• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba kızlaarrrr...ay mutluluk sarhoşuyummm yaaaaa......damardan damardan endorfin almış gibiyimmmmm:) bugün stresli geçti muayene saatine kadar yataktan çıkmadım...neyse biraz erken doktor beyin muayenehanesinde oldum....tatlı asistanı karşıladı beni.....o çok korktuğum gerim gerim gerildiğim çatala yine oturmak zorunda kaldım.....ama içim kıpır kıpırdı doktor bey muayene için özür diledi sıkıntılı olduğumu anladı ve kontrol etmye başladı.. çekeleyerek....ilk muayenede acımamıştı ama şimdi çekerken içimde bişeylerin gerildğini acıdığını hissettim....asistanına bak iyiolmuş dedi...sonra tamam kalka bilirsin dedi....bende doktor bey sonuç dedim...oda tutmuş dedi...rahat olabilirsin dedi gülerek....o an ben coştumm:)

sonra giyinip yanına geçtim....bir yerden birleştirme diğer yerden flep yaptığını söyledi iki yerden yapmış...bana tuttu dedi...ama sadece bir taraftaki flepin altındaki doku kaynamamış çok küçük bi yer ne diyeceğim konusunda kararsız kaldım dedi...ama az ama çok mutlaka kanaman olacak dedi doku yapına bağlı dedi...üst kısım yrtılmadan zaten ilişkiye giremeyeceksin alt taraf önemli değil ama düğünden önce oraya tek bir dikiş atmak istiyorum dedi....genel anesteziyle olacak....düğünümden bir gün önceye randevu aldım...aklımda soru işareti kalmaması için...eğer şuan yada düğüünden önce herhangibir zaman nişanlınla ilişki yaşarsan...endişelenme kanar için rahat olsun dedi.....gelmen şart değil gelmeye bilirsin düğünden önce sana bırakıorum dedi....için rahat olmazsa gel tek bir dikiş atalım hemen bitsin dedi... kızlar ben bugün yeniden doğdum:16::16::16:Allah bu mutluluğu sizlerede yaşatsın sorunsuz mutlu yuva kurmak nasip etsin inşallah..

Doktorum a ve asistanına çok çok teşekkür ediyorum.....doktorumu hiç övmemiştim şimdiye kadar, çünkü forumda temkinli gitmek zorundaydım insanlara ümit vermek istemiyordum....şimdi içimdekileri söyleyeyim...Murat bey profesyonel seviyeli bir doktor; davranışları hastaya yaklaşım tarzı dört dörtlük...bir doktor ancak bu kadar dört dörtlük olabilir....dahaönce neleriyle karşılaştım telefonda azarlayanlar, mailime dönmeyenler...telefonda canım canım hayatım diye konuşup beni sinir edenler..neler neler...murat bey bunların hiç birini yapmadı beni gereksiz umutlanmaya sevketmedi...ben bu operasyonu olurken tüm risklerini biliyordum ve göze almıştım...ben onu bulduğum için çok şanslıyımm...asistanı tatlı bayan benimle birlikte oda çok sevindi...kocaman sarıldım ona...yanımdaydı ve beni çok rahatlattı...onada teşekkürler
minikperimm tatlım çok sevindim senin adına. ilk okuduğumda acayip duygulandım.
sen bana zaten umutsuz halinle bile umut olmuştun. hele şimdi bu mutluluğunla bu pozitif enerjin ve umudunla, daha da umutlandırdın beni. keşke vakti zamanında ben de murat beye kalıcı yaptırsaydım. ama kalıcıyı bile başarabildiyse geçicide daha da başarılı olur diye ümit ediyorum. inşallah öyle olur yani.
Peki sen geçisi ile ilgili bişey sordun mu hiç canım ya? Ben hala kaçıncı gün nasıl gideceğime karar vermeye çalışıyorum. Bir de ya olmazsa, tutmazsa, ip olduğu anlaşılırsa endişelerim var :(
Ben de buraya senin gibi mutluluk cümleleri yazabilmeyi istiyorum artık :(

kızlar sizinle sonuç paylaşmak için girdim. malum benim dikişler tutmamıştı. başka bir doktor öyle söylemişti. son hafta başka doktora gidecektim geçici yaptıracaktım ki fikrimi değiştirdim. düğüne iki hafta kala nişanlımla birlikte oldum, çünkü çok sıkılmıştım ve artık ne olursa olsun dedim. daha önce bir kez zorlaşmıştı ve zor engel olmuştum o zaman da kanamam olmuştu. eğer kanamasaydı, o zaman kanadığı için konu kapanırdı. ama tekrar kanamam oldu çok şükür.

