• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bugün benim 4.günüm regl imin son günü gibi kahverengi lekeler geliyor ama belirgin bir şekilde. Yani böyle olması normal midir? Birde reglim yaklaştı geciktirici kullanıyorum ama ondan da olabilir mi? Operasyon geçirenlerin ne kadar süre lekesi geldi?

Merhaba kızlar düğünüm olalı 12 gün oluyor. İlk gün denedik asla ve asla girmedi Malesef ben çok korkup kastım inanın aklımda kanama falan dahi yoktu çünkü penis o kadar kalındı ki deliğe göre. İlk 5 gün fazla zorlamadık pek girmiyordu daha sonraları kremle alıştırmalarla yavaş yavaş ilişki oldu ama dediğim gibi ben çok kasıp kaçıyordum rahat değildim kesinlikle. Ama çok şükür zaten o darlığı kendisi de hissetti her şey olması gerektiği gibi oldu. Çok sıkıntı çektik geçti şükür. Doktorum turgay karakaya. Kalıcı için gerçekten işini hakkıyla yapanmış. Düğüne kadar her gün aynayla bakıp bu kananaz ya. Bu geniş ya diyip kendimi yiyip bitirirken aslında çok yanlış düşünüyor muşum o kadar zor girdi ki halen de darlık var kibu çok iyi bir şey 😊 korkulacak bir şey yok cesaretli olup hayata atılın ve bir nefes alın 😍😍😊

Merhaba kızlar düğünüm olalı 12 gün oluyor. İlk gün denedik asla ve asla girmedi Malesef ben çok korkup kastım inanın aklımda kanama falan dahi yoktu çünkü penis o kadar kalındı ki deliğe göre. İlk 5 gün fazla zorlamadık pek girmiyordu daha sonraları kremle alıştırmalarla yavaş yavaş ilişki oldu ama dediğim gibi ben çok kasıp kaçıyordum rahat değildim kesinlikle. Ama çok şükür zaten o darlığı kendisi de hissetti her şey olması gerektiği gibi oldu. Çok sıkıntı çektik geçti şükür. Doktorum turgay karakaya. Kalıcı için gerçekten işini hakkıyla yapanmış. Düğüne kadar her gün aynayla bakıp bu kananaz ya. Bu geniş ya diyip kendimi yiyip bitirirken aslında çok yanlış düşünüyor muşum o kadar zor girdi ki halen de darlık var kibu çok iyi bir şey 😊 korkulacak bir şey yok cesaretli olup hayata atılın ve bir nefes alın 😍😍😊
Gözün Aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallah 😘🙏🏻

Gözün aydın olsun şükür bitti her şey, artık güzellikler hep seninle olsun inşallah 🌹 Kanaman anca 5.günden sonra mı oldu yoksa ilk denemelerde de oldu mu?

Canım ilk zamanda da ol
Gözün aydın olsun şükür bitti her şey, artık güzellikler hep seninle olsun inşallah 🌹 Kanaman anca 5.günden sonra mı oldu yoksa ilk denemelerde de oldu mu?
du hala da oluyor. İlk denemede de leke leke oldu aktı şuan mesela hafif ilişliden sonra bastırddığımda peçeteye minik kanlar oluyor. İlişkim rahat olmuyodu ama şuan tam oluyor yani.

Yani Turgay beye bu konuda güvenebiliriz diyorsunuz. Teşekkür ederiz geri dönüş için, adınıza çok sevindimmm @Durutzehra11

Yani Turgay beye bu konuda güvenebiliriz diyorsunuz. Teşekkür ederiz geri dönüş için, adınıza çok sevindimmm @Durutzehra11
Evet canm ben memnun kaldım. Daraltması vs tam oldu yani ki bana biraz geniş bile geliyodu takıntı yapmıştım son zamanda son bi geçici mi yaptırsam diye ama düğüne az kala yakınlaşıp gündüz gözüyle penisi gördüm ya tamam dedim kesin kanar hatta bu ordan geçemez bile. Benim orta parmak zorlarsam girebilirdi zaten ben de buna takılmıştım delik çok küçük olmalı diye ama Öyle değilmiş

Evet canm ben memnun kaldım. Daraltması vs tam oldu yani ki bana biraz geniş bile geliyodu takıntı yapmıştım son zamanda son bi geçici mi yaptırsam diye ama düğüne az kala yakınlaşıp gündüz gözüyle penisi gördüm ya tamam dedim kesin kanar hatta bu ordan geçemez bile. Benim orta parmak zorlarsam girebilirdi zaten ben de buna takılmıştım delik çok küçük olmalı diye ama Öyle değilmiş

Gözün aydın canım zor süreçler geçirdin şükür atlattın darısı burda bekleyen hepimize nasip olsun inşallah

88
Kizlar 28 gunun sonunda dayanamayıp kontrole gittim doktor çok güzel olmuş tutmuş dedim o kadar mutluyumku yenidən doğmuş gibi. Kendimde gözlerimle gördüm tutduğunu keçən defa gittiğimde açıktı bu defa bağlı . Ağlamaktan kendimi alamadım . Dualarım kabul oldu. Bı kaldı evlenince kanama olmasi dugunum yok diye sonucu bilmiyorum. Amma evlenince kanaman olacak çok iyide olacaq dedi. Inşallah darısı sizlərin başına ben bir ayda çekdiyimi cekdim. Allah dusmanima böyle bir şey nasip etmesin.
Kime olmuştunuzz

