Him yapisi farkli demekki senin canim gecmis olsun sana daBilmiyorum artık yanlardanmı dikti ama yandaki duvarlardan dikiyor zaten ortayı delik bırakmış nasıl yaptı artık bilmiyorum ama bildiğin et gibi duruyor yani öyle ince bişey değil. Alt taraf ve üst taraf dikili ortası küçük delik . Ama zaten incelediğimde başka türlü yapamazmış benimkini giriş kısmı fazla geniş değil vajinamın. Ama doğal duruyor. Sanırım zar içerdeyse önüne biraz daha dıştaysa içine yapıyolar yeni zarı. Bana seninki içerde demişti eski zarı dikmiyolar yan duvardna yeni bir zar olusturuyor. Bilmiyorum artık ya evlenince görücez evlenmeden önce son kez kontrole gitmeyi düşünüyorum zaten
Turgay hocaya yaptirmistimKi
Kime yaptırmıstınız?
Bunu kim demisse sacmalamis adi ustunde kalici saglam ve bisey olmayan ben kalici yaptirdim iki sene oldu ve gayet hareket ediyorum penguen gbi yurumuyoruKim dedi onu ? Düzeldikten sonra istediğiniz gibi hareket edebiliyorsunuz diye biliyorum ben bozamam kalıcı yaptırmanın mantığı olmaz zaten böyle penguen gibi geziceksek
Evet olmuycak bisey degil sacma sapan yorumlar yapiliyo insanlari iyce geriyolar adi ustunde kalici oraya bisey sokmadginiz surece bisey olmuyo bisey girmesiyle bile sor yirtliyo penguen gibide yurumuyo insan onceden nasilsaniz hyatiniza oyle devam ediyosunuzEski mesajları okuyun bence biraz kimin neden tutmadığını nelere dikkat etmemiz gerektiğine bakalım. Biz dikkat edersek olmayacak bir şey değil
Kontrolün ne zman cabim 1 ay dolunca mi gidiliyorBen merale yaptırdım doğrusu biraz ona yaptırdığıma memnun değilim asistanı aradığımda doğru düzgün ilgilenmiyor. E anlattık ya diyip geçiyor. Bir şey olmuş mudur dediğiminizde kontrole gelmeniz lazım vaktiniz dolunca bilemeyiz diyor insanı daha da panik yaptırıyor. Sakinleştirmiyor ki bu dönemde sakinleşmek olumlu düşünmek çok önemli. Doktor seçimine çok dikkat edin. Asistanına bile çok dikkat edin. kadar para alıyor ama vaziyet bu. Tutup tutmadığını gidince bakıcam artık
bu konuda bilgim yok ama birsey sorucagim size bana tedaviden sonraki bakım sürecini nasıl yaptığını anlatırmisin bende turgay beyde kalıcı yaptırdım başka yerdede okudum değişiklik gosteriyorSonuç ne oldu acaba
Canim Turgay beyin kagidi mi buBana bu kağıdı verdilerEki Görüntüle 2687057
Evet Turgay beyCanim Turgay beyin kagidi mi bu
2 ay sonra gideceğim bugün 23.günümKontrolün ne zman cabim 1 ay dolunca mi gidiliyor
Canım kanama olabiliyo bu tutmamanin bi belirtisi değil kontrolünde doktorun sana tutup tutmadığını söyleyecektir sen denilen herşeye dikkat et gerisi Allah'a kalmış ama genelde tutuyoKızlar bir şey sorucam. Tutmadığını nerden anlayabiliyoruz bakmadan kanama mı oluyor bilen var mı
Sen merale mi gitmiştiCanım kanama olabiliyo bu tutmamanin bi belirtisi değil kontrolünde doktorun sana tutup tutmadığını söyleyecektir sen denilen herşeye dikkat et gerisi Allah'a kalmış ama genelde tutuyo
Turgay beye oldum benSen merale mi gitmişti
Kaçırmışım mesajını ya olumluymuş sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?