- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 32
Ben bikac gün sonra başlamıştım canım ama doktor bey bı sure giymeyin demişti şimdi hatirlamiyorum ne kadar dediğini ama ben mecburi durumlardan dolayı giymistim ama mecburiyetin yoksa giymemeni oneririmKızlar kalici işlem yaptiranlar ne zman sonra pantolan giymeye başladınız
Canım geçmiş arkadaşlar fotolardan bakıyorlar foto çekip atabilirsin de yada foto çek orasi kapalı olcak ilk halini hatırlıyosan kolaylıkla anlarsinNasıl bakacağız ben bakmak istiyorum
Keşke olmasaydı ama maalesef hala erkekler bekliyo yani yüzyıllardır böyle gelmişŞimdiki doktorlar artık kızlık zarı diye birşey yok diyorlar.
Keşke olmasaydı ama maalesef hala erkekler bekliyo yani yüzyıllardır böyle gelmiş
Yaklaşımınıza hayran kaldım gerçekten..yargılamadan uzak birini görmek mutluluk verici Allah bu derdi düşmanıma bile vermesin..Maleseff..
Kızlar sevgilinizle kızlık zarının olmadığını savunan doktorlara gidin, nasıl olacak bilmiyorum, youtubeda da çok var böyle konuşan doktorlar. Bir şekilde çaktırmadan işleyin fikirleri zihniyetleri değişsin bari...
Canım ayna kullanarak bakabilirsinNasıl bakacağız ben bakmak istiyorum
Canım geçmiş arkadaşlar fotolardan bakıyorlar foto çekip atabilirsin de yada foto çek orasi kapalı olcak ilk halini hatırlıyosan kolaylıkla anlarsin
baktım kapalı duruyor eskiden baktığımda baya açık duruyorduCanım hiç baktın mı işlem sonrası kapalı durması lazım
kime atacağım fotoyu acababaktım kapalı duruyor eskiden baktığımda baya açık duruyordu
Canım önceki okuduklarım da herkes onu tavsiye etti başka yapan yok bak bende ankarada yaptircaktim herkes yapamıyor diyor dikkat et hem pareaba yazık hem debu süreç skinti stres açıyor felan sen bilirsin yinedeKızlar kalıcı işlem görenler bana bi ulaşabilir mi turgay beye olmayanlar mümkünse
Öncelikle asla kinamyrm hastta insan ogluyuz herkes hata yapabilir önemli olan hata yapinca pişman olmak bir çok insan varki ne olmus istediğimi yaparım on kisiylede birlikte olurum yüz kisiylede diyen kişiler... Ama bu derdi Allah vermedi biz kendimiz yapıyoruz.Yaklaşımınıza hayran kaldım gerçekten..yargılamadan uzak birini görmek mutluluk verici Allah bu derdi düşmanıma bile vermesin..
O zaman tutmuş olma ihtimali çok yüksek kontrol ne zamanbaktım kapalı duruyor eskiden baktığımda baya açık duruyordu
29 ama gidemiyecegim arasını açıp bakmadım sadece lavobodayken alttan ayna tutmuş ole bakmıştımO zaman tutmuş olma ihtimali çok yüksek kontrol ne zaman
bilmem banada oturma dedi baskı uygulama oraya dedi banada 20 gün oldu ben yine oturmuyorum korkuyorum oturunca batma oluyo sende olmuyormuBen yaptırdım da doktor bana hiç yan otur d3medi ya bacaklarin açma d3di sad3c3 hherkes yan otueuyomis 42 gün oldu benimm
Yaklaşımınıza hayran kaldım gerçekten..yargılamadan uzak birini görmek mutluluk verici Allah bu derdi düşmanıma bile vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?