işlemi yaptıktan sonra normal bir muayene oluyor birde bazıları düğünden önce gel vs gibi şeyler söylüyor sırf geçici yaptıkları için. Acaba bu arkadaşta da böyle birşey olmuş mu birde ne kadara yaptırdı biliyor musunuz ?
2500-3000 Arası demişti net rakam vermemişti bana. Sanırım düğüne yakın tekrardan gitmedi sadece kontrole gitti. Yani öyle bir şey söz konusu olmamıştı hiç ama düşünürseniz doktora sorarsınız yine de

2500-3000 Arası demişti net rakam vermemişti bana. Sanırım düğüne yakın tekrardan gitmedi sadece kontrole gitti. Yani öyle bir şey söz konusu olmamıştı hiç ama düşünürseniz doktora sorarsınız yine de
Çok teşekkür ederimm. Fiyat konusunda inanılmaz içim rahatladı. 3 bin nere 5 bin nere yani. Son olarak ne zaman yaptırdığını hatırlıyor musunuz tahmini bir zaman söylemeniz yeterli olur. doktorla görüşene kadar kafamda birşeyler otursun istiyorum çünkü.

Kızlar benim bugun tam 21.gün ama hala dikişlerim bakınca duruyor normal mi ya ? Baktıgımdada birşey anlamıyorum zaten reglimide oldum tam belli olmuyor Turgaya yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar tutmuş halini atabilicek olan varmı 😔
Canım benim 16.gün. İpler bende de hala duruyor. Bence düşmemiş olması normal hala. Benim dikişler tek noktada toplandı. Hatta çıkar mı diye batikonlu pamukla çektirdim ama dokuya sıkı sıkıya bağlı. Bir ay dolmadan endişe etme. Çoğu doktor 2 ay iyileşme süresi veriyor.

Ayrıca kızlar bazı doktorlarla konustum zarı tül perde gibi düşün dediler sen yaptıkça o daha çok incelcek inceldikçe tutma olasılığı azalıyor diyor napsam denemesem mı
Zar tül perde gibidir diyen doktor bence diplomasını yeniden sorgulasın. Kızlık zarı denilen şey soğan zarı kulak zarı gibi bir şey değil ki. Vajina girişi kenarındaki doku. İçeri bir şey girince esneyip kanamayan da var, yırtılıp kanayan da. Komple kapalı bir bölge olsa nasıl adet olacaksınız?

Biraz önce meral hanımın asistanıyla konuştum. 3bin tl ilk muayene yapıyormuş hemen sonrasında kalıcı işlemi yapıyormuş. Çift kat flep yöntemi ile. 2ay sonrasında da kontrole çağırıyormuş. Regl dönemine giriyorum ondan sonrasında gidip yaptıracağım işlemi inşallah

Biraz önce meral hanımın asistanıyla konuştum. 3bin tl ilk muayene yapıyormuş hemen sonrasında kalıcı işlemi yapıyormuş. Çift kat flep yöntemi ile. 2ay sonrasında da kontrole çağırıyormuş. Regl dönemine giriyorum ondan sonrasında gidip yaptıracağım işlemi inşallah
Meralle ben de dün konstm kalıcı da 1 kez yaptırabilirmssn ben yaptırıp kendım sonucu denıcektm ama olmaZ dedi ama gecıcıyı istediğin kadar yapabiliriz dedi

Meralle ben de dün konstm kalıcı da 1 kez yaptırabilirmssn ben yaptırıp kendım sonucu denıcektm ama olmaZ dedi ama gecıcıyı istediğin kadar yapabiliriz dedi
Ya bence bu meral hanım çok başarılı değil nasıl birkez yapılıyorki ister 2 ister 3 yaptırırsın saçma değilmi sizcede. Bir kez yapılıcak bişey olsa insanlar neden doktor doktor geziyor tutana kadar anlamadımki . Ayrıca evet burda bi kullanıcının meral hanıma yaptırdıgı tuttu ama sonucta 3.ilişkide gelmiş kan. Gelmeyedebilirmiş yani. Bilmiyorum kızlar hayal kırıklıgına uğramanızı istemem ama bikaç kişinin daha sonucunu bekleyin bence merale olan. Paranız boşa gitmesin. En azından turgay olmayınca baştan dikiyor, böyle yaptığı işin arkasında durmayan doktorlara olmayın bence.

