• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten virüs dönemindeyiz diyeceğin şey o kadar basit ki aslında. Herkes oynamak zorunda da değil hem. Geçici kesin sonuçtan ziyade kalıcıdaki kadar eziyet yok tam belki o günün stresi olur ama emin sadece o günün stresi olur gerisi huzur
Gecıcı daha mı garanti. Turgay hocada 1 ay dikkat et sonra istersen olimpiyata ktıl dedi

Kızlar o gun gecıcı yaptırrsam kınadan 1 gün önce ne deyip cıkcam ya yada dugune 2 ay kalanı yaptırsam hangisi kesin sonuç verıyor

Oynama sorun olmuyor olsa geçici olup çok oynadım diye gelmezlerdi. Kimse korkudan oturdum demedi. Bu da sanırım Turgay beyin kalıcıya yönlendirdiği tek nokta burası sanırım 😅

kalıcıda tuttu denilenler de ilşki vaktine kadar belli hususlarda korumak zorunda. Geçici olanlarda da oynadı diye bozulan yok işlemi. Bunlar gerçekten yanlış bilgiler

Ay ne kotu ya nasil oldu peki nasil yapti canim
Çocuk aklım işte elimi orama soktum ama tabi o zamanlar kan falan hatırlamıyorum kızlık ne bilmiyorum bir tek kimseyle ilişkiye girmeyin denildiğini hatırlıyorum ebeveynler tarafından genç kızlık dönemimizde onun dışında bilmiyorum bir şey bu yaşıma kadar çok rahattım o yüzden kimseyle hicbir manada bir şey yaşamadığım için. Arkadaşlarım bu zar üzerine konuşurlarken şahit oldum işte şu şekilde de bozulabilirmiş, sadece ilişkide bozulmuyor falan tabii benim dünyam başıma yıkıldı yıllar sonra öyle tesadüfen öğrendim iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Sonra yaz boyunca da habire açıp baktım oraya be anlayacaksam sanki o anın korkusuyla para biriktirip doktora baktirdim kanamaz deyince de 🙇‍♀️ Ama bugünkü aklım olsa asla diyorum ya kanamazsa kanamasın ben kendimi bildikten sonra karşımdakinin ne düşündüğünün bir önemi olmazdı. Tabii bunu keşke o an düşünebilseydim ama buradan diktirmeyen kızlara seslenmek istiyorum yapmayın bunu kendinize çok ciddiyim yapmayın hani karşınızdakini kandırıyorsunuz falan demiyorum erkekler bunu hak ediyor ama biz hak etmiyoruz, bedenimiz hak etmiyor o yüzden yapmayın bu eziyeti kendinize. Ruhta gerçekten derin yaralar açıyor onu fark ettim ben

kalıcıda tuttu denilenler de ilşki vaktine kadar belli hususlarda korumak zorunda. Geçici olanlarda da oynadı diye bozulan yok işlemi. Bunlar gerçekten yanlış bilgiler
BEnde denk gelmedim aslında ama o gece kanaması olmayan oldu mu gecıcı de sen daha eskisin canm denk geldın mı hiç

Kız atabinme degıl 😀😀😀 normal hareketlerin bile kısıtlı
Kalıcıda tuttu denmesine rağmen o da sıkıntı yani onu diyorum oynama sorunsa da. Kalıcı ve geçiciye her zaman eşit uzaklıkta oldum bilmiyorum. Benim şartlarım geçiciye el verdiği için geçici olacağım nasipse

Gecıcı daha mı garanti. Turgay hocada 1 ay dikkat et sonra istersen olimpiyata ktıl dedi
Abartmasın o da yani gerçek zar da bile öyle şeyler yapamıyorsun yapay olan bir zarda nasıl yapacakmışsın acaba ha zorlamadıkça bozulmuyor o konuda haklı da o kadar da abartmasın yani

BEnde denk gelmedim aslında ama o gece kanaması olmayan oldu mu gecıcı de sen daha eskisin canm denk geldın mı hiç
Hayır herkesin kanaması oldu hatta kalıcıda olmayanlar oldu ama geçicide herkesin oldu. Sadece o günün stresi olur üzerinde ama sadece o günün olur yani.

Canım o kime işlem olmuştu geçici mi kalıcı mı işlemi
İrfan Tarhan a kalıcı işlem olmuştu. Doktoru ve başka bir doktor tutmuş zar var ama açıklık biraz büyük demişler. Doktor da ücretsiz geçici dikiş atmış kanamama ihtimali olmasın diye. Bayağı dar olmuş, ilişkiye tam anlamıyla girememişler hala ama kanaması olmuş darlık da iyiymiş.

Kalıcıda tuttu denmesine rağmen o da sıkıntı yani onu diyorum oynama sorunsa da. Kalıcı ve geçiciye her zaman eşit uzaklıkta oldum bilmiyorum. Benim şartlarım geçiciye el verdiği için geçici olacağım nasipse
Kalıcıda aslında belirli şeyler harici çok kısıtlama yok ama süre uzadığı için insanda değişik korkular oluşmaya başlıyor. Bence geçici de sadece o günün korkusu oluyor ama kalıcıdaki kadar zor değil.

Varya tek düşüncem bu yoksa gecıcı tabı mantıklı ha bide evden nasıl cıkcaksn o var birde az önce paylaştığı kanaması olan kime olmustu canm hangi işlem oldu

Kalıcıda aslında belirli şeyler harici çok kısıtlama yok ama süre uzadığı için insanda değişik korkular oluşmaya başlıyor. Bence geçici de sadece o günün korkusu oluyor ama kalıcıdaki kadar zor değil.
İkisi de zor canım bu işin kolayı yok bence. Sadece oynayınca bozuluyor yanlış bi bilgi ya da tuttu diye kalıcıda rahat oluyorsun da yok, dikkat etmeye devam ediliyor

Back
X