- 24 Haziran 2020
- 14
- 9
- 1
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin, inşallah umutla bekleyenler de çok güzel sonuç alırGözün aydın canım çok sevindim, mutluluğun daim olsun inşallah
Amin canım son ayım bakalım benim deAmin, inşallah umutla bekleyenler de çok güzel sonuç alır![]()
Gözün Aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallahMerhaba kızlar düğünüm olalı 12 gün oluyor. İlk gün denedik asla ve asla girmedi Malesef ben çok korkup kastım inanın aklımda kanama falan dahi yoktu çünkü penis o kadar kalındı ki deliğe göre. İlk 5 gün fazla zorlamadık pek girmiyordu daha sonraları kremle alıştırmalarla yavaş yavaş ilişki oldu ama dediğim gibi ben çok kasıp kaçıyordum rahat değildim kesinlikle. Ama çok şükür zaten o darlığı kendisi de hissetti her şey olması gerektiği gibi oldu. Çok sıkıntı çektik geçti şükür. Doktorum turgay karakaya. Kalıcı için gerçekten işini hakkıyla yapanmış. Düğüne kadar her gün aynayla bakıp bu kananaz ya. Bu geniş ya diyip kendimi yiyip bitirirken aslında çok yanlış düşünüyor muşum o kadar zor girdi ki halen de darlık var kibu çok iyi bir şeykorkulacak bir şey yok cesaretli olup hayata atılın ve bir nefes alın
![]()
Gözün aydın olsun şükür bitti her şey, artık güzellikler hep seninle olsun inşallahMerhaba kızlar düğünüm olalı 12 gün oluyor. İlk gün denedik asla ve asla girmedi Malesef ben çok korkup kastım inanın aklımda kanama falan dahi yoktu çünkü penis o kadar kalındı ki deliğe göre. İlk 5 gün fazla zorlamadık pek girmiyordu daha sonraları kremle alıştırmalarla yavaş yavaş ilişki oldu ama dediğim gibi ben çok kasıp kaçıyordum rahat değildim kesinlikle. Ama çok şükür zaten o darlığı kendisi de hissetti her şey olması gerektiği gibi oldu. Çok sıkıntı çektik geçti şükür. Doktorum turgay karakaya. Kalıcı için gerçekten işini hakkıyla yapanmış. Düğüne kadar her gün aynayla bakıp bu kananaz ya. Bu geniş ya diyip kendimi yiyip bitirirken aslında çok yanlış düşünüyor muşum o kadar zor girdi ki halen de darlık var kibu çok iyi bir şeykorkulacak bir şey yok cesaretli olup hayata atılın ve bir nefes alın
![]()
du hala da oluyor. İlk denemede de leke leke oldu aktı şuan mesela hafif ilişliden sonra bastırddığımda peçeteye minik kanlar oluyor. İlişkim rahat olmuyodu ama şuan tam oluyor yani.Gözün aydın olsun şükür bitti her şey, artık güzellikler hep seninle olsun inşallahKanaman anca 5.günden sonra mı oldu yoksa ilk denemelerde de oldu mu?
