• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turgay hocanın reklam vs çok konuşuldu evet yaptımı yapmadımı bilmem evet ama cidden güzel yaptıkları da var yani
Durut Zehra Reklam değildi kızı tanıyorum

Turgay hocanın reklam vs çok konuşuldu evet yaptımı yapmadımı bilmem evet ama cidden güzel yaptıkları da var yani
Durut Zehra Reklam değildi kızı tanıyorum
Bende olup sonuç alan iki kişiyi şahsi olarak tanıyorum forumda aktif değiller artık ama eskiden yazıyolardi gruba sonuç alan terkediyor grubu😀

Bende olup sonuç alan iki kişiyi şahsi olarak tanıyorum forumda aktif değiller artık ama eskiden yazıyolardi gruba sonuç alan terkediyor grubu😀

Doğrudur adam deneyimli çünkü çok gideb vardı uzmanlaştı :) Eskiden bende tereddüt ediyordum ama şimdi en iyi yapan doktorlardan biri diye düşünüyorum

Kızlar uzun bi aradan sonra tekrar geldim isim değiştirdim bende diktirdim kendime 1 ay boyunca o kadar dikkat ettim ki ayaklarımı bağlayıp yattım sonuçta noldu tutmadı Necla Gültekin’e yaptırdım sakın o kadına gitmeyin şuan evliyim ama asla o kadını önermiyorum şuan kendini çaresiz olduğunu düşünen varsa bunun en büyük örneği benim kara gecede kara karıncanın sesini duyan Rabbim beni duydu dilerim sizinde yardımcınız olur

Kızlar uzun bi aradan sonra tekrar geldim isim değiştirdim bende diktirdim kendime 1 ay boyunca o kadar dikkat ettim ki ayaklarımı bağlayıp yattım sonuçta noldu tutmadı Necla Gültekin’e yaptırdım sakın o kadına gitmeyin şuan evliyim ama asla o kadını önermiyorum şuan kendini çaresiz olduğunu düşünen varsa bunun en büyük örneği benim kara gecede kara karıncanın sesini duyan Rabbim beni duydu dilerim sizinde yardımcınız olur
Tekrar dikim yaptırdın mı yoksa kocan o şekilde kabul etti mi?

kızlar bısey soracağım tutup tutmadığını nasıl anliyorsunuz bazılari bakıyormuş kendisi anlayan varmi

kızlar allah yardımcınız olsun umarım ameliyatlarınız başarılı geçer benim başka bi sorum olucak genital beyazlatma işlemi yapan yazabilir mi

Back
X