Her doktorun yöntemi Farklı sanırım ama bu bir kez yapılan bir işlem değil bence de iyice araştırın öyle kararınızı verin kızlar bu işin bir de maddi boyutu var.

Canım kalıcı bir kez yapılan bir şey değil. Bence oraya gitme. Çok kez yapılabiliyor. Kürtaj olmuş kişiler, defalarca doğum yapanlar bile yaptırabiliyor. Eski doku dikilmiyor kalıcıda. Flep kaldırıyorlar. Yani deri kaldırıp zar yerine dikiyorlar. Benim işlemde sırf 20 dakika flep kaldırma sürdü. İçeriden dışarıya doğru dikiş atarak ilerliyor. Ben tüm operasyon süresince doktorla şimdi ne yapıyorsun diye konuştum. Adım adım anlattı bana. 1 saat sürdü benim işlem. Ve dokularım birleşmiş. Sadece dikişlerin düşmesi kaldı. Ayrıca 2 defa yaptırmanı tavsiye etmem. Hem fiziksel olarak ama en çok da ruhsal olarak insanı çok yoran bir süreç.

Canım kalıcı bir kez yapılan bir şey değil. Bence oraya gitme. Çok kez yapılabiliyor. Kürtaj olmuş kişiler, defalarca doğum yapanlar bile yaptırabiliyor. Eski doku dikilmiyor kalıcıda. Flep kaldırıyorlar. Yani deri kaldırıp zar yerine dikiyorlar. Benim işlemde sırf 20 dakika flep kaldırma sürdü. İçeriden dışarıya doğru dikiş atarak ilerliyor. Ben tüm operasyon süresince doktorla şimdi ne yapıyorsun diye konuştum. Adım adım anlattı bana. 1 saat sürdü benim işlem. Ve dokularım birleşmiş. Sadece dikişlerin düşmesi kaldı. Ayrıca 2 defa yaptırmanı tavsiye etmem. Hem fiziksel olarak ama en çok da ruhsal olarak insanı çok yoran bir süreç.
İnşallah işleminiz tutar da ışık olursunuz kalıcı olacaklara 🙏 hangi doktor idi sizin ?

Kesinlikle arkadaşınki inşallah tutar da en azından turgaydan başka isimlerde olur forumda. Herkes istanbula gelip gidemiyor çünkü.
Ben de gidemeyenlerdenim gidebilseydim denerdim belki kalıcıyı. Başka doktorların olması ve gerçekten yapmalarını hepimiz çok isteriz bundan asla şüphem yok çünkü amaç gerçekten kurtulmak, hangi doktorun para kazandığına değil, alınan sonuç önemli bizler için.

Son düzenleme:
Turgay hoca ne kadar iyiyse Ankara'daki doktorlar da o kadar kötü gibi bir algı oluştu bizde. Bunun sebebi sanırım Ankarada işlem olanların olumlu sonuç alamaması. Herkes için İstanbul'a kadar gitmek mümkün olmayabilir. Şahsen benim için öyle İstanbul'a gidemem ama Ankara'ya gidebilirdim. Açıkçası ben başka illerde de illaki yapan olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bir tek biz değiliz bununla uğraşan, bu durumda olan Türkiye'nin her yerinden insanlar var ve buraya yazmadan hallediyorlar. Artık benim de açıkçası doktor adına deneyimine vs güvenim kalmadı. 'Turgay iyi Ankara'da yapabilen yok' bu bana saçma gelmeye başladı. Benim kendi yaşadığım yerde de özel hastanede yapan doktorlar var artık buna sıcak bakmaya başladım. Doktor kadar kendi dikkat ve bakımımızın da etkili olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok zor bir süreç karar vermesi masaya yatmak işlem olmak ve sonrası. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. İnşallah zaman içerisinde birçok olumlu sonuç duyarız ve alternatif doktorlar çoğalır da en azından bizden sonra arayışa düşenler biraz daha rahat eder. ♥️

