kızlar herkese merhaba ben bundan 2016 tarihinde kalıcı dikim yaptırdım ve şu an düğünüme 15 gün kaldı bundan önce ise kontrollerimde Bi sorun olmadığı söyledi turgay karakaya nurdan Bi kaç kişiyle itibattayım en başından ve uzun zamandan beri kesinlikle fake değilim ve çok korkuyorum sitreliyim benim dikimim yeni Bi dikim olmadığından korkuyorum ve Turgay karakayaya güveniyorum şöyle ki ben turgay karakayaya diktirten sonra iyileşme sürecinide atlattıktan sonra başka doktora gitmiştim ve doktora hiç bişey söylememiştim doktor kızsın bişey olmamış korkma demişti bana 2016 tarihinde ondan sonra doktora güvendim halada güveniyorum ama tereddütlüyüm çünkü aradan uzun zaman geçti çok dua edin bana düğünüme 15 gün kaldı sağ salim atlatayım yoksa olay büyücek inş elime yüzüme bulaştırmam buradaki kızlara uzun süre evlenmicek kızlara umut olurum kimse benim gibi sanırım uzun süre dikimkş durmamış diktirdikten kısa süre sonra evlenmişti ben erken diktirdim psikolojimin düzelmesini istemiştim şu an çok korkuyorum hepinizin duasını bekliyorum