Kızlar kalici işlem yaptiranlar ne zman sonra pantolan giymeye başladınız
Ben bikac gün sonra başlamıştım canım ama doktor bey bı sure giymeyin demişti şimdi hatirlamiyorum ne kadar dediğini ama ben mecburi durumlardan dolayı giymistim ama mecburiyetin yoksa giymemeni oneririm

Kızlar biliyorsunuz ben kalıcı işlem oldum fakat benim arkadaşımın düğünü var ve kalıcı işlem için zamanı yokmuş bende bugün öğrendim Turgay beyin 15 günlük geçiciden sonuç alan var mı son gün gidemem nasıl halledicem diye baya perişan etti kendini geçici işlem için gerdekten kaç gün önce ameliyat olunması yeterli

Keşke olmasaydı ama maalesef hala erkekler bekliyo yani yüzyıllardır böyle gelmiş

Maleseff..
Kızlar sevgilinizle kızlık zarının olmadığını savunan doktorlara gidin, nasıl olacak bilmiyorum, youtubeda da çok var böyle konuşan doktorlar. Bir şekilde çaktırmadan işleyin fikirleri zihniyetleri değişsin bari...

Yaklaşımınıza hayran kaldım gerçekten..yargılamadan uzak birini görmek mutluluk verici Allah bu derdi düşmanıma bile vermesin..

Kızlar kalıcı işlem görenler bana bi ulaşabilir mi turgay beye olmayanlar mümkünse
Canım önceki okuduklarım da herkes onu tavsiye etti başka yapan yok bak bende ankarada yaptircaktim herkes yapamıyor diyor dikkat et hem pareaba yazık hem debu süreç skinti stres açıyor felan sen bilirsin yinede

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaptırdım da doktor bana hiç yan otur d3medi ya bacaklarin açma d3di sad3c3 hherkes yan otueuyomis 42 gün oldu benimm

Yaklaşımınıza hayran kaldım gerçekten..yargılamadan uzak birini görmek mutluluk verici Allah bu derdi düşmanıma bile vermesin..
Öncelikle asla kinamyrm hastta insan ogluyuz herkes hata yapabilir önemli olan hata yapinca pişman olmak bir çok insan varki ne olmus istediğimi yaparım on kisiylede birlikte olurum yüz kisiylede diyen kişiler... Ama bu derdi Allah vermedi biz kendimiz yapıyoruz.

Arkadaşlar benim zar dikimi tuttu acaba orayı vajina için jellerle yıkasam sakıncalı mı temizlemek amaçlı

Ben ilk kez eşimle yaşadım, ama yaşamayadabilirdim. Bu benim tercihim. Birini sevip birlikte olabilirdim, yanlış kişiye güvenebilirdim, belki de kötü bir deneyimim olabilirdi. Bu hayattaki herşey hepimiz için. Ki ben evlendikten sonra şunu gördüm, bazen stresli olursam kendimi çok sıkarsam da ufacık kanamam oluyor, halbuki ilk kez ilişkiye girmiyorum. Ayrıca erkeklerde böyle bir kavram yokken bu yükün sadece kızlara yüklenmesine çok karşıyım. Biz eşya değiliz, paketi ilk açana ait olmuyoruz. Umarım sizi siz olduğunuz için değer veren adam gibi adam denilen erkeklerle karşılaşırsınız. Bahsettiğim doktor, müjdegül zayıfoğlu karaca. Youtubeda konuşuyor, çok doğal biraz da çılgın:) onun kızlık zarı hakkındaki konuşmalarını dinlemenizi öneririm. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…