valla bende oluyor belkide insandan insana değişiyor ama sonuçta bir işlem oldu acıması lazımBende olmuyor kalçayi az aşağı itip oturuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende oluyor belkide insandan insana değişiyor ama sonuçta bir işlem oldu acıması lazımBende olmuyor kalçayi az aşağı itip oturuyorum
Oturma canım zaten daha 40 gün oturma üstüne gerilme illaki olur benim hala bile ara sıra sızlıyor orası acıma oluyobilmem banada oturma dedi baskı uygulama oraya dedi banada 20 gün oldu ben yine oturmuyorum korkuyorum oturunca batma oluyo sende olmuyormu
Turgay bey sadece agdayla bisikleti falan yasakladı çok bastırmadan yıkayınca sorun olmaz benceArkadaşlar benim zar dikimi tuttu acaba orayı vajina için jellerle yıkasam sakıncalı mı temizlemek amaçlı
Tamam canım biraz daha dur iyice birleşsin açıp bakarsın olmadı şehirden birini muayene ol ben öyle yaptım29 ama gidemiyecegim arasını açıp bakmadım sadece lavobodayken alttan ayna tutmuş ole bakmıştım
tamm bende ole yaparim ins tutmuşturTamam canım biraz daha dur iyice birleşsin açıp bakarsın olmadı şehirden birini muayene ol ben öyle yaptım
Canım korkutmak değil niyetim ama farklılık gösteriyor sitedeki kızlarda sor benceSiz ben8 korkuttnniz ya
Hım tamm öyleyse bize turgay hoca işte bi liste verdi bunları yapın dıe felan yüz üstü yatabilrisniz yada yan ama bacaklarınızı kapalı şekilde yatmaniz daha iyi dedi birde akşamları çamaşırsız açık bir şekilde yatın dedi ben ilk gün bağladım ayaklarımı hiç bacaklarım açık şekilde yatmadım korktum sen kime yaptırmıştınAskim ilk başta benim de batmalarım sızım oluyodu şimdi yok doktor tek açma bacakaltini nasıl istersen oule yat yan yat yan otur d3medi hic ona kafam takıldı
Hım inss hersey istediğin gibi olur hepimizinMeral sonmezere yaptırdım ben canim
aynen sana katılıyorum kimsenin bizi yargılamasına gerek yok orasını Allah bilirÖncelikle asla kinamyrm hastta insan ogluyuz herkes hata yapabilir önemli olan hata yapinca pişman olmak bir çok insan varki ne olmus istediğimi yaparım on kisiylede birlikte olurum yüz kisiylede diyen kişiler... Ama bu derdi Allah vermedi biz kendimiz yapıyoruz.
ağırlık kaldırınca dikişlerin in açılma ihtimali var dıe biliyorum 3 kg fazla kaldırmayın dioArkadaşlar ben fitness yapıyordum sporda bu zarın bozulma ihtimali var mı ağırlık falan kaldıracağım sonuçta oraya bir şey girmeyecek bacaklarımı açıp esneme falan olunca bozulur mu