Evet canm ben memnun kaldım. Daraltması vs tam oldu yani ki bana biraz geniş bile geliyodu takıntı yapmıştım son zamanda son bi geçici mi yaptırsam diye ama düğüne az kala yakınlaşıp gündüz gözüyle penisi gördüm ya tamam dedim kesin kanar hatta bu ordan geçemez bile. Benim orta parmak zorlarsam girebilirdi zaten ben de buna takılmıştım delik çok küçük olmalı diye ama Öyle değilmişYani Turgay beye bu konuda güvenebiliriz diyorsunuz. Teşekkür ederiz geri dönüş için, adınıza çok sevindimmm @Durutzehra11
Evet canm ben memnun kaldım. Daraltması vs tam oldu yani ki bana biraz geniş bile geliyodu takıntı yapmıştım son zamanda son bi geçici mi yaptırsam diye ama düğüne az kala yakınlaşıp gündüz gözüyle penisi gördüm ya tamam dedim kesin kanar hatta bu ordan geçemez bile. Benim orta parmak zorlarsam girebilirdi zaten ben de buna takılmıştım delik çok küçük olmalı diye ama Öyle değilmiş
Kime olmuştunuzzKizlar 28 gunun sonunda dayanamayıp kontrole gittim doktor çok güzel olmuş tutmuş dedim o kadar mutluyumku yenidən doğmuş gibi. Kendimde gözlerimle gördüm tutduğunu keçən defa gittiğimde açıktı bu defa bağlı . Ağlamaktan kendimi alamadım . Dualarım kabul oldu. Bı kaldı evlenince kanama olmasi dugunum yok diye sonucu bilmiyorum. Amma evlenince kanaman olacak çok iyide olacaq dedi. Inşallah darısı sizlərin başına ben bir ayda çekdiyimi cekdim. Allah dusmanima böyle bir şey nasip etmesin.
Kime olmuştunuzzKizlar 28 gunun sonunda dayanamayıp kontrole gittim doktor çok güzel olmuş tutmuş dedim o kadar mutluyumku yenidən doğmuş gibi. Kendimde gözlerimle gördüm tutduğunu keçən defa gittiğimde açıktı bu defa bağlı . Ağlamaktan kendimi alamadım . Dualarım kabul oldu. Bı kaldı evlenince kanama olmasi dugunum yok diye sonucu bilmiyorum. Amma evlenince kanaman olacak çok iyide olacaq dedi. Inşallah darısı sizlərin başına ben bir ayda çekdiyimi cekdim. Allah dusmanima böyle bir şey nasip etmesin.
Hangi doktora oldunuz canim lutfen soylermisinzKızlar hatırladınız mı beni ben evlendim 25 gün oldu @Durutzehra11 e yazdım özelden size de yazayım dedim. ❤ ilk gece ilk deneme acılı ilk 4 5 gün acılı ve kanamalı geçti şu an harika giden bir evliliğim var umarım bu durumda herkesin herşey gönlünce olur ben çok iyiyim çok kötü bunalım zamanımda hep yanımda oldu burdakiler ben antepde tanınmamış bir doktorda yaptırdım Allaha binlerce kez şükürler olsun sonuç aldım hemde ne sonuç yanihatırlar mısınız bilmem 13 temmuzda operasyon geçirip kontrole doktor kesin gel dediğü halde gitmeyip 18 ağustosta yani 35. Gün ya evlenince kanamam olmazsa tedbir alayım diye nişanlımla yakınlaşmıştım sadece ucu girdiği halde müthiş agrım olmuştı silik pembe kanamam olmuştu bir gün sonraben pişman oldum ya evlenince kanamam olmazsa nişanlım hastalığına mı denk getirdin diye sorarsa diye aradan 2 buçuk ay geçti ve düğünüm oldu ilk gece müthiş agrım oldu girmiyordu bir türlü yine kanamam vardı tekrar denedik yine kan giriyordu ama her denemede kan ve girerken çok zor giriyordu 4 5 gün hatta 6 gün her ilişkide acı ve kanamam vardı sonra rahatladım psikolojim o kadar güzel ki kendimi yeni doğmuş gibü hissediyorum darısı isteyen herkese olsun brn dikkat ettim ama çok açıp bakmıştım siz açıp bakmayın inanın dikkat edince tutuyor herşey gönlünüzce olsun burası olmasaydı atlatamazdım inanın sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım ❤
Kesinlikle turgaya gitArkadaşlar merhabalar kısa zamanda işlem yaptırmam lazım İstanbulda ama Korkut bey ile Turgay bey arasında kaldım ilk görüşmem Korkut beyle lütfen bilgisi olanlar beni aydınlatsın bir an önce işlen olup ben de zor durumda olan herkese yol gösteririm inşallah![]()