- 14 Ağustos 2020
- 34
- 10
- 38
- 29
Ben yaptırdım şu an bir şey diyemiyorum 25.günümdeyim. Ama yaptırınca biraz ilgi alaka düşüyor arıyorsun bir şey sormaya anlatmıştık ya vs diyor asistanı ancak bittikçe sonra gidin yada gitmeyin diyebilirimMerale yaptıran yok mu ya
Meral iki aydan once kontrol kabul etmiyorBen yaptırdım şu an bir şey diyemiyorum 25.günümdeyim. Ama yaptırınca biraz ilgi alaka düşüyor arıyorsun bir şey sormaya anlatmıştık ya vs diyor asistanı ancak bittikçe sonra gidin yada gitmeyin diyebilirim
Evet ama benim umudum yok tuttuğuna bir de her şeye dikkat ettim bilmiyorum ama inşallah tutarMeral iki aydan once kontrol kabul etmiyor
Pantolon ggiymeyebaşladın miEvet ama benim umudum yok tuttuğuna bir de her şeye dikkat ettim bilmiyorum ama inşallah tutar
Kime yaptırdınKızlar benim tutmadı galiba hiç güvenmiyorum doktoruma cidden pişman oldum ona yaptırdığıma ne yapmam bilmiyorum
Nerden biliyorsun ya belki tutmuşturKızlar benim tutmadı galiba hiç güvenmiyorum doktoruma cidden pişman oldum ona yaptırdığıma ne yapmam bilmiyorum
Gözün aydın bundan sonraki süreç için ne dedi?Arkadaşlar merhaba, ben Turgay karakaya ya işlem yaptırdım ve bugün kontrole gittim tuttuğunu söyledi
Nişanlın biliyor mu bu durumu ?Kızlar merhaba konuyla alakasız bi soru yazıcam uzun süredir burda olduğum için eskileri tanıyorum . Kızlar benm nişanlımın anne babası ayrı nişanlım başka şehirde görev yapıyor ama annesiyle aynı şehirdeyseniz nişanımız olalı kac Ay oldu annesi ne ailemi arıyor ne gelıyor beni arar konuşur sıcak davranır davet eder ama ailemi kesinlikle aramıyor kesinlikle gelmıyor ben konuşurken bak gelmezsen küserim gel falan diye şakayla karışık derim tamam kızım der ama yine aynı arayıp sormaz annem artk çokça laf etmeye başladı sürekli annem aramıştı bı yüzden artk o da aramıyor karşıdan bişey göremeyince işimiz bozulacak napmam gerekıyor yardım edin bana akıl verın
Biliyor canm surekli söylüyorum bak annene söyle arasın falan diye o da söylüyor tamam diyo annesi ama aramıyor bende nişanlımın üzerine gelınce napıyım mizacı oyle 50 yasındakı kadını nasıl yönlendırıyım söylüyorum diyor çok yuklenınce de korumaya başlıyorNişanlın biliyor mu bu durumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?