Canım ben adanada oldum. Burada 2 seçenek var sadece. Erkek olanın daha iyi olduğunu duydum hep ama kadın olanı tercih ettim kendimi daha rahat hissederim diye.
Ayşecan enmutlu muydu? Doktor sitesinde onun sorulara verdiği yanıtları görmüştüm. İnşallah tutar 🙏

Hayırlı olsun eğer beni de bilgilendirirseniz gelişmelerden cok sevinirim :)
Tabiki fırsat buldukça yazarım işlemden sonra :) Daha detaylı bilgilere ihtiyacı var insanların. Denildiği gibi sadece istanbul daki doktorlarla kısıtlamamak lazım kendimizi. Ankarada da eminim işinin ehli insanlar vardır. Biraz da ameliyat sonrası bakımla alakalı olabileceğini düşünüyorum güzelce tutup tutmamasının. Ben şansımı deneyeceğim eylül de düğünüm var 15 gün sonra da operasyonu olmuş olurum muhtemelen. İçim rahat meral hanımdan yana. Çünkü içerden daraltarak işlemi yapıyorlarmış ve çift kat flep yapmıyor malesef heryer.

Kızlar Turgay hocanın sekreterinden Turgay hocanın özel numarasını istedim amelıyattan sonra berebiliriz ameliyat öncesi yonlendirebilirim diyor şahsı numarası sizde varmı atarmsnz

Kızlar Turgay hocanın sekreterinden Turgay hocanın özel numarasını istedim amelıyattan sonra berebiliriz ameliyat öncesi yonlendirebilirim diyor şahsı numarası sizde varmı atarmsnz
beni yönlendirdi konuştum ama çok kısa konuştum, sekreterle aynı şeyleri söyledi işte, kalıcı önerdi, geçici değil

Kızlar bende 3 haziranda turgay beye kalıcı yöntem ile ameliyat oldum.Normalde temmuz sonu nikahım olacaktı ama erkene alındı ve ben 15 günlük ameliyatlı iken nikahım yapıldı.Yaram daha tazeydi dikişlerimin hiç biri düşmemişti o şekilde ilişkiye girmek zorunda kaldım ne olacaksa olsun deyip Allaha bıraktım kendimi.Eşim zorlayınca ilk aşırı canım yandı daha içeri girmediği halde sadece baskıyla bile yogun bi kanamam oldu tabi anlamadı kendisi.Tam anlamıyla ilişkiye giremedik bikaç saat sonra tekrar denedi biraz daha uğraştı ama 3 günün sonunda tam anlamıyla birleştik.Açılan dikişlerin iplerini o yokken kendim elimle tutup çektim içimden.ilişki esnasında da sonrasında da canımdan can gitti.Hatta kalan bikaç ipi eşim hissetti sanırım ama yaram olduğu için anlamadı yara sandı dokunmasına izin vermedim karanlıkta yaptırdım hep.Şimdi bir haftalık evliyiz bölgem iyileşti.bikaç gün süren kanamam oldu ilişkide.oda zaten yara oluşundandır diye düşündü.şuan hersey geride kaldı çok şükür darısı sizin başınıza.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Birde şunu eklemek istiyorum şimdilerde ben kontrol ettiğimde ameliyat bölgemi eski yırtık olan yerin aynı durduğunu çok rahat görebiliyorum.Benim anladığım kadarıyla doktor iç dudakları birbirine dikmiş öyle gözüküyor

Tabiki fırsat buldukça yazarım işlemden sonra :) Daha detaylı bilgilere ihtiyacı var insanların. Denildiği gibi sadece istanbul daki doktorlarla kısıtlamamak lazım kendimizi. Ankarada da eminim işinin ehli insanlar vardır. Biraz da ameliyat sonrası bakımla alakalı olabileceğini düşünüyorum güzelce tutup tutmamasının. Ben şansımı deneyeceğim eylül de düğünüm var 15 gün sonra da operasyonu olmuş olurum muhtemelen. İçim rahat meral hanımdan yana. Çünkü içerden daraltarak işlemi yapıyorlarmış ve çift kat flep yapmıyor malesef heryer.
Ya umarım cok cok güzel olur bende sizin gibi düşünüyorum. Takip edeceğim durumunuza göre bende meral hanım düşünebilirim :) seneye benim düğünüm. Şimdiden cok geçmiş olsun. Bence de biraz ameliyat sonrasına bakıyor..

