Bunun vebali büyük kimimiz için can meselesi yani gözümüz olumlu dönüt bekliyor insan acaba demekten kendini alamıyor bazı üç beş saçma insan yüzünden
Aynen öyle sözüm söz ama ben hayırlısı ile atlatayım kanamam olsun gelip yazacağım. Umut ediyorum diğer kızlarda gerçeği diyorlardır.

Aynen öyle sözüm söz ama ben hayırlısı ile atlatayım kanamam olsun gelip yazacağım. Umut ediyorum diğer kızlarda gerçeği diyorlardır.
Aynen bende yaptırıp olumlu olumsuz ne sonuç alırsam yazcam. Tek duam hepimiz için hayırlı bi şekilde bu durumu atlatmak herkese dua ediyorum ben

ben eski nişanlım, dini nikahlı eşimden kazık yediğimden beri hayata ve insanlara olan güvenimi kaybettim :( kendimi ona teslim ettim bıraktı beni, psikolojim bozuldu, o beni bırakmaz derdim hep, o yaptıysa herkes her şeyi yapar kafasında oldum. Zaten bu zarı en çok da psikolojim düzelir diye yaptırmak istiyorum.

ben eski nişanlım, dini nikahlı eşimden kazık yediğimden beri hayata ve insanlara olan güvenimi kaybettim :KK43: kendimi ona teslim ettim bıraktı beni, psikolojim bozuldu, o beni bırakmaz derdim hep, o yaptıysa herkes her şeyi yapar kafasında oldum. Zaten bu zarı en çok da psikolojim düzelir diye yaptırmak istiyorum.
Öncelikle sakin ol canım. Herkes bu yollardan geçiyor bi şekilde halloluyor. Bende çok üzüldüm ama şükrediyorum ki Allah başka dert vermedi çözümü olan bi durum herşeyden önce. Önemli olan sensin. Böyle bak bu duruma. Ve tek biz değiliz inanın birçok insan var sadece bu forumdakiler değil. Öncelikle Turgaya olmanı tavsiye ederim. Ama yakın olsun istiyosan Merale ol. Ekstra ekstra dikkat et süreçte. İnşallah tutar 🙏🏻🙏🏻

Öncelikle sakin ol canım. Herkes bu yollardan geçiyor bi şekilde halloluyor. Bende çok üzüldüm ama şükrediyorum ki Allah başka dert vermedi çözümü olan bi durum herşeyden önce. Önemli olan sensin. Böyle bak bu duruma. Ve tek biz değiliz inanın birçok insan var sadece bu forumdakiler değil. Öncelikle Turgaya olmanı tavsiye ederim. Ama yakın olsun istiyosan Merale ol. Ekstra ekstra dikkat et süreçte. İnşallah tutar 🙏🏻🙏🏻
Aminn, Allah razı olsun. Hepimizin sonucu olumlu olur inşallah. Şu desteğiniz o kadar güzel ve değerli ki...

Back
X