• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet cok uzun süreli kaıcı yaptırmak mantıksızz burda bır kız vardıı kalıcı yaptırdı 4 ay sonra ılıskıye gırdı ve kanamsıda gayet ıyı oldu yırtılma sesıde duymus ama ben de yırtılma sesi duymadımm ve cok az kanamam olduu bir damla kadar
Benim 50 gün falan kaldı yeterli değil mi acaba 😏

Siz bıçak altına yatıp böyle bi işlem yaptırıp tekrar sevgilinizle mi yaşadınız ilişkiyi? Bu ne yaman çelişki evliliğe hazırlık olarak yaptırmıyo mu burdakiler bunu? Şaka gibi
evet oyle oluyor bende evlenecegım ınsanla yaptım bunu zatenn en azından dugunum guzel gecsın stressız

Turgay beyde yaptiranlarda tek az kanamasi olan sen oldun değil mi hatırladığım kadarıyla diğer kızlarda daha çok olmuştu
evet yaa herkes kanamam cok oldu falan dedı benden gelmeyınce cok sasırdım halbukı benım kızlıgım bozulurken asırı kanamam olduu ondan bılıyorum

kızlar ben arada kalmıştım demiştim ya bugün iki doktorla da görüştüm ikisi de çok farklı şeyler anlattı ..
Canım senin düğününe az kalmış risk alma burda en çok sonuç alanlar turgay beye gittiler. Kendimde gittiğim için güveniyorum. Yinede sen bilirsin ama zaten zor bi süreç bide tutmaz felan parandan olur tekrar masrafa ve strese girersin. Turgay hepsinden iyi.

Canım senin düğününe az kalmış risk alma burda en çok sonuç alanlar turgay beye gittiler. Kendimde gittiğim için güveniyorum. Yinede sen bilirsin ama zaten zor bi süreç bide tutmaz felan parandan olur tekrar masrafa ve strese girersin. Turgay hepsinden iyi.
Turgay bey %95 tutar tutmazsa yeniden olacak ama yeniden dikime zaman kalmayacağı için geçici yapılır onda da ilk ilişki sonrası gidip kendin ipleri içinden temizleyeceksin dedi bana .

uzun zamandır olamadım kızlar sonuç alanlar hayırlı olsun allahasukur sonuç alan yazıyor bu çok güzel bişey kızlar benm dugunum ertelenmıstı YaZdım mı buraya bilmiyorum ama smdı daha çok düşünme fırsatım oluyor bence kalıcı da 2 ay önce Turgay gecıcıde gökçen forumda konuşup gerçekten sözüne guvendıgım biri de gökcenden sonuç almıştı

kızlar ben arada kalmıştım demiştim ya bugün iki doktorla da görüştüm ikisi de çok farklı şeyler anlattı ..
Merhaba. Ne gibi farklı şeyler söyledi!ç? Turgay beyle görüştüğünüz de güven verdi mi? Ortam muayenehane falan? Düşüncelerinizz neler? :)

Merhaba. Ne gibi farklı şeyler söyledi!ç? Turgay beyle görüştüğünüz de güven verdi mi? Ortam muayenehane falan? Düşüncelerinizz neler? :)

İki doktor için de görüşmede yaşananları sırasıyla anlatıyorum kızlar :
Öncelikle ben iki görüşmemde de bu operasyonun ne kadar önemli olduğunu hatırlatarak eğer ki süreç içerisinde yaşanılacak aksilikler varsa ve tutmama ihtimali varsa bunun açıkça belirtilmesini istedim çünkü bu hukuki olarak bir eser sözleşmesi niteliğinde. Eser sözleşmesi sözleşmeyi yerine getirecek kişinin vermiş olduğu taahhütün ( ör: şekli şöyle olacak bu olacak bu olmayacak ) yerine tam anlamıyla getirilmesini amaçlar ve hukuken de estetik operasyonlar bu niteliktedir. Turgay bey resimli olarak anlattı ve şu şekilde ifade etti: Bu operasyondan sonra işlemin olduğu bölgeye dik olarak oturulmayacak yani ağırlık o bölgeye verilmeyecek, yan veya bacak bacak üstüne oturulacak , gerekli ilaçlar kullanılacak daha sonra muayeneye geleceksiniz tutmuşsa tekrar gelmenize gerek yok tutmamışsa zaman varsa yeniden dikim yapılır zaman yoksa geçici dikim yapılır dedi . Ben ise tutma ihtimalini sordum %95 üzerinde dedi. Geçici işlem olursak ipler anlaşılır mı dediğimde ilk ilişkiden sonra banyoya gidip elinle ipleri çıkaracaksın yoksa anlaşılır dedi. Lazer veya cerrahi dikim konusunda ne düşündüğünü sordum: lazerle kesilen doku ölür birleşirse tutmaz dedi cerrahi olacak dedi. Peki dedim su değme meselesi tam olarak nedir? Şu şekilde cevapladı: Çoğu kişi su tutmuyor temizlenmediği için tam tersine enfeksiyon riski olup tutmama riski artıyor su tutmama gibi bir durum yok kokusuz ped kullanılacak desi. Ortam olarak doktorun tavrı normaldi fakat çalışanları biraz kabaydı bana göre .