yıllarca çok ağladım. özellikle kontrolde doktor kanamaz dediğinde tamamen enerjim tükenmişti. benim gittiğim doktora giden ve kendisine çok kötü davrandığını söyleyen başka biri vardı burada.. ona da kanamaz demişlerdi. belki onunki de kanar... kalıcı da kesin bir şey söylemek zor sanırım. doktorlar da bilemiyor bence...

gelinliği giydiğim gün o gecenin stresini yaşamayacağım. son 10 günüm rahat geçecek. her şey bitti artık. sadece geri sayıyorum ve tatile gideceğim günü bekliyorum. herkes mutlu sona ulaşsın inşallah. yıllardır stresini çektiğim şeyden kurtuldum. omuzlarımdan ağır bir yük kalkmış gibi... beynimin bir kısmı devamlı bunu düşünmekten felç olmuştu da tekrar normale döndü sanki :)
canım senin de bu durumu atlatmış olduğuna çok svindim, darısı başımıza inşallah

iyiyim canım bende çok şükür. eskisi kadar korkmuyorum sanırım elimde tutunacak bir dalım var artık. O gün kanama olmasa bile nişanlım artık sorun etmeyecektir en azından ben öyle düşünmek istiyorum...

aynen canım senın nısanlın artık sorun etmez.. baksana hamıle kaldığına kdr düşünmüş.. sen rahatsın artık ne mutlu :31:

darısı başıma..:17:

aynen canım senın nısanlın artık sorun etmez.. baksana hamıle kaldığına kdr düşünmüş.. sen rahatsın artık ne mutlu :31:

evet canım çok şükür içim rahat ama yinede sonuna kadar gideceğim o gece kanama olması benim için daha mantıklı olur en azından ilerde bir şüpe kaynağı doğmaz.. inşallah o gecede kanarda içim daha çok rahatlar.. hepimiz kurtuluruz bu dertten inşallah...

evet canım çok şükür içim rahat ama yinede sonuna kadar gideceğim o gece kanama olması benim için daha mantıklı olur en azından ilerde bir şüpe kaynağı doğmaz.. inşallah o gecede kanarda içim daha çok rahatlar.. hepimiz kurtuluruz bu dertten inşallah...

hayırlısı olur ınsallah cloocum. sen napıyorsun..

betateta, canım... sorumu mahzur gör ama merak içindeyim.. operasyon öncesindeki hayatında ilişkin birden çok defa olmuş muydu?

istediğini sorabilirsin canım. birden çok olmuştu... o zaman da kanamam üç gün sürmüştü. bu sefer daha çok acıdı. ilk başta kanamadı. sonra damla damla gelmeye başladı. sonra epey geldi. bir gün sürdü.

istediğini sorabilirsin canım. birden çok olmuştu... o zaman da kanamam üç gün sürmüştü. bu sefer daha çok acıdı. ilk başta kanamadı. sonra damla damla gelmeye başladı. sonra epey geldi. bir gün sürdü.
geçmiş olsun canım, ayağa kalkınca mı geldi kan? ve totalde 1 gün boyunca ne kadar kan geldi?

geçmiş olsun canım, ayağa kalkınca mı geldi kan? ve totalde 1 gün boyunca ne kadar kan geldi?

ayağa kalkınca çok az geldi sonrasında tuvalette gelmeye başladı. bir selpağı baştan sona lekeleyecek kadar geldi. daha öncesinde de zorlama olmuştu o zaman da bir selpağı dolduracak kadar gelmişti. o zaman yırtıldı sanırım. onu yaşamasaydım daha çok gelirdi kan. gerçi kan gelmeseydi de sorun olmayacaktı. zorlamayla bozulduğunu düşünüyorduk çünkü.