Ya bence bu meral hanım çok başarılı değil nasıl birkez yapılıyorki ister 2 ister 3 yaptırırsın saçma değilmi sizcede. Bir kez yapılıcak bişey olsa insanlar neden doktor doktor geziyor tutana kadar anlamadımki . Ayrıca evet burda bi kullanıcının meral hanıma yaptırdıgı tuttu ama sonucta 3.ilişkide gelmiş kan. Gelmeyedebilirmiş yani. Bilmiyorum kızlar hayal kırıklıgına uğramanızı istemem ama bikaç kişinin daha sonucunu bekleyin bence merale olan. Paranız boşa gitmesin. En azından turgay olmayınca baştan dikiyor, böyle yaptığı işin arkasında durmayan doktorlara olmayın bence.
Yok ben merale olmak için degıl sadce sordum canım ben yapcam tutcak kendım denıcem olursa Düğün ıcın yaptırcam

Turgay hoca ne kadar iyiyse Ankara'daki doktorlar da o kadar kötü gibi bir algı oluştu bizde. Bunun sebebi sanırım Ankarada işlem olanların olumlu sonuç alamaması. Herkes için İstanbul'a kadar gitmek mümkün olmayabilir. Şahsen benim için öyle İstanbul'a gidemem ama Ankara'ya gidebilirdim. Açıkçası ben başka illerde de illaki yapan olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bir tek biz değiliz bununla uğraşan, bu durumda olan Türkiye'nin her yerinden insanlar var ve buraya yazmadan hallediyorlar. Artık benim de açıkçası doktor adına deneyimine vs güvenim kalmadı. 'Turgay iyi Ankara'da yapabilen yok' bu bana saçma gelmeye başladı. Benim kendi yaşadığım yerde de özel hastanede yapan doktorlar var artık buna sıcak bakmaya başladım. Doktor kadar kendi dikkat ve bakımımızın da etkili olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok zor bir süreç karar vermesi masaya yatmak işlem olmak ve sonrası. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. İnşallah zaman içerisinde birçok olumlu sonuç duyarız ve alternatif doktorlar çoğalır da en azından bizden sonra arayışa düşenler biraz daha rahat eder. ♥
İnşallah 🙏 burada Ankara’da işlem oldum kanamam da oldu diye gerçek kullanıcılar yazmadığı için maalesef söylediğin gibi bir algı var canım. Ben 2 yıldır buradayım maalesef ki ve Ankara da yaşıyorum. Ama Ankara için öyle Ben işlem oldum tuttu kanamam da oldu diyenler ya reklam çıktı hesapları sahte diye kapatıldı ya da kalıcı diye işlem oldum geçici oldu en son geçici dikiş atıldı kanamam öyle oldu diyen kullanıcılar oldu. Bildiğim Ankara da kalıcı olan 1 Esra Demir yüzer var doktoru gel yine de geçici dikiş atalım demiş ama başka şehirde olduğu için gelip dikiş attırmamıştı fakat kanamam oldu demişti. 1 irfan Tarhan a kalıcı olan vardı doktoru tuttu demiş ama kızın ilk ilişkisinde kanaması olmadığı için korkudan üzerine bir de geçici dikiş atın diye kendisi talep etmişti onun da kanaması oldu. Şimdi yakınlarda Meral Sönmezer e olan var onu zaten biliyorsunuz.

Canım benm ilk ilişkimde de kanamam olmadığı içindir korkup denemek istiyorum bilemedm

Çok teşekkür ederimm. Fiyat konusunda inanılmaz içim rahatladı. 3 bin nere 5 bin nere yani. Son olarak ne zaman yaptırdığını hatırlıyor musunuz tahmini bir zaman söylemeniz yeterli olur. doktorla görüşene kadar kafamda birşeyler otursun istiyorum çünkü.
Rica ederim :) nisan ayında yazmıştı daha yeni yaptırmıştı diye hatırlıyorum.

Hayırlı olsun eğer beni de bilgilendirirseniz gelişmelerden cok sevinirim :)

Back
X