Ben atlattım bu durumu bana destek olan yanımda olan beni düşünen merak eden basta yrncrn xxoxxoxx olurhersey Asaasa Angelwhite ve diğer arkadaşlara cok teşekkür ederim Allah inşallah sizinde atlatmanizi nasip eder ❤
Coookkk sevindim gerçekten ne güzel kurtuldun.. Haber verdiğin içinde teşekkürler.. yanlış hatırlamıyorsam sende meral hanıma yaptırmıştın değil mi?

Ben atlattım bu durumu bana destek olan yanımda olan beni düşünen merak eden basta yrncrn xxoxxoxx olurhersey Asaasa Angelwhite ve diğer arkadaşlara cok teşekkür ederim Allah inşallah sizinde atlatmanizi nasip eder ❤
Böylece Meral sönmezer ile 2 kişi kalıcıda sonuç almış oldu...😅 gözün aydın kuzum benim darısı kurtuluşu bekleyen herkese olsun inşallah 🙏

Arkadaşlar 1 hafta önce nikâhım oldu ben tutmamışsa geçici yaptiricam mecbur diye düşünürken kontrol ettirdigimde dr tuttuğunu kan geleceğini geçici işleme gerek olmadığını söyledi ve ilişki esnasında da kan geldi
Canım gözün aydın ♥️ Rabbim mutluluğunu ömür boyu daim kılsın artık rahat bir nefes al hayatının tadını çıkar 🥰

Doğru diyorsun demi, Allah hakkı için. Zaten çok az param var onu da boşa harcamak istemiyorum :( ne olur doğru ise umut ver bana ona göre gideyim Meral'e...

Doğru diyorsun demi, Allah hakkı için. Zaten çok az param var onu da boşa harcamak istemiyorum :KK43: ne olur doğru ise umut ver bana ona göre gideyim Meral'e...
Aynen az para da almıyor kadın Allah yardımcımız olsun. Şahsi fikrim doğru dediğine inanıyorum çünkü hepimiz birbirimizi tanımadan aynı derdini paylaşıyoruz

CAnım benm sende bize verdıgın sözü tutup geridönuş yaptın bizde sana cok tesekkr ederiz ömrün boyunca cok mutlu ol insallah bize dua etmeyı unutma görmedik birbirimizi ama cok sey paylaştık darısı bize 😍❤️

Aynen az para da almıyor kadın Allah yardımcımız olsun. Şahsi fikrim doğru dediğine inanıyorum çünkü hepimiz birbirimizi tanımadan aynı derdini paylaşıyoruz
Hem nasıl korkuyorum :( istanbul'a gitmektense Ankara bana daha yakın. Zaten Ankara'da bunu yapan doktor olmaması bana çok garip gelmişti, inşallah doğrudur Allah'ım. Gerçi kimse yalan söyleyip vebal almak istemez. Özelden de konuştuk zamanında Sibel ile ama insan yine de şu ortam sanal olunca bi acaba diyor :(

Hem nasıl korkuyorum :KK43: istanbul'a gitmektense Ankara bana daha yakın. Zaten Ankara'da bunu yapan doktor olmaması bana çok garip gelmişti, inşallah doğrudur Allah'ım. Gerçi kimse yalan söyleyip vebal almak istemez. Özelden de konuştuk zamanında Sibel ile ama insan yine de şu ortam sanal olunca bi acaba diyor :KK43:
Bunun vebali büyük kimimiz için can meselesi yani gözümüz olumlu dönüt bekliyor insan acaba demekten kendini alamıyor bazı üç beş saçma insan yüzünden

Back
X