88
Kizlar 28 gunun sonunda dayanamayıp kontrole gittim doktor çok güzel olmuş tutmuş dedim o kadar mutluyumku yenidən doğmuş gibi. Kendimde gözlerimle gördüm tutduğunu keçən defa gittiğimde açıktı bu defa bağlı . Ağlamaktan kendimi alamadım . Dualarım kabul oldu. Bı kaldı evlenince kanama olmasi dugunum yok diye sonucu bilmiyorum. Amma evlenince kanaman olacak çok iyide olacaq dedi. Inşallah darısı sizlərin başına ben bir ayda çekdiyimi cekdim. Allah dusmanima böyle bir şey nasip etmesin.
Kime olmuştunuzz

Kızlar hatırladınız mı beni ben evlendim 25 gün oldu @Durutzehra11 e yazdım özelden size de yazayım dedim. ❤ ilk gece ilk deneme acılı ilk 4 5 gün acılı ve kanamalı geçti şu an harika giden bir evliliğim var umarım bu durumda herkesin herşey gönlünce olur ben çok iyiyim çok kötü bunalım zamanımda hep yanımda oldu burdakiler ben antepde tanınmamış bir doktorda yaptırdım Allaha binlerce kez şükürler olsun sonuç aldım hemde ne sonuç yani 🙏 hatırlar mısınız bilmem 13 temmuzda operasyon geçirip kontrole doktor kesin gel dediğü halde gitmeyip 18 ağustosta yani 35. Gün ya evlenince kanamam olmazsa tedbir alayım diye nişanlımla yakınlaşmıştım sadece ucu girdiği halde müthiş agrım olmuştı silik pembe kanamam olmuştu bir gün sonraben pişman oldum ya evlenince kanamam olmazsa nişanlım hastalığına mı denk getirdin diye sorarsa diye aradan 2 buçuk ay geçti ve düğünüm oldu ilk gece müthiş agrım oldu girmiyordu bir türlü yine kanamam vardı tekrar denedik yine kan giriyordu ama her denemede kan ve girerken çok zor giriyordu 4 5 gün hatta 6 gün her ilişkide acı ve kanamam vardı sonra rahatladım psikolojim o kadar güzel ki kendimi yeni doğmuş gibü hissediyorum darısı isteyen herkese olsun brn dikkat ettim ama çok açıp bakmıştım siz açıp bakmayın inanın dikkat edince tutuyor herşey gönlünüzce olsun burası olmasaydı atlatamazdım inanın sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım ❤
Hangi doktora oldunuz canim lutfen soylermisinz

Kızlar merhaba ben misasem adlı kullanıcıyim o hesabı kapatmak zorunda kaldım sorun çıkar die bir daha da buraya girmeyecektim ama sevincimi.sizinlede paylaşmak istedim. Aralık ayında işlem olmuştum bilen bilir kontrole gidememistim bir türlü sonra pandemi falan derken bu zamana kaldi. Tutmamış die o kadar korkuyordum ki içeri girinceye kadar dualar ettim Bır daha gelip gitmek imkansız gibi birseydi artık korkuyla oturdum o masaya ama nasıl heyecanlıyım elim ayağım titriyor ya tutmadiysa die. Turgay bey buraya kadar boşuna gelmişsin gelmeseymissin de olurmuş gulerek dediğinde mutluluktan ucacaktim nerdeyse ancak bu kadar güzel olabilirdi dedi hiçbir sorun yok artık herşey o kadar mutlu oldum ki soru bile soramadım biseyde diyemedim mutluluktan dondum kaldım sonra bı kendime gelince yanına gidip teşekkür ettim 😊asistanları da tuttuğunu duyunca mutlu oldular o anki mutluluk gülümsemeleri asla ömrüm boyunca unutmayacağım Allah razı olsun onlardan Allah onun gibi işini güzel yapanları bizim gibiler olduğu sürece hep var etsin. Bu durumda hangi arkadaşımız varsa inşallah hepinizin tutar ve kurtuluruz. Kaldı sırada kanamasi o zaman o mutluluguda paylaşacağım inşallah o kadar mutluyum ki ufakta olsa üstümden bir yük kalktı darısı herkesin başına kızlar.

Arkadaşlar merhabalar kısa zamanda işlem yaptırmam lazım İstanbulda ama Korkut bey ile Turgay bey arasında kaldım ilk görüşmem Korkut beyle lütfen bilgisi olanlar beni aydınlatsın bir an önce işlen olup ben de zor durumda olan herkese yol gösteririm inşallah 🙏🏼

Buralar ilk defa bu kadar sessiz kaldı herkes teker teker gidiyor maşallah 🙂 canım buradakilerin çoğu Turgay beye gidip sonuç aldı Korkut bey ile ilgili bir bilgim yok. Ama Turgay bey işlemden birkaç ay sonra çağırıyor eğer olmuşsa bir daha gitmene gerek yok bu çok büyük bir avantaj bence. Maddiyat olarak da diğer doktorlara göre daha uygun. İstanbuldasın sanırım hiç düşünme şansını Turgay beyden yana kullan. Yakın zamanda da sonuç alanlar oldu ondan, Allah yardımcın olsun 🙏

Back
X