• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askim ilk başta benim de batmalarım sızım oluyodu şimdi yok doktor tek açma bacakaltini nasıl istersen oule yat yan yat yan otur d3medi hic ona kafam takıldı

Askim ilk başta benim de batmalarım sızım oluyodu şimdi yok doktor tek açma bacakaltini nasıl istersen oule yat yan yat yan otur d3medi hic ona kafam takıldı
Hım tamm öyleyse bize turgay hoca işte bi liste verdi bunları yapın dıe felan yüz üstü yatabilrisniz yada yan ama bacaklarınızı kapalı şekilde yatmaniz daha iyi dedi birde akşamları çamaşırsız açık bir şekilde yatın dedi ben ilk gün bağladım ayaklarımı hiç bacaklarım açık şekilde yatmadım korktum sen kime yaptırmıştın

Öncelikle asla kinamyrm hastta insan ogluyuz herkes hata yapabilir önemli olan hata yapinca pişman olmak bir çok insan varki ne olmus istediğimi yaparım on kisiylede birlikte olurum yüz kisiylede diyen kişiler... Ama bu derdi Allah vermedi biz kendimiz yapıyoruz.
aynen sana katılıyorum kimsenin bizi yargılamasına gerek yok orasını Allah bilir

Arkadaşlar ben fitness yapıyordum sporda bu zarın bozulma ihtimali var mı ağırlık falan kaldıracağım sonuçta oraya bir şey girmeyecek bacaklarımı açıp esneme falan olunca bozulur mu

Arkadaşlar ben fitness yapıyordum sporda bu zarın bozulma ihtimali var mı ağırlık falan kaldıracağım sonuçta oraya bir şey girmeyecek bacaklarımı açıp esneme falan olunca bozulur mu
ağırlık kaldırınca dikişlerin in açılma ihtimali var dıe biliyorum 3 kg fazla kaldırmayın dio

Merhaba kızlar bende Turgay hocaya oldum şubat ayında. Evlendim kanamam oldu ilk zamanlar kendimi kastıım için ilişki zor oldu ama şuan rahatız.kanamam yeteri kadardı öyle kan gölü olmuyor tabi ki ama peçete de bayağı vrdı.ben hiç kalıcı düşünmüyordum geçici oluyorum diyordum ama olup kurdulayım dedim iyi ki de öyle oldu. Erkek doktor hiç düşünmüyordum hele ki ama iyi ki gitmişim Allah razı olsun Turgay hocadan.bu formu çok okudum o yüzden ona gittim çok şükür de oldu siz de gitmek isterseniz ertelemeyin hayatınızo zehir etmeyin ben hesabı kapatıyorum. İnşAllah her şey gönlünüzce olsun

Back
X