İkinci doktor ise şu şekilde oldu: İlk önce lazer veya cerrahi ile yapıldığını lazerde dokunun daha simetrik düzgün kesildiğini ve kesi alınırken kanlanma daha az olduğu için iyileşme süresinin daha kısa olduğunu söyledi. İlk önce operasyonun başarı oranını sordum: Kesinlikle %100 bu işlemin tutmama ihtimali yok dedi. Lazer ile ilgili diğer doktorlar tutmaz diyor şu şekilde ifade edeyim dedi ve şunları söyledi : Deka marka yüksek kalite soğuk lazer ile işlem yapılıyor ve ben bu dikimi zaten Amerikada öğrendim zamanında ve yıllardır burada uyguluyorum dedi. Bu lazer Türkiyede birçok doktorda olmadığı için tutmaz şeklinde ifade ediyorlar ancak diğer soğuk olmayan lazerlerde evet yanma tutmama riski doğrudur öncelikle hasta çekme amaçlı bu şekilde konuşuluyor belki diğer lazer olarak düşünüyorlar orasını bilmiyorum dedi. Peki dedim tutmama ihtimali nedir vs tutmama ihtimali yok bu güne kadar hiçbir hastamda bunu yaşamadım tam tersine internette bazen 3-7 gün arası öncesinde kontrole çağırdığımız söyleniyor biz sadece İstanbul içerisinde olan hastalarımız için vaktiniz varsa gelebilirsiniz diyoruz bu tamamen kişiye kalmış zaten tutmuştur ve gerek yok dedi . İran Katar gibi ülkelerde gelen hastalarımız zaten hiç gelemiyorlar dedi. Diğer türlü sadece bir hastada şunu yaptım dedi : Hani kızlar etleşme olur mu kanama olmaz mı gibi bir şeyler konuşmuştuk ya bir hastamızda 3 lü flep yaptığımızdan hastanın yapısı da deri olarak daha kalın olduğundan o bölgeyi sadece lazerle biraz inceleştirdik yapmasaydık yine kanardı fakat kanama daha fazla olsun diye yaptık dedi. Peki dedim diyelim ki 4 dikiş atıldı ve bir dikiş tutmadı o zaman son dk geçici olarak oraya bir dikiş mi konulacak dedim böyle tutmama gibi bir ihtimal söz konusu değil dedi. ( Turgay bey bir dikiş tutmayabilir vs o zaman atılır demişti.) Peki dedim oturma kalkma vs yan mı olacak bacak bacak üstüne mi dedim gülerek dedi ki yani biz bu bölgeyi o gece kanasın diye dikiyoruz bu bu kadar pamuk ipliğine bağlıysa zaten durmaz o zamana kadar böyle bir şey yok her şey normal olacak gerekli tedaviyi uygulayacaksınız bu kadar dedi. Bu operasyonu gerçekten bilen yapan doktor tutmama ihtimali üzerinden konuşmaz çünkü tutmama diye bir şey yok dedi.Bana dikim yaptığı iki hastanın fotosunu gösterdi eğer eski zar öndeyse onun arkasına arkadaysa onun önüne flep kaldırıyoruz dedi. Onlar baya iyiydi kızlar böyle yani ben de şaşırdım tamamen farklı dediler ama daha üst kesim geliyor sanırım benim muayenemden önce 5 hasta vardı biri dikimmiş çıktı gitti hemen ayakta. Ben de bu değişik iki bakış açısına şaşırdım açıkçası siz ne düşünüyorsunuz?

arkadaşlar biliyorum bir çoğunuz konuya ön yargılı ama ben sizden yardım istiyorum. sürtünme yoluyla cinsellik yaşarken çok fazla kan geldi ne olduğunu bile anlamadım. gerçekten isteyip birlikte olsaydım bu kadar pişman olamazdım. kalıcı kızlık zar dikimi için meral sönmezer ve banu akçal arasında kaldım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

istanbula gitme durumum yok ankara olabilir eskişehir vs olabilir.
meral sönmezer ve banu akçal arasında kaldım başka tavsiyeleriniz varsa ulaşabilir misiniz lütfen yarın gidiceğim

Back
X