• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyor canm surekli söylüyorum bak annene söyle arasın falan diye o da söylüyor tamam diyo annesi ama aramıyor bende nişanlımın üzerine gelınce napıyım mizacı oyle 50 yasındakı kadını nasıl yönlendırıyım söylüyorum diyor çok yuklenınce de korumaya başlıyor
Böyle şeyler oluyor canım aynı durum bizde de vardı ama ailen anlayış gösterecek karşı tarwf değişmiyorsa yapacak bişey yok düğüne kdr herkes susmalı sizin mutluluğunuz için 🤷‍♀️

Emin olmak için başka doktora doktora da gittiniz mi kontrol amaçlı
Hayır gitmedim artık çok fazla bu işi en ince ayrıntısına kadar uğraşmak istemiyorum, zaten süreç beni gerdi , şu an evlilik yok düşünmüyorum bir gün evlenirsem evlenmeye yakın giderim . Ama aynada bakılınca zar olduğu belli oluyor kapalı

Merhaba kızlar düğünüm olalı 12 gün oluyor. İlk gün denedik asla ve asla girmedi Malesef ben çok korkup kastım inanın aklımda kanama falan dahi yoktu çünkü penis o kadar kalındı ki deliğe göre. İlk 5 gün fazla zorlamadık pek girmiyordu daha sonraları kremle alıştırmalarla yavaş yavaş ilişki oldu ama dediğim gibi ben çok kasıp kaçıyordum rahat değildim kesinlikle. Ama çok şükür zaten o darlığı kendisi de hissetti her şey olması gerektiği gibi oldu. Çok sıkıntı çektik geçti şükür. Doktorum turgay karakaya. Kalıcı için gerçekten işini hakkıyla yapanmış. Düğüne kadar her gün aynayla bakıp bu kananaz ya. Bu geniş ya diyip kendimi yiyip bitirirken aslında çok yanlış düşünüyor muşum o kadar zor girdi ki halen de darlık var kibu çok iyi bir şey 😊 korkulacak bir şey yok cesaretli olup hayata atılın ve bir nefes alın 😍😍😊
Merhaba kanamanız ldu mu olduysa ne kadar oldu

Ben nikâhlandim ve kanamam oldu uzun süre yazamadım burda beni bilen biliyo baya badire atlattım kanamam oldu çok şükür ilişkide açıklık vardı tutmadı diye düşünmüştüm karantinadan gidemedim ama kanamam oldu
Kime yaptırdınız geçimi mi kalıcı mı yaptırdınız

Hayır gitmedim artık çok fazla bu işi en ince ayrıntısına kadar uğraşmak istemiyorum, zaten süreç beni gerdi , şu an evlilik yok düşünmüyorum bir gün evlenirsem evlenmeye yakın giderim . Ama aynada bakılınca zar olduğu belli oluyor kapalı
Zar olsa da kanama olmayan varmış bende yaptırmak istiyorum Turgay Karakaya ya ama kanama olmaz diye korkuyorum seneye düğüm var inş

Bence siz bir başka doktora daha gösterin kanama olur mu diye sorun çünkü buradaki yorumlar genelde Turgay Karakaya nin orda çalışanları yazıyormuş
Turgay beyin calisanlari mi saçmalamayin Allah aşkına burda bulunanlarin arasında birlikte ameliyat olduğum kişilerde var şahsi tanıdığım kişilerde bikac vardır belki ama buradaki çoğu kişi eskilerden beri burda olan deneyim kazanmış kişiler ve dediklerine guvenebileceginiz kişiler kanaması olmayan kanamam olmadı diye yazıyor zaten

Turgay beyin calisanlari mi saçmalamayin Allah aşkına burda bulunanlarin arasında birlikte ameliyat olduğum kişilerde var şahsi tanıdığım kişilerde bikac vardır belki ama buradaki çoğu kişi eskilerden beri burda olan deneyim kazanmış kişiler ve dediklerine guvenebileceginiz kişiler kanaması olmayan kanamam olmadı diye yazıyor zaten
Siz Turgay bey e diktirdiniz mi

Bence siz bir başka doktora daha gösterin kanama olur mu diye sorun çünkü buradaki yorumlar genelde Turgay Karakaya nin orda çalışanları yazıyormuş
Ya arkadaşlar bu fikirlerinizden vazgeçin artık aynı lokasyondan birden fazla abone olunmuyor zaten sahte profil diye yazıyorlar orada çalışan kadınların kendi hayatları yok mu girsin de bide burda millete yazsınlar

Burda kimse kimseye illa da şu doktora bu doktora git diyen yok herkes analizini kendi yapıp karar veriyor böyle düşünmen yanlış bence sen Turgay hocayı tercih etmezsin asistanlarının yazdığını düşünüyorsan eğer senin bu yaptığın da karalamaya giriyor elinde bi delil varsa onların yazdığına dair bizle paylaş bizde başka doktoru tercih edelim

Burda kimse kimseye illa da şu doktora bu doktora git diyen yok herkes analizini kendi yapıp karar veriyor böyle düşünmen yanlış bence sen Turgay hocayı tercih etmezsin asistanlarının yazdığını düşünüyorsan eğer senin bu yaptığın da karalamaya giriyor elinde bi delil varsa onların yazdığına dair bizle paylaş bizde başka doktoru tercih edelim
Aynen öyle ben ilişkiye girmedim kanamam olur mu bilmiyorum sadece tuttu diyorum zaten eğer reklam amaçlı yazsam derim kanamam oldu sarıl sarıl kan aktı isteyen istediğine yaptırır sonuç alma peşinde herkes bide Turgay beyin çalışanı olduk 😀 reklam parası isticem artık Turgay beyi arayıp

Siz Turgay bey e diktirdiniz mi
Ayrıca ben kanamam oldu yazmadım bekarım daha evlenmedim sadece tuttu dedi doktor bey dedim yardımcı olmaya çalışıyoruz deneyimlerimizi paylasmaya çalışıyoruz kimseye seninki kesin tutmuş yada Turgay beye gidin demedim başka doktora ameliyat olup mesaj atanlar var onlara da yardımcı oluyorum bakıyorum ya da deneyimlerimi söylüyorum reklam olsa derim sarıl saril kanadı birlikte oldum falan uydururum insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz reklamcı olduk iyi mi😀

Ya canm kime olmustun birde su işini naptın duş meselesi ve sürtünmr yasak diyorlardı dugunun de oldu mu hanı hareketlerinde dugunde oynaman falan nelere dikkat ettin
Canım ben bilindik bi doktora olmadım hiç adını duymadıgım bi kadın dogumcuya oldum evet sürtünme yapmadık sıcak su fln duş meselesi yalan heralde çnkü duşa girdim önce sonra ilişki yaşadık üstüne çok oturmamaya dikkat ettim arabada fln hep yan oturmaya çalıştım kuzum o kadar çok yapabilcek bişey yoktu zaten ilişkiden bir gin önce işlem oldum zaten

Ben Turgay beyin yanındaki hemşire ile konuştum dedim ki eğer benim sonucum olumlu olursa , kadınlar kulübün de iletişim halinde olduğum insanlar var onlar da buraya gelecek. O da evet genellikle kızlar bu şekilde araştırınca geliyor dedi. Ve herhangi bir zorlama ile bizi orada övün işte birileri daha geldin diye telkin de bulunmadı.

Back
X