• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yaptirali 1.5 sene oldu daha kaç sene gecicek bilmiyorum en büyük pişmanlığım bu zaten acele etmek ilk zamanlar iyiydim artık bakireyim kafasindaydim ama şuan acır mı ya girmezse ya kanamazsa falan sorunları olmaya başladı dugunum olursa birgün doktora kontrol ettirmeyi düşünüyorum kanamayanlar olmuş aklımda birsuru soru yani geçici yaptirsaydim keşke düğüne yakın diyorum hatta
Yaa valla bende yaptırdım ayrılınca o psikolojiden kurtulmak için ama bana dr düğünün belli olmamasi cok daha iyi dedi 10 senede geçse kanar dedi cift kat yaptığını söyledi

Yaa valla bende yaptırdım ayrılınca o psikolojiden kurtulmak için ama bana dr düğünün belli olmamasi cok daha iyi dedi 10 senede geçse kanar dedi cift kat yaptığını söyledi
Valla bilmiyom herkes bişey soyluyo ama evlenmeden önce yaptirsan iki üç ay stres olcakti şimdi evlenesiye kadar hep stres 😒

Benim olmuştu pette vardı ama pet dolacak şekilde değil içerisindeki kan bosalmistir yürüdükçe dedi Turgay bey sonrasında hiç olmadı
Benim de işte pedin ortası kadar bi kanadı gazlı bez koydum sonra kanama durdu ama ağrısı var bi sürü ilaç var. Bu arada kızlar pansuman yaparken batikonu gazlı bezle ufak dokunuşlarla süreceksin dedi doktor kremi nasıl sürüyosunuz kremi gazlı beze sıkıp krem o bölgeye gelecek şekilde kapattı bende günde 3 kez böyle

Ah kızlar valla geçici stresi de hiç az değil hep yaptıramayacakmışsınız gibi ya da yaptırsanız da yakalanacakmışsınız gibi geliyor :( herkes bir şekilde kurtuldu ama gün yaklaştıkça herkes kurtulur bi ben kurtulamam psikolojisi oluyor :(

Benim de işte pedin ortası kadar bi kanadı gazlı bez koydum sonra kanama durdu ama ağrısı var bi sürü ilaç var. Bu arada kızlar pansuman yaparken batikonu gazlı bezle ufak dokunuşlarla süreceksin dedi doktor kremi nasıl sürüyosunuz kremi gazlı beze sıkıp krem o bölgeye gelecek şekilde kapattı bende günde 3 kez böyle
Bilmiyorum bizde krem yoktu sadece Batıkon onu da sprey yazmış içine sıkıyordum ben direk

Bende iz giderici kremle tedavi edici iki krem var dikilen kısımda resimlerde görünen o izler var ya o olmasın düzgün olsun diyeymiş hiç mi yok kızlar krem kullanan ?
Ben kullanmadım ama benim asla belli olmuyor zaten kremsizde belli olcak bişey değil iç kısımda zaten ama kullanmadim

Back
X