minikperimm tatlım çok sevindim senin adına. ilk okuduğumda acayip duygulandım.
sen bana zaten umutsuz halinle bile umut olmuştun. hele şimdi bu mutluluğunla bu pozitif enerjin ve umudunla, daha da umutlandırdın beni. keşke vakti zamanında ben de murat beye kalıcı yaptırsaydım. ama kalıcıyı bile başarabildiyse geçicide daha da başarılı olur diye ümit ediyorum. inşallah öyle olur yani.
Peki sen geçisi ile ilgili bişey sordun mu hiç canım ya? Ben hala kaçıncı gün nasıl gideceğime karar vermeye çalışıyorum. Bir de ya olmazsa, tutmazsa, ip olduğu anlaşılırsa endişelerim var
Ben de buraya senin gibi mutluluk cümleleri yazabilmeyi istiyorum artık

canım senin de bu durumu atlatmış olduğuna çok svindim, darısı başımıza inşallah

aynen canım senın nısanlın artık sorun etmez.. baksana hamıle kaldığına kdr düşünmüş.. sen rahatsın artık ne mutlu

darısı başıma..

aynen canım senın nısanlın artık sorun etmez.. baksana hamıle kaldığına kdr düşünmüş.. sen rahatsın artık ne mutlu

darısı başıma..

evet canım çok şükür içim rahat ama yinede sonuna kadar gideceğim o gece kanama olması benim için daha mantıklı olur en azından ilerde bir şüpe kaynağı doğmaz.. inşallah o gecede kanarda içim daha çok rahatlar.. hepimiz kurtuluruz bu dertten inşallah...

darısı başıma..

evet canım çok şükür içim rahat ama yinede sonuna kadar gideceğim o gece kanama olması benim için daha mantıklı olur en azından ilerde bir şüpe kaynağı doğmaz.. inşallah o gecede kanarda içim daha çok rahatlar.. hepimiz kurtuluruz bu dertten inşallah...

hayırlısı olur ınsallah cloocum. sen napıyorsun..

betateta, canım... sorumu mahzur gör ama merak içindeyim.. operasyon öncesindeki hayatında ilişkin birden çok defa olmuş muydu?

istediğini sorabilirsin canım. birden çok olmuştu... o zaman da kanamam üç gün sürmüştü. bu sefer daha çok acıdı. ilk başta kanamadı. sonra damla damla gelmeye başladı. sonra epey geldi. bir gün sürdü.

geçmiş olsun canım, ayağa kalkınca mı geldi kan? ve totalde 1 gün boyunca ne kadar kan geldi?

geçmiş olsun canım, ayağa kalkınca mı geldi kan? ve totalde 1 gün boyunca ne kadar kan geldi?

ayağa kalkınca çok az geldi sonrasında tuvalette gelmeye başladı. bir selpağı baştan sona lekeleyecek kadar geldi. daha öncesinde de zorlama olmuştu o zaman da bir selpağı dolduracak kadar gelmişti. o zaman yırtıldı sanırım. onu yaşamasaydım daha çok gelirdi kan. gerçi kan gelmeseydi de sorun olmayacaktı. zorlamayla bozulduğunu düşünüyorduk çünkü.

teşekkür ederim cevap için.. ben de öncesinde birden çok ilişki yaşamıştım o yuzden sordum.. içime sindi sağolasın canım.. peki daraltma yapmış mıydı doktorun?

peki sen daraltma yaptırmış mıydın?

işlemden sonra ilişki olunca daha mı çok acıyo yani normalde ilkinde acımamış mıydı daha çok acıdı demişsin de merak ettim cnm..

Kizlaaar size güzel haberlerim varrrr...kuzenimle konuştum ve dün gece birlikte oldumdan sonra kanaması olmuş...çarşafa da gelmiş bacaklarına da bolca olmuş....çok mutluyum en sonunda coook şükür arkadaslar darısı hepimizin basına...demek ki benimde kanamam olacak Ebru hocamın dediği gibi....kizlarr hiç üzülmeyin moralinizi bozmayın çok sukurr....

Kizlaaar size güzel haberlerim varrrr...kuzenimle konuştum ve dün gece birlikte oldumdan sonra kanaması olmuş...çarşafa da gelmiş bacaklarına da bolca olmuş....çok mutluyum en sonunda coook şükür arkadaslar darısı hepimizin basına...demek ki benimde kanamam olacak Ebru hocamın dediği gibi....kizlarr hiç üzülmeyin moralinizi bozmayın çok sukurr....

hepinizin adına çok sevindim... umarım bende bu dertten kurtulurum betabetanında dediği gibi insanın beynının bi tarafı düşünmekten felç oluyo :'( Allahım yardım etsin hepimize...

ayln senin dgnün ne zmn ki?? bnde ebru hnmı dsnyrm ama tam emin olmaıyrm ... bu arada betatete arkdsımızda cook sevndmm ... ne gzl kanaması olmıcak demelerne ragmen olmuş cok şükür...
benm hc o kdr cok kan gelmeşti galba zar yapısyla alakalı bi kac damla pembems bsey gelmştii..
off bnde bü düşnmeyeym artk diyorum ama yapaıp kurtulmakta istiyrm ...

böyle güzel haberler aldıkca umudum artıyor..
inş benden önceki herkesn güzle gzl haberlrni alırmm ..
bu arada kmyahtnn msj atmıstm sana özelden amaa

canım cok sevndm kuzenine darisi hepimizn basina bsey sorucm kuzenin dugunune kac gun kala yaptrdi islemi birde kalici yaptrmsti dmi?

betate çok sevindim..demekki doktorun kendine güvenmekte haklıymış..dikişlerini çektiğin halde bile kanaman oldu..ne güzel atlattın..

betatetanın doktoru sahap beydi ..
kafam bi kez daha karstıı . bi arkdsımızı zor durmda bırktı die htlıyrm ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…