• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dikim sonrası foto çeken varsa karşılıklı atıp baksak ya ben bugün olduğu için tedirginim hala olan bilen bana dönse
Kime oldun canım şuan zaten belli olmaz tutup tutmadığı 1 ay sonra bak şimdi bakma dikim illaki yapmıştır önemli olan tutması 1 ay sonra atarsan ben bakarim

Canım geçicide karar verdim ben, zaten kalıcı için zaman da kalmadı. Kararsız olduğum şey sevinmek ve üzülmek arasında sıkışıp kaldım
Geçici bencede en mantıklısı keşke bende geçici yaptırsaydim ama düğünden önce çıkamam evden diye kalıcı yaptirmistim düğün falan olmadı zaten Nisan attık en azından geçici yaptırmaya karar verseydim acele etmezdim

Kızlar kalıcıda Turgay hoca ne ilaçlar verıyor nasıl kullanıyorsunuz bakımı zor heraldr burda okuduklarıma bakınca
Bakımı çok kolay canım sabah akşam batikon sprey veriyo onu oranı yikadiktan sonra içine sıkıyosun kabızlık ilacı veriyo antibiyotik bide ağrı kesici bu kadar sadece yan oturması sikintiydi benim bakımında çok zorlanmadım

Back
X