Bende olup sonuç alan iki kişiyi şahsi olarak tanıyorum forumda aktif değiller artık ama eskiden yazıyolardi gruba sonuç alan terkediyor grubuTurgay hocanın reklam vs çok konuşuldu evet yaptımı yapmadımı bilmem evet ama cidden güzel yaptıkları da var yani
Durut Zehra Reklam değildi kızı tanıyorum
Bende olup sonuç alan iki kişiyi şahsi olarak tanıyorum forumda aktif değiller artık ama eskiden yazıyolardi gruba sonuç alan terkediyor grubu
Senin bir ayı geçmedi mi işlemin benden baya önce yaptırmıştın sigarayı neden soruyorsun be içiyorum meselaKızlar sigara kullanan var mı ya
Benim arkadaşım kullanıyordu sonuç aldı canım sadece ameliyat olduğu gün doktor içme demişti sanırımO nasıl soru ya canım istedi sordum yaptiripta kullanan var mı die alla alla
Teşekkür ederim bebegimBenim arkadaşım kullanıyordu sonuç aldı canım sadece ameliyat olduğu gün doktor içme demişti sanırım
Sigara belki iyileşme hızını düşürür onun dışında problem yaratmaz diye düşünüyorumTeşekkür ederim bebegim
Tekrar dikim yaptırdın mı yoksa kocan o şekilde kabul etti mi?Kızlar uzun bi aradan sonra tekrar geldim isim değiştirdim bende diktirdim kendime 1 ay boyunca o kadar dikkat ettim ki ayaklarımı bağlayıp yattım sonuçta noldu tutmadı Necla Gültekin’e yaptırdım sakın o kadına gitmeyin şuan evliyim ama asla o kadını önermiyorum şuan kendini çaresiz olduğunu düşünen varsa bunun en büyük örneği benim kara gecede kara karıncanın sesini duyan Rabbim beni duydu dilerim sizinde yardımcınız olur
Dikimi yatırdım kabul etmedi bende söyledim sinir krizi geçirdim ama o da sen bunu söylemedin bende duymadım bu konuyu kapat dediTekrar dikim yaptırdın mı yoksa kocan o şekilde kabul etti mi?
Nasıl bakacağız ben bakmak istiyorumCanım hiç baktın mı işlem sonrası kapalı durması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?