ne olur bilgilendirin düğün sonrası.. merakla bekliyo olacağım..:18: sizden cesaret alarak yaptırcam ben de çünkü
canım ben minikperimmin doktoruna yaptıracağım, ama geçici yaptıracağım.
Sonucu mutlaka yazarım buraya, tabi yaşıyor olursam..

canım doktor bey bana binde bir bile kanamama riskini göze alamıyorsan geçici yaptır %100 garanti dedi..içini ferah tut...doktor beyin vardır bi bildiği...ben kendisine çok güveniyorum...zaten gittiğinde beni daha iyi anlayacaksın. ben inanıyorum senin için herşey güzel olacak...dualarım seninle canım benim....benimde düğüdnden bi gün önce tek dikiş atılacak..ama içim çok rahat....nolur sende içini ferah tut....çünkü geçiciye%100 garanti veriliyor...hem murat beyde düğün tairih belliyse geçiciyi öneriyor...ama ben önceden yaptırdım...çünkü çok kafama takıyordum.....

Esin19 şu an en erken senin düğünün mü var? Düğün tarihi yakın olanlar yazabilir mi?Ona göre bizde sonucu bekleyelim sizden kızlar..

canım doktor bey bana binde bir bile kanamama riskini göze alamıyorsan geçici yaptır %100 garanti dedi..içini ferah tut...doktor beyin vardır bi bildiği...ben kendisine çok güveniyorum...zaten gittiğinde beni daha iyi anlayacaksın. ben inanıyorum senin için herşey güzel olacak...dualarım seninle canım benim....benimde düğüdnden bi gün önce tek dikiş atılacak..ama içim çok rahat....nolur sende içini ferah tut....çünkü geçiciye%100 garanti veriliyor...hem murat beyde düğün tairih belliyse geçiciyi öneriyor...ama ben önceden yaptırdım...çünkü çok kafama takıyordum.....
canım flepten sonra tutmayan yere tek dikiş atılması komple geçici yapılmasından iyidir bence, sen içini rahat tut zaten, senin kesin kanar.
Benim durumum şimdi biraz karıştı. Biraz netleşince yazarım buraya.

Esin19 şu an en erken senin düğünün mü var? Düğün tarihi yakın olanlar yazabilir mi?Ona göre bizde sonucu bekleyelim sizden kızlar..
Benim nikahım var mayısın 12'sinde. düğünüm yazın. düğünü beklememeye karar verdik, bu durumda en önce benim olacak sanırım, eğer kararımızda bi değişiklik olmazsa. ben her gelişmeyi yazacağım buraya, siz de yazın. çünkü üye olmadan buradan bilgi almaya çalışan, sorularına cevap bulmaya çalışan çok kişi var, ben de öyleydim, gelip okurdum ama üye olmadığım için bişey soramazdım. 1 kişiye bile faydalı olabilirsek ne mutlu bize kızlar

cnm o zmn senin durumun için gibi gecici daha mantıklı gbi geliyor bna ..
nikah maysın 12 sindeyse surda 15 gün kalmış ..
nikahtan sonra hemen öyle bişey isterse.. fleb ilşkiden en erken 1-2 ay önce yaptrılmalı diye biliyorum ben cünkü..
ztn gecici de cogu doktor kanamanın kesin olacagnı söylüyor orası dikiş bakımından taze oldgu içinn:17:

*cloo - EBRU ZÜLFİKAROĞLU -SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 kuzeni - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kimyahatun - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*fatmasonmez - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*betateta - ŞAHAP İNMEZ - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*seda90 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*pinkcat.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*dream.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*akdeniz - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*minikperim - MURAT ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*zargana - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*sln53 - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*nofair - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*twochee - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*twist - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*hayat22 - AKIN BEY - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*violen - antep? - FLEP TUTTU.
ebru zülfikaroğlu,şahap inmez - ankara.// murat arslan - bursa.// akın bey,burcu aslan - istanbul.

Son düzenleme:
*cloo - EBRU ZÜLFİKAROĞLU -SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 kuzeni - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kimyahatun - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*fatmasonmez - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*betateta - ŞAHAP İNMEZ - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*seda90 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*pinkcat.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*dream.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*akdeniz - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*minikperim - MURAT ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*zargana - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*sln53 - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*nofair - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*twochee - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*twist - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*hayat22 - AKIN BEY - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*violen - antep? - FLEP TUTTU.
ebru zülfikaroğlu,şahap inmez - ankara.// murat arslan - bursa.// akın bey,burcu aslan - istanbul.

kimyahatuncum minikperimin kanaması gerçekleşmedi canım daha.kdr diye bir arkadaş daha vardı antepte violenle aynı doktora yaptırıp kanaması gerçekleşti.bide bişey sorcam sen nezaman gitmeyi düşünüyosun kontrole ?

Back