- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Onu bende merak ediyorum ne yaptı acaba inşallah kurtulmuştur uzun zamandır burda çoğumuza yardımcı oldu merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bende merak ediyorum ne yaptı acaba inşallah kurtulmuştur uzun zamandır burda çoğumuza yardımcı oldu merak ediyorum
Evetcanm dugunu olmak üzerdeydi girmedıne göre oldu dugunuOnu bende merak ediyorum ne yaptı acaba inşallah kurtulmuştur uzun zamandır burda çoğumuza yardımcı oldu merak ediyorum
Evet onun olumlu oldu benimde olacaktı seneye kaldı malesef seneye kadar strese devam..
Gerçekten mi çok sevindim umarım dönüş yapar bizeEvet onun olumlu oldu benimde olacaktı seneye kaldı malesef seneye kadar strese devam..
Kizlar ben bi arkadasimla beraber yaptirdim iki sene gecti arkadasimin iliskisi oldu kanamasi olmusEski yorumlara bakarak konusuyorum canim kanmasi olmayanlar var bende seninle ayni durumdayim ve pişman oldum
Yaa çok sevindim canimm haber verdiğin icin ayrıca tesekkur ederimm 🏵Kizlar ben bi arkadasimla beraber yaptirdim iki sene gecti arkadasimin iliskisi oldu kanamasi olmus
Canim doktor cok kan gelicek bolgeden damarlari seciyo kani en cok sagliycak dokulari alip dikiyo alt tarftan ustte minik delik birakiyo orasi iliskini olucagi kisim girince alttaki dikili yer yrtiliyo ve yirtlmayla kanama oluyoNeden kanamıyor işte sebep ne onu anlayamıyorum zaten oranın kanaması damarlar sayesinde gerçekleşiyor
Herkes birbirini biraz olmsuz dolduruyo sanirim evliligi olmadigi halde islem olanlar var bende dahil yaptirdim iki sene oldu benimle beraber bi arkadasimda olmustu iliskiye girdi iki sene sonra hatta iki seneyi gecti kanamasi oldu kendinizi olumsuz doldurmayinKizlar çok olumsuz bakmıyormusunuz duruma kaç yıl sonra bile kanamasi olanlar oldu kan gelmeyen kiside hafif leke şeklinde geldi dedi bende bu işlemi olucam ama herhalde psikoljikmen böyle kötü düşünüyoruz ameliyat tuttu mu kanar ve 1 aydan sonra herkes gibi hareketleriniz normallesiyor yani ilişkiye kadar diken üstünde olmanıza gerek yok
Aslinda oda yazmis sayfaya ama onceli sayfalarda kalmis sanirim okudum yazilanlarida korkuyolar ondan kan geldi bi dahaki iliskisinde peceteye silmis yine gelmis korkutmayin kendiniziYaa çok sevindim canimm haber verdiğin icin ayrıca tesekkur ederimm 🏵
Eger benimde iliskim olursa bende yazarim insallah haber veririm sizeYaa çok sevindim canimm haber verdiğin icin ayrıca tesekkur ederimm 🏵
Inşallah canımmEger benimde iliskim olursa bende yazarim insallah haber veririm size
Darisi hepmizin basina insallah yeterince yiprandik mutlu olmayi hakediyoruz hepimizInşallah canımm
Gecici olan bi arkadasimiz daha oldu olmus yani sonuc almis henuz ayrntli bilgi alamadim kendiside yazar buraya sanirimKizlar merhaba gecici dikim düşünenler forumda bi arkadas yaptirdi ve dun sonuc aldi kanamasi olmus hatta ilk denemede girmemis darlıktan bana umut oldu o arkadas bnde gecici dusunuyirum gecici düşünenlere belki moral olur dedim yazmak istedim
Nerdeyse bi ay canim o zamana kadar cogu diki erimis oluyo zaten sonrasinda ordaki etler yapisiyo iyce birbirine kayniyo yaniBaşımdan geçmedi kiiiiiben daha bugün yaptırdım 28 gün sonra çağırdı mantık yürütüyorum tamamen düşmüş olması gerek ki 28 gün sonra beni çağırdı kontrole
Yoo benimki ortada delik etrafı dikili. Hatta ben bi kaç kişiden resim istedim benimkiyle aynı olmauınca doktora sordum herkeste birebir aynı görüntü olmaz dedi. Sanırım kişinin vajina yapısıyla alakalı bi durum. Benim adet deliği ortada çevresi doku şeklinde. Ayrıca özellikle sordum doktora isterse 10 yıl sonra evlen dedi. Burdaki arkadaşlar kötüyü çağırıyor. Kanama olsun olmasın sonuçta ilk grişte oranın kapalı olduğu aşikar olucak. Anlamazlar bişey yani.Canim doktor cok kan gelicek bolgeden damarlari seciyo kani en cok sagliycak dokulari alip dikiyo alt tarftan ustte minik delik birakiyo orasi iliskini olucagi kisim girince alttaki dikili yer yrtiliyo ve yirtlmayla kanama oluyo
Aşkım senn ne zman pantolon giymeye başladınDarisi hepmizin basina insallah yeterince yiprandik mutlu olmayi hakediyoruz hepimiz