ayağa kalkınca çok az geldi sonrasında tuvalette gelmeye başladı. bir selpağı baştan sona lekeleyecek kadar geldi. daha öncesinde de zorlama olmuştu o zaman da bir selpağı dolduracak kadar gelmişti. o zaman yırtıldı sanırım. onu yaşamasaydım daha çok gelirdi kan. gerçi kan gelmeseydi de sorun olmayacaktı. zorlamayla bozulduğunu düşünüyorduk çünkü.

teşekkür ederim cevap için.. ben de öncesinde birden çok ilişki yaşamıştım o yuzden sordum.. içime sindi sağolasın canım.. peki daraltma yapmış mıydı doktorun?

peki sen daraltma yaptırmış mıydın?

işlemden sonra ilişki olunca daha mı çok acıyo yani normalde ilkinde acımamış mıydı daha çok acıdı demişsin de merak ettim cnm..

Kizlaaar size güzel haberlerim varrrr...kuzenimle konuştum ve dün gece birlikte oldumdan sonra kanaması olmuş...çarşafa da gelmiş bacaklarına da bolca olmuş....çok mutluyum en sonunda coook şükür arkadaslar darısı hepimizin basına...demek ki benimde kanamam olacak Ebru hocamın dediği gibi....kizlarr hiç üzülmeyin moralinizi bozmayın çok sukurr....

Kizlaaar size güzel haberlerim varrrr...kuzenimle konuştum ve dün gece birlikte oldumdan sonra kanaması olmuş...çarşafa da gelmiş bacaklarına da bolca olmuş....çok mutluyum en sonunda coook şükür arkadaslar darısı hepimizin basına...demek ki benimde kanamam olacak Ebru hocamın dediği gibi....kizlarr hiç üzülmeyin moralinizi bozmayın çok sukurr....

hepinizin adına çok sevindim... umarım bende bu dertten kurtulurum betabetanında dediği gibi insanın beynının bi tarafı düşünmekten felç oluyo :'( Allahım yardım etsin hepimize...

ayln senin dgnün ne zmn ki?? bnde ebru hnmı dsnyrm ama tam emin olmaıyrm ... bu arada betatete arkdsımızda cook sevndmm ... ne gzl kanaması olmıcak demelerne ragmen olmuş cok şükür...
benm hc o kdr cok kan gelmeşti galba zar yapısyla alakalı bi kac damla pembems bsey gelmştii..
off bnde bü düşnmeyeym artk diyorum ama yapaıp kurtulmakta istiyrm ...

böyle güzel haberler aldıkca umudum artıyor..
inş benden önceki herkesn güzle gzl haberlrni alırmm ..
bu arada kmyahtnn msj atmıstm sana özelden amaa:14:

bu bursadaki doktr ii oldu her ihtimalime karsıı :46:cook sevndmm ya okurken gözlerm dolduuu .. bizde kurutuluruz inş yaa .. mnkperm peki doktrun ne zmn ilşkye greresen hani o zmn bozulur die bsey dedi mi yani? smdi eskisi gbi oldu inşş??dügünün ne zmndı seninn ??
demek istedigim su yani eger tuttuysa mesela 4 ay sonraki haliyle 4 yıl sonraki hali bir olur mu?? bunu merak edyrm ben??

canım cok sevndm kuzenine darisi hepimizn basina bsey sorucm kuzenin dugunune kac gun kala yaptrdi islemi birde kalici yaptrmsti dmi?

ben de anlamadım ki canım ya. düğün zamanı başka bir doktora gidip tekrar operasyon olmanın stresini yaşayacaktım bi de. her şeyden kurtulmuş oldum. bi cesaret yaptım iyi de oldu. aklımda sadece düğünüm var. güzel olacak diye umut ediyorum :) . çok zor bir dönemdi. sabah uyandığımda bile başka bir huzurla uyanıyorum. Herkes bu sıkıntıdan kurtulur inşallah...

betate çok sevindim..demekki doktorun kendine güvenmekte haklıymış..dikişlerini çektiğin halde bile kanaman oldu..ne güzel atlattın..

Back