minikperimm tatlım çok sevindim senin adına. ilk okuduğumda acayip duygulandım.merhaba kızlaarrrr...ay mutluluk sarhoşuyummm yaaaaa......damardan damardan endorfin almış gibiyimmmmm:) bugün stresli geçti muayene saatine kadar yataktan çıkmadım...neyse biraz erken doktor beyin muayenehanesinde oldum....tatlı asistanı karşıladı beni.....o çok korktuğum gerim gerim gerildiğim çatala yine oturmak zorunda kaldım.....ama içim kıpır kıpırdı doktor bey muayene için özür diledi sıkıntılı olduğumu anladı ve kontrol etmye başladı.. çekeleyerek....ilk muayenede acımamıştı ama şimdi çekerken içimde bişeylerin gerildğini acıdığını hissettim....asistanına bak iyiolmuş dedi...sonra tamam kalka bilirsin dedi....bende doktor bey sonuç dedim...oda tutmuş dedi...rahat olabilirsin dedi gülerek....o an ben coştumm:)
sonra giyinip yanına geçtim....bir yerden birleştirme diğer yerden flep yaptığını söyledi iki yerden yapmış...bana tuttu dedi...ama sadece bir taraftaki flepin altındaki doku kaynamamış çok küçük bi yer ne diyeceğim konusunda kararsız kaldım dedi...ama az ama çok mutlaka kanaman olacak dedi doku yapına bağlı dedi...üst kısım yrtılmadan zaten ilişkiye giremeyeceksin alt taraf önemli değil ama düğünden önce oraya tek bir dikiş atmak istiyorum dedi....genel anesteziyle olacak....düğünümden bir gün önceye randevu aldım...aklımda soru işareti kalmaması için...eğer şuan yada düğüünden önce herhangibir zaman nişanlınla ilişki yaşarsan...endişelenme kanar için rahat olsun dedi.....gelmen şart değil gelmeye bilirsin düğünden önce sana bırakıorum dedi....için rahat olmazsa gel tek bir dikiş atalım hemen bitsin dedi... kızlar ben bugün yeniden doğdumAllah bu mutluluğu sizlerede yaşatsın sorunsuz mutlu yuva kurmak nasip etsin inşallah..
Doktorum a ve asistanına çok çok teşekkür ediyorum.....doktorumu hiç övmemiştim şimdiye kadar, çünkü forumda temkinli gitmek zorundaydım insanlara ümit vermek istemiyordum....şimdi içimdekileri söyleyeyim...Murat bey profesyonel seviyeli bir doktor; davranışları hastaya yaklaşım tarzı dört dörtlük...bir doktor ancak bu kadar dört dörtlük olabilir....dahaönce neleriyle karşılaştım telefonda azarlayanlar, mailime dönmeyenler...telefonda canım canım hayatım diye konuşup beni sinir edenler..neler neler...murat bey bunların hiç birini yapmadı beni gereksiz umutlanmaya sevketmedi...ben bu operasyonu olurken tüm risklerini biliyordum ve göze almıştım...ben onu bulduğum için çok şanslıyımm...asistanı tatlı bayan benimle birlikte oda çok sevindi...kocaman sarıldım ona...yanımdaydı ve beni çok rahatlattı...onada teşekkürler
sen bana zaten umutsuz halinle bile umut olmuştun. hele şimdi bu mutluluğunla bu pozitif enerjin ve umudunla, daha da umutlandırdın beni. keşke vakti zamanında ben de murat beye kalıcı yaptırsaydım. ama kalıcıyı bile başarabildiyse geçicide daha da başarılı olur diye ümit ediyorum. inşallah öyle olur yani.
Peki sen geçisi ile ilgili bişey sordun mu hiç canım ya? Ben hala kaçıncı gün nasıl gideceğime karar vermeye çalışıyorum. Bir de ya olmazsa, tutmazsa, ip olduğu anlaşılırsa endişelerim var

Ben de buraya senin gibi mutluluk cümleleri yazabilmeyi istiyorum artık

canım senin de bu durumu atlatmış olduğuna çok svindim, darısı başımıza inşallahkızlar sizinle sonuç paylaşmak için girdim. malum benim dikişler tutmamıştı. başka bir doktor öyle söylemişti. son hafta başka doktora gidecektim geçici yaptıracaktım ki fikrimi değiştirdim. düğüne iki hafta kala nişanlımla birlikte oldum, çünkü çok sıkılmıştım ve artık ne olursa olsun dedim. daha önce bir kez zorlaşmıştı ve zor engel olmuştum o zaman da kanamam olmuştu. eğer kanamasaydı, o zaman kanadığı için konu kapanırdı. ama tekrar kanamam oldu çok şükür.
yıllarca çok ağladım. özellikle kontrolde doktor kanamaz dediğinde tamamen enerjim tükenmişti. benim gittiğim doktora giden ve kendisine çok kötü davrandığını söyleyen başka biri vardı burada.. ona da kanamaz demişlerdi. belki onunki de kanar... kalıcı da kesin bir şey söylemek zor sanırım. doktorlar da bilemiyor bence...
gelinliği giydiğim gün o gecenin stresini yaşamayacağım. son 10 günüm rahat geçecek. her şey bitti artık. sadece geri sayıyorum ve tatile gideceğim günü bekliyorum. herkes mutlu sona ulaşsın inşallah. yıllardır stresini çektiğim şeyden kurtuldum. omuzlarımdan ağır bir yük kalkmış gibi... beynimin bir kısmı devamlı bunu düşünmekten felç olmuştu da tekrar normale döndü sanki :)