Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalıcı 2500 geçici 2000Turgay beyin güncel ücreti ne kadar bilen var mi ?
Hiç artmıyor mu ki hep aynı adamın fiyatı teşekkür ederimKalıcı 2500 geçici 2000
Aynı sanırım tam bilmiyorum ama güncel fiyatlar bu şekildeHiç artmıyor mu ki hep aynı adamın fiyatı teşekkür ederim
Yıllardır değişmiyor herhalde 1.5 yıl öncede böyleydi zam gelmiştir diye dusunmustumKalıcı 2500 geçici 2000
İnşallah bizde o günleri görüp şu psikolojik baskıdan kurtuluruz, çok mutlu olmerhaba kızlar... uzun süredir burayı takip ediyorum baya araştırmalarım sonucunda bir anlık cesaretimi toplayıp turgay hocaya işlem olmaya karar verdim ve geçen sene aralık ayında işlem oldum. işlem sonrası herkesin anlattığı gibi. o sıralar eşya alma yerleşme gibi baya telaşlı bir dönemde idim aynı zamanda masa başı işte çalışıyordum ve sürekli oturmam gerekiyordu. yeri geldi yan da oturamadım yeri geldi ağır kaldırmak zorunda da kaldım uymam gereken kurallara pek uyamamıştım. ama öyle böyle derken 2 ay nasıl geçti anlamadım. ama tek bildiğim birşey vardı ki oda kafam aşırı rahatlamıştı psikolojik olarak. tekrar kontrole çağırdı ona da gidemedim aylar sonrada kader artık dedim ve gitmek istemedim. sonuç olarak işlemden 9 ay sonra evlendim ve kanama oldu çok zorlandım kendimi aşırı kastım belki de ondan olabilir. takip ettiğim o dönemlerde burda yazılanları okuyup üzüldüm sevindim. sizlerle de durumumu paylaşmak istemiştim. hakkınızda hayırlısı olsun her zaman![]()
Tuttuysa bişey olacağını sanmam canım 1 aya yakın olmuş sadece topuklu giymissin benim sızı hala daha ara ara oluyo hatta ilk 6 ay falan sürekli oraya bişey batiyomus gibi olurdu korkulacak bişey olacağını sanmamkızlar benim nisanim oldu ve topuklu giymek zorundaydım ertesi gün ağrı oldu sızlanma felan normalmi acaba 25 gunumdu
baya bi acıyo yanıyor ins bisey yokturTuttuysa bişey olacağını sanmam canım 1 aya yakın olmuş sadece topuklu giymissin benim sızı hala daha ara ara oluyo hatta ilk 6 ay falan sürekli oraya bişey batiyomus gibi olurdu korkulacak bişey olacağını sanmam
Ara bölgeye tam oturuyor onlar senin ne kadar oldu tam bilmiyorum ama bence tamamen iyileşmeden giymemelisinKızlar yüksek bel dar pantolon giyiyor musunuz
hiç karışma aynı muhabbet bendede var ben çok arada kaldım mahvoldum bozulmaz nişan sanmam ama aile senin kinin ailesi sorun ama annemde onları aramayı kesti şu an düğün için konuşuyorlar annem tak diye her lafı saydı kaynanam sus pus halada aramıyor hiç adam gibi aramadı zaten şu an lafı yiyince annem rahatladı kaynanam daKızlar merhaba konuyla alakasız bi soru yazıcam uzun süredir burda olduğum için eskileri tanıyorum . Kızlar benm nişanlımın anne babası ayrı nişanlım başka şehirde görev yapıyor ama annesiyle aynı şehirdeyseniz nişanımız olalı kac Ay oldu annesi ne ailemi arıyor ne gelıyor beni arar konuşur sıcak davranır davet eder ama ailemi kesinlikle aramıyor kesinlikle gelmıyor ben konuşurken bak gelmezsen küserim gel falan diye şakayla karışık derim tamam kızım der ama yine aynı arayıp sormaz annem artk çokça laf etmeye başladı sürekli annem aramıştı bı yüzden artk o da aramıyor karşıdan bişey göremeyince işimiz bozulacak napmam gerekıyor yardım edin bana akıl verın
