Arkadaşlar ben Turgay beye kalıcı dikim yaptırdım yarın sabah kontrole gideceğim buraya da haber veririm sonucu

Kızlar benim tutmadı galiba hiç güvenmiyorum doktoruma cidden pişman oldum ona yaptırdığıma ne yapmam bilmiyorum

Meral sönmezer ama 1 ay sonra kontrole gideceğim ama bilmiyorum umarım tutar ama güvenemiyorum. 100 tane ama kullandım. Siz düşünün nasıl kafam karışık basım güvenmiyorum insanlara artık

Bilmiyorum inşallah öyledir zaten çok dikkat ettim hiç bir şey yapmadım ama bilmiyorum güven vermedi doktor ama tutarsa burdan yazıcam o zamanda boşuna kuruntu yapmışım derim inşallah

Arkadaşlar merhaba, ben Turgay karakaya ya işlem yaptırdım ve bugün kontrole gittim tuttuğunu söyledi

Arkadaşlar merhabalar uzun süredir takip ediyorum bu konuyu lakin bursa için bi öneri göremedim , bilgisi olan sonuç alan varsa yardımcı olursa sevinirim

Kızlar merhaba konuyla alakasız bi soru yazıcam uzun süredir burda olduğum için eskileri tanıyorum . Kızlar benm nişanlımın anne babası ayrı nişanlım başka şehirde görev yapıyor ama annesiyle aynı şehirdeyseniz nişanımız olalı kac Ay oldu annesi ne ailemi arıyor ne gelıyor beni arar konuşur sıcak davranır davet eder ama ailemi kesinlikle aramıyor kesinlikle gelmıyor ben konuşurken bak gelmezsen küserim gel falan diye şakayla karışık derim tamam kızım der ama yine aynı arayıp sormaz annem artk çokça laf etmeye başladı sürekli annem aramıştı bı yüzden artk o da aramıyor karşıdan bişey göremeyince işimiz bozulacak napmam gerekıyor yardım edin bana akıl verın

Nişanlın biliyor mu bu durumu ?

Nişanlın biliyor mu bu durumu ?
Biliyor canm surekli söylüyorum bak annene söyle arasın falan diye o da söylüyor tamam diyo annesi ama aramıyor bende nişanlımın üzerine gelınce napıyım mizacı oyle 50 yasındakı kadını nasıl yönlendırıyım söylüyorum diyor çok yuklenınce de korumaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…