Bende başka doktora muayene oldum nasıl anlamadı anlamadım zaten bakire bı kızın alttan bakmiyorlarmis ultrasonla bakiliyormus benim arkadaşım evlenmeden kontrole gitmişti doktora bakireyim diyince ultrasonla bakmış bana saçma geldi benimkini tutmuş dedi ama anladı illaki Turgay beyde zaten uzman doktor görse anlar diyo illaki anlar yani eski kızlık zarini düzeltmiyor sonucta erkeğin anlaması zor ama doktor illaki anliyacaktirkızlar herkese merhaba ben bundan 2016 tarihinde kalıcı dikim yaptırdım ve şu an düğünüme 15 gün kaldı bundan önce ise kontrollerimde Bi sorun olmadığı söyledi turgay karakaya nurdan Bi kaç kişiyle itibattayım en başından ve uzun zamandan beri kesinlikle fake değilim ve çok korkuyorum sitreliyim benim dikimim yeni Bi dikim olmadığından korkuyorum ve Turgay karakayaya güveniyorum şöyle ki ben turgay karakayaya diktirten sonra iyileşme sürecinide atlattıktan sonra başka doktora gitmiştim ve doktora hiç bişey söylememiştim doktor kızsın bişey olmamış korkma demişti bana 2016 tarihinde ondan sonra doktora güvendim halada güveniyorum ama tereddütlüyüm çünkü aradan uzun zaman geçti çok dua edin bana düğünüme 15 gün kaldı sağ salim atlatayım yoksa olay büyücek inş elime yüzüme bulaştırmam buradaki kızlara uzun süre evlenmicek kızlara umut olurum kimse benim gibi sanırım uzun süre dikimkş durmamış diktirdikten kısa süre sonra evlenmişti ben erken diktirdim psikolojimin düzelmesini istemiştim şu an çok korkuyorum hepinizin duasını bekliyorum
ne kadar oldu ki sizekızlar herkese merhaba ben bundan 2016 tarihinde kalıcı dikim yaptırdım ve şu an düğünüme 15 gün kaldı bundan önce ise kontrollerimde Bi sorun olmadığı söyledi turgay karakaya nurdan Bi kaç kişiyle itibattayım en başından ve uzun zamandan beri kesinlikle fake değilim ve çok korkuyorum sitreliyim benim dikimim yeni Bi dikim olmadığından korkuyorum ve Turgay karakayaya güveniyorum şöyle ki ben turgay karakayaya diktirten sonra iyileşme sürecinide atlattıktan sonra başka doktora gitmiştim ve doktora hiç bişey söylememiştim doktor kızsın bişey olmamış korkma demişti bana 2016 tarihinde ondan sonra doktora güvendim halada güveniyorum ama tereddütlüyüm çünkü aradan uzun zaman geçti çok dua edin bana düğünüme 15 gün kaldı sağ salim atlatayım yoksa olay büyücek inş elime yüzüme bulaştırmam buradaki kızlara uzun süre evlenmicek kızlara umut olurum kimse benim gibi sanırım uzun süre dikimkş durmamış diktirdikten kısa süre sonra evlenmişti ben erken diktirdim psikolojimin düzelmesini istemiştim şu an çok korkuyorum hepinizin duasını bekliyorum
ultrasyonda değil benimkine alttan baktırdım doktor dedi normalde alttan bakmıyoruz diye ya şöyle bana sadece dedi işlem gördün mü hiç dedi yok dedim ama anlamadı yüz ifadesinden belli oluyordu çünküBende başka doktora muayene oldum nasıl anlamadı anlamadım zaten bakire bı kızın alttan bakmiyorlarmis ultrasonla bakiliyormus benim arkadaşım evlenmeden kontrole gitmişti doktora bakireyim diyince ultrasonla bakmış bana saçma geldi benimkini tutmuş dedi ama anladı illaki Turgay beyde zaten uzman doktor görse anlar diyo illaki anlar yani eski kızlık zarini düzeltmiyor sonucta erkeğin anlaması zor ama doktor illaki anliyacaktir
ben 2016'da agustoda oldumne kadar oldu ki size
hımm bayanda olmuş size kontrole gdin bi bence nolur nolmaz benim düğünüm 4 ay sonraben 2016'da